Acasă » Știri » Tribunalul București, decizie de ultimă oră în cazul Mirunei Pascu! Ce se întâmplă în aceste momente cu mama lui Vlad, șoferul care a produs tragedia de la 2 Mai

Tribunalul București, decizie de ultimă oră în cazul Mirunei Pascu! Ce se întâmplă în aceste momente cu mama lui Vlad, șoferul care a produs tragedia de la 2 Mai

De: Andreea Voicu 09/10/2023 | 17:21
Tribunalul București, decizie de ultimă oră în cazul Mirunei Pascu! Ce se întâmplă în aceste momente cu mama lui Vlad, șoferul care a produs tragedia de la 2 Mai
Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu / Foto: CANCAN, Facebook

Tribunalul București a luat o decizie de ultimă oră în cazul Mirunei Pascu. Mama lui Vlad, șoferul care a produs tragedia de la 2 Mai, a fost eliberată din arest. Pe numele ei a fost dispusă o altă măsură, potrivit minutei Tribunalului. Detaliile se află mai jos, în articol.

În cursul zilei de luni, 9 octombrie 2023, Tribunalul București a luat o nouă decizie în cazul Mirunei Pascu. Mama lui Vlad, șoferul care a provocat o reală tragedie în stațiunea 2 Mai, a scăpat de arestul preventiv. Aceasta va fi cercetată sub control judiciar. Măsura nu este definitivă, potrivit surselor judiciare. Conform minutei ședinței de azi, de la Tribunalul București, se „dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei, cu privire la inculpată”. Mama lui Vlad Pascu fusese arestată preventiv, după ce a încercat să influențeze martorii din dosar.

Vezi și MIHAI PASCU RUPE TĂCEREA: ”E UN DEZASTRU”. TATĂL LUI VLAD PASCU A OFERIT PRIMELE DECLARAȚII PUBLICE VIDEO

Decizie luată în cazul Mirunei Pascu: arestul preventiv este înlocuit cu măsura controlului judiciar

În cursul zilei de azi, magistrații Tribunalului București au luat o nouă decizie în cazul Mirunei Pascu. Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a produs o tragedie în stațiunea 2 Mai, a scăpat de arestul preventiv. Pe numele femeii a fost emisă măsura controlului judiciar. Decizia nu este definitivă.

„În baza art. 348 alin. 2 C.proc.pen. rap. la art. 207 alin. 6 C.proc.pen. constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpata PASCU MIRUNA. În temeiul art. 242 alin. 2 C.pr.pen rap. la art. 215 C.pr.pen. dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei, cu privire la inculpata PASCU MIRUNA”, se arată în minută.

Vlad Pascu a ucis 2 tineri în stațiunea 2 Mai / Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Vezi și CELEBRUL CÂNTĂREȚ CARE SE DROGA CU VLAD PASCU. MĂRTURII HALUCINANTE DESPRE CE SE ÎNTÂMPLA ÎN CASA MIRUNEI PASCU: „PE ACOLO SE PERINDAU ZECI DE PERSOANE”

Obligațiile care îi revin mamei lui Vlad Pascu, pe durata controlului judiciar

De asemenea, mama lui Vlad Pascu trebuie să respecte condițiile impuse de lege. Are obligația de a se prezenta la instanța de judecată atunci când este chemată. De asemenea, să informeze organul judiciar, dacă își schimbă locuința. Miruna Pascu are obligația de a se prezenta la organul de supraveghere, așa cum se arată în programul întocmit de oamenii legii.

„În temeiul art. 215 alin. 1 C.pr.pen. impune inculpatei să respecte pe durata măsurii preventive următoarele obligaţii:
a) să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată;
b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei;
c) să se prezinte la organul de supraveghere, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată”, sunt obligațiile pe care trebuie să le respecte.

Citește și DE ABIA ACUM S-A AFLAT! VITEZA ULUITOARE CU CARE MERGEA VLAD PASCU ATUNCI CÂND A PRODUS ACCIDENTUL DE LA 2 MAI. CE A PUTUT SĂ FACĂ DUPĂ CE A OMORÂT DOI TINERI: „A CREZUT CĂ NU L-A VĂZUT NIMENI”

Contactul cu fiul, soțul și martorii este complet interzis

Tot legea arată că inculpata, și anume Miruna Pascu, nu are voie să plece din țară. Acest aspect poate fi valabil doar cu încunviințarea prealabilă a instanței. De asemenea, nu are voie să comunice, sub nicio formă, direct sau indirect, cu fiul și soțul, și nici cu martorii din dosar. Pe durata controlului judiciar, toate obligațiile trebuie să fie respectate. În caz contrar, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită fie cu măsura arestării preventive, fie cu cea a arestului la domiciliu.

