Acasă » Știri » Tribunalul București, decizie de ultimă oră în cazul Mirunei Pascu! Ce se întâmplă în aceste momente cu mama lui Vlad, șoferul care a produs tragedia de la 2 Mai

Tribunalul București, decizie de ultimă oră în cazul Mirunei Pascu! Ce se întâmplă în aceste momente cu mama lui Vlad, șoferul care a produs tragedia de la 2 Mai

De: Andreea Voicu 09/10/2023 | 17:21
Tribunalul București, decizie de ultimă oră în cazul Mirunei Pascu! Ce se întâmplă în aceste momente cu mama lui Vlad, șoferul care a produs tragedia de la 2 Mai
Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu / Foto: CANCAN, Facebook

Tribunalul București a luat o decizie de ultimă oră în cazul Mirunei Pascu. Mama lui Vlad, șoferul care a produs tragedia de la 2 Mai, a fost eliberată din arest. Pe numele ei a fost dispusă o altă măsură, potrivit minutei Tribunalului. Detaliile se află mai jos, în articol.

În cursul zilei de luni, 9 octombrie 2023, Tribunalul București a luat o nouă decizie în cazul Mirunei Pascu. Mama lui Vlad, șoferul care a provocat o reală tragedie în stațiunea 2 Mai, a scăpat de arestul preventiv. Aceasta va fi cercetată sub control judiciar. Măsura nu este definitivă, potrivit surselor judiciare. Conform minutei ședinței de azi, de la Tribunalul București, se „dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei, cu privire la inculpată”. Mama lui Vlad Pascu fusese arestată preventiv, după ce a încercat să influențeze martorii din dosar.

Vezi și MIHAI PASCU RUPE TĂCEREA: ”E UN DEZASTRU”. TATĂL LUI VLAD PASCU A OFERIT PRIMELE DECLARAȚII PUBLICE VIDEO

Decizie luată în cazul Mirunei Pascu: arestul preventiv este înlocuit cu măsura controlului judiciar

În cursul zilei de azi, magistrații Tribunalului București au luat o nouă decizie în cazul Mirunei Pascu. Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a produs o tragedie în stațiunea 2 Mai, a scăpat de arestul preventiv. Pe numele femeii a fost emisă măsura controlului judiciar. Decizia nu este definitivă.

„În baza art. 348 alin. 2 C.proc.pen. rap. la art. 207 alin. 6 C.proc.pen. constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpata PASCU MIRUNA. În temeiul art. 242 alin. 2 C.pr.pen rap. la art. 215 C.pr.pen. dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei, cu privire la inculpata PASCU MIRUNA”, se arată în minută.

Vlad Pascu a ucis 2 tineri în stațiunea 2 Mai / Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Vezi și CELEBRUL CÂNTĂREȚ CARE SE DROGA CU VLAD PASCU. MĂRTURII HALUCINANTE DESPRE CE SE ÎNTÂMPLA ÎN CASA MIRUNEI PASCU: „PE ACOLO SE PERINDAU ZECI DE PERSOANE”

Obligațiile care îi revin mamei lui Vlad Pascu, pe durata controlului judiciar

De asemenea, mama lui Vlad Pascu trebuie să respecte condițiile impuse de lege. Are obligația de a se prezenta la instanța de judecată atunci când este chemată. De asemenea, să informeze organul judiciar, dacă își schimbă locuința. Miruna Pascu are obligația de a se prezenta la organul de supraveghere, așa cum se arată în programul întocmit de oamenii legii.

„În temeiul art. 215 alin. 1 C.pr.pen. impune inculpatei să respecte pe durata măsurii preventive următoarele obligaţii:
a) să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată;
b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei;
c) să se prezinte la organul de supraveghere, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată”, sunt obligațiile pe care trebuie să le respecte.

Citește și DE ABIA ACUM S-A AFLAT! VITEZA ULUITOARE CU CARE MERGEA VLAD PASCU ATUNCI CÂND A PRODUS ACCIDENTUL DE LA 2 MAI. CE A PUTUT SĂ FACĂ DUPĂ CE A OMORÂT DOI TINERI: „A CREZUT CĂ NU L-A VĂZUT NIMENI”

Contactul cu fiul, soțul și martorii este complet interzis

Tot legea arată că inculpata, și anume Miruna Pascu, nu are voie să plece din țară. Acest aspect poate fi valabil doar cu încunviințarea prealabilă a instanței. De asemenea, nu are voie să comunice, sub nicio formă, direct sau indirect, cu fiul și soțul, și nici cu martorii din dosar. Pe durata controlului judiciar, toate obligațiile trebuie să fie respectate. În caz contrar, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită fie cu măsura arestării preventive, fie cu cea a arestului la domiciliu.

„În temeiul art. 215 alin. 2 C.pr.pen. impune inculpatei ca pe durata măsurii preventive a controlului judiciar să respecte următoarele obligaţii:
a) să nu depăşească raza teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a instanței de judecată;
b) să nu comunice direct sau indirect cu inculpații P.M.V. și Pascu Claudiu Mihail, persoana vătămată L.R.I. și cu martorii, astfel cum sunt indicați în cuprinsul actului de sesizare.
În temeiul art. 215 alin. 3 C.pr.pen. atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

În temeiul art. 215 alin. 4 C.pr.pen. desemnează organul de poliţie în raza căruia locuiește în fapt inculpata, în vederea supravegherii respectării de către acesta a obligaţiilor care îi revin pe durata controlului judiciar.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatei PASCU MIRUNA, la rămânerea definitivă a prezentei, dacă nu este arestată în altă cauză. În baza art. 348 alin. 2 C.proc.pen. rap. la art. 207 alin. 6 C.proc.pen constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar luată faţă de inculpatul PASCU CLAUDIU MIHAIL.