„În temeiul art. 215 alin. 2 C.pr.pen. impune inculpatei ca pe durata măsurii preventive a controlului judiciar să respecte următoarele obligaţii:
a) să nu depăşească raza teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a instanței de judecată;
b) să nu comunice direct sau indirect cu inculpații P.M.V. și Pascu Claudiu Mihail, persoana vătămată L.R.I. și cu martorii, astfel cum sunt indicați în cuprinsul actului de sesizare.
În temeiul art. 215 alin. 3 C.pr.pen. atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

În temeiul art. 215 alin. 4 C.pr.pen. desemnează organul de poliţie în raza căruia locuiește în fapt inculpata, în vederea supravegherii respectării de către acesta a obligaţiilor care îi revin pe durata controlului judiciar.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatei PASCU MIRUNA, la rămânerea definitivă a prezentei, dacă nu este arestată în altă cauză. În baza art. 348 alin. 2 C.proc.pen. rap. la art. 207 alin. 6 C.proc.pen constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar luată faţă de inculpatul PASCU CLAUDIU MIHAIL.

În baza art. 207 alin. 4 C.pr.pen., menţine măsura controlului judiciar față de inculpatul PASCU CLAUDIU MIHAIL, până la o nouă verificare a măsurii preventive, dar nu mai târziu de 60 de zile. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 09.10.2023”, se arată în minuta instanței.

Vlad Pascu a provocat un accident mortal în stațiunea 2 Mai, pe 19 august – 2 tineri au murit

Sâmbătă, 19 august 2023, Vlad Pascu a provocat un accident mortal, în stațiunea 2 Mai. Tânărul, aflat la volanul unui Mercedes de colecție, s-a izbit de un grup de tineri care se îndreptau spre cazare, în zorii zilei. Doi dintre aceștia, Sebi și Roberta, au murit pe loc. Alți trei tineri au fost răniți. Tânărul de 19 ani a fugit de la locul accidentului și a fost prins de polițiști în stațiunea Vama Veche. Se afla sub influența substanțelor interzise.

Vezi și STENOGRAME REVOLTĂTOARE! DISCUȚIA ULUITOARE PE CARE A AVUT-O VLAD PASCU CU MAMA LUI, IMEDIAT DUPĂ TRAGEDIA DIN 2 MAI: ”MĂ DOARE ȘI PE MINE TOT ÎN COT!”

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont că sunt în public
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont...
Diferența neașteptată de vârstă dintre Mircea Badea și Carmen Brumă! Cu câți ani este mai mare prezentatorul TV
Diferența neașteptată de vârstă dintre Mircea Badea și Carmen Brumă! Cu câți ani este mai...
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă:
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune...
Cazul adolescentului care a murit după ce a făcut baie la o piscină. Ce probleme au descoperit autoritățile
Cazul adolescentului care a murit după ce a făcut baie la o piscină. Ce probleme...
Viktor Orban, „oracolul” de la Băile Tușnad. Presa ungară enumeră predicțiile lui de la Universitatea de Vară, care s-au adeverit
Viktor Orban, „oracolul” de la Băile Tușnad. Presa ungară enumeră predicțiile lui de la Universitatea...
Ce înseamnă P-R-N-D-S-B la cutia automată? Ce pățești dacă oprești motorul în Drive?
Ce înseamnă P-R-N-D-S-B la cutia automată? Ce pățești dacă oprești motorul în Drive?
Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată
Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut...
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă:
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
De ce vin turişti din China, Coreea sau Australia să înveţe limba română. Cursul costă 750 de euro
De ce vin turişti din China, Coreea sau Australia să înveţe limba română. Cursul costă...
BANCUL ZILEI. Bubulina în noaptea nunții: - Bulă, te rog să fii tandru cu mine!
BANCUL ZILEI. Bubulina în noaptea nunții: - Bulă, te rog să fii tandru cu mine!
Ofertă eMag: Televizor LED cu Android la preț avantajos. Cinema la tine acasă
Ofertă eMag: Televizor LED cu Android la preț avantajos. Cinema la tine acasă
Descoperire SUMBRĂ despre COPIII din familiile care se MUTĂ DES
Descoperire SUMBRĂ despre COPIII din familiile care se MUTĂ DES
Wow! Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Wow! Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. Nimeni nu...
Sâmbătă, 27 iulie 2024, de la ora 7, patru zodii trec într-o nouă etapă a vieții. Belșug și bucurie pentru ele, din plin
Sâmbătă, 27 iulie 2024, de la ora 7, patru zodii trec într-o nouă etapă a...
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la...
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă: Ne pregătim pentru divorț!
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Cum te poți bucura de gaming la rezoluție 4K?
Cum te poți bucura de gaming la rezoluție 4K?
Actorii intră în grevă din cauza ameninţării inteligenţei artificiale din jocurile video
Actorii intră în grevă din cauza ameninţării inteligenţei artificiale din jocurile video
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Cum arată Celine Dion ACUM după boala incurabilă de care suferă? Cântăreața va concerta pe scena Jocurilor Olimpice de la PARIS
Cum arată Celine Dion ACUM după boala incurabilă de care suferă? Cântăreața va concerta pe...
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe...
Gabriela Cristea și familia, situație neplăcută la finalul vacanței. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei în aeroport
Gabriela Cristea și familia, situație neplăcută la finalul vacanței. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei în...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie într-o piscină? Sportivul ar fi mers la spital cu două zile înainte să se stingă din viață pentru a cere ajutor
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul...
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță...
×