În baza art. 207 alin. 4 C.pr.pen., menţine măsura controlului judiciar față de inculpatul PASCU CLAUDIU MIHAIL, până la o nouă verificare a măsurii preventive, dar nu mai târziu de 60 de zile. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 09.10.2023”, se arată în minuta instanței.

Vlad Pascu a provocat un accident mortal în stațiunea 2 Mai, pe 19 august – 2 tineri au murit

Sâmbătă, 19 august 2023, Vlad Pascu a provocat un accident mortal, în stațiunea 2 Mai. Tânărul, aflat la volanul unui Mercedes de colecție, s-a izbit de un grup de tineri care se îndreptau spre cazare, în zorii zilei. Doi dintre aceștia, Sebi și Roberta, au murit pe loc. Alți trei tineri au fost răniți. Tânărul de 19 ani a fugit de la locul accidentului și a fost prins de polițiști în stațiunea Vama Veche. Se afla sub influența substanțelor interzise.

Vezi și STENOGRAME REVOLTĂTOARE! DISCUȚIA ULUITOARE PE CARE A AVUT-O VLAD PASCU CU MAMA LUI, IMEDIAT DUPĂ TRAGEDIA DIN 2 MAI: ”MĂ DOARE ȘI PE MINE TOT ÎN COT!”

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
A dat anunț că își donează canapeaua din sufragerie, dar nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze
A dat anunț că își donează canapeaua din sufragerie, dar nu se aștepta la ceea...
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian: „A fost o nebunie de la început!”
Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian:...
Georgiana Lobonț vrea să plece cât mai repede din casa în care locuiește acum cu soțul ei
Georgiana Lobonț vrea să plece cât mai repede din casa în care locuiește acum cu...
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa dacă Ucraina atacă Rusia cu arme occidentale
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa...
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate din echipa lui au complotat cu Putin
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate...
Cât stele Euro NCAP a primit VW Tiguan, cel mai căutat SUV de familie?
Cât stele Euro NCAP a primit VW Tiguan, cel mai căutat SUV de familie?
Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Eu și Teo avem opinii diferite”. Cum reușesc cele două să prezinte cu măiestrie emisiunea „Follow us!”
Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Eu și Teo avem opinii diferite”. Cum...
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de sănătate: „Am intrat peste ea în rezervă, înainte să intre în operație. A ajutat-o enorm.”
Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de...
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să...
Ultimele imagini cu micuţa Raisa în viaţă. Copila ar fi fost ucisă de verişorul ei în casă, apoi abandonată într-o râpă
Ultimele imagini cu micuţa Raisa în viaţă. Copila ar fi fost ucisă de verişorul ei...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un bine şi i-am zis că are ciorapii încreţiţi
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un...
De la ce vine, de fapt, denumirea Wi-Fi? Mulți o folosesc, puțini știu ce înseamnă
De la ce vine, de fapt, denumirea Wi-Fi? Mulți o folosesc, puțini știu ce înseamnă
ERUPȚIE MONSTRU pe Soare! Radiații și PLASMĂ în drum spre Pământ
ERUPȚIE MONSTRU pe Soare! Radiații și PLASMĂ în drum spre Pământ
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi sunt disponibile în România, în mai multe orașe
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi...
Bancnota din România care costă cât o garsonieră. Vânzătorul spune că e ”neatinsă cu mâna” și că e o adevărată comoară
Bancnota din România care costă cât o garsonieră. Vânzătorul spune că e ”neatinsă cu mâna”...
Îți CONFISCĂ mașina pe loc. Românii ce au INTERZIS să intre sau să iasă din țară
Îți CONFISCĂ mașina pe loc. Românii ce au INTERZIS să intre sau să iasă din...
Cât cheltuiesc Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în vacanțe: „Investim fără regret. Am fi putut să luăm apartamente, case…”
Cât cheltuiesc Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în vacanțe: „Investim fără regret. Am fi putut...
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
De ce n-a făcut EPPO apel în dosarul Hideg? Răspuns EPPO pentru Mediafax şi Aleph News: „Competenţa aparţine Camerei Permanente care monitorizează cazul”
De ce n-a făcut EPPO apel în dosarul Hideg? Răspuns EPPO pentru Mediafax şi Aleph...
Pedeapsă cu închisoarea de 20 ANI. S-a votat lege în România: Avem o gravă problemă
Pedeapsă cu închisoarea de 20 ANI. S-a votat lege în România: Avem o gravă problemă
Mara Bănică și-a concediat bona. Imaginile de pe camerele video au convins-o
Mara Bănică și-a concediat bona. Imaginile de pe camerele video au convins-o
Ce a pățit un șofer din Iași, după ce și-a parcat BMW-ul în fața scării, blocând intrarea în bloc
Ce a pățit un șofer din Iași, după ce și-a parcat BMW-ul în fața scării,...
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea şi Alessandro: Nu trebuie să le fie ruşine!
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea...
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din familie
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din...
Legătura dintre femeia care se arunca în fața mașinilor în București și Mirela Vaida. Femeia a fost internată la Spitalul ”Obregia”
Legătura dintre femeia care se arunca în fața mașinilor în București și Mirela Vaida. Femeia...
Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”
Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine...
Vești proaste pentru mulți români. WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane de la 1 iunie
Vești proaste pentru mulți români. WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane de la...
Planta din România care i-a înnebunit pe polonezi. A atins în piață prețuri fabuloase. Costă cât un kilogram de mușchiuleț de porc
Planta din România care i-a înnebunit pe polonezi. A atins în piață prețuri fabuloase. Costă...
×