Acasă » Știri » De abia acum s-a aflat! Viteza uluitoare cu care mergea Vlad Pascu atunci când a produs accidentul de la 2 Mai. Ce a putut să facă după ce a omorât doi tineri: „A crezut că nu l-a văzut nimeni”

De abia acum s-a aflat! Viteza uluitoare cu care mergea Vlad Pascu atunci când a produs accidentul de la 2 Mai. Ce a putut să facă după ce a omorât doi tineri: „A crezut că nu l-a văzut nimeni”

De: Cristina Cruceru 06/10/2023 | 12:16
De abia acum s-a aflat! Viteza uluitoare cu care mergea Vlad Pascu atunci când a produs accidentul de la 2 Mai. Ce a putut să facă după ce a omorât doi tineri: A crezut că nu l-a văzut nimeni
Vlad Pacu, șoferul drogat care a provocat o tragedie în stațiunea 2 Mai

Vlad Pascu a provocat un accident cumplit în stațiunea 2 Mai, pe 19 august 2023. Tânărul conducea un autoturism, marca Mercedes Benz, când a intrat cu mașina într-un grup de tineri. Roberta și Sebastian au murit pe loc, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața. Alți trei adolescenți au primit îngrijiri medicale, pentru că au fost răniți în urma accidentului. Tragedia a cutremurat o țară întreagă, iar băiatul se află după gratii de când a produs nenorocirea. S-a aflat cu ce viteză circula șoferul în momentul faptei, la aproape două luni de la incidentul mortal.

Vlad Pascu s-a urcat drogat la volanul mașinii lui, apoi a produs o nenorocire care a cutremurat o țară întreagă. Băiatul de 19 ani a intrat cu autoturismul într-un grup de tineri, în stațiunea 2 Mai, pe data de 19 august 2023. Roberta și Sebastian au murit, iar alți trei tineri au fost răniți. Părinții și apropiații victimelor au suferit enorm și încă nu-și revin din șoc. Șoferul, aflat sub influența substanțelor interzise, a fost luat la audieri și dus după gratii. De atunci, Vlad Pascu se află în arest, unde a suferit și un sevraj, așa cum vă informam în urmă cu ceva vreme. (VEZI AICI IMAGINI CU EL)

CITEȘTE ȘI: ADRIAN CUCULIS, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! VLAD PASCU RISCĂ ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ: ”AM CERUT PARCHETULUI SĂ…”

Ce viteză avea Vlad Pascu, în momentul impactului cu victimele

Între timp, oamenii legii au continuat cercetările pentru a pune cap la cap toate informațiile în anchetă. Astfel, în urma expertizei făcute de polițiști, în cazul accidentului de la 2 Mai, s-a constatat faptul că Vlad Pascu circula cu o viteză de peste 100 km/oră în momentul impactului cu victimele. Autoturismul s-a oprit la 50 de metri distanță, iar șoferul de 19 ani și-a văzut de drum. A fugit de la locul tragediei, fiind prins în cele din urmă de autorități.

Adrian Cuculis, avocatul familiilor victimelor accidentului de la 2 Mai, susține că este necesară schimbarea încadrării faptei din ucidere din culpă în omor. „Expertiza în cazul accidentului de la 2 Mai arată că Vlad Pascu rula cu o viteză de peste 102km/oră la momentul impactului cu victimele. Se conturează și mai mult ipoteza inițială asupra faptului că Pascu a plecat de la fața locului având percepția că dacă nu are nicio mașină în spate care să fi văzut accidentul, ar putea sa scape.

Reiese treaba aceasta și din faptul că a oprit doar câteva secunde apoi și-a continuat deplasarea. Cu atât mai mult este necesară schimbarea încadrării faptei din ucidere din culpă în omor. Mai arată expertiza că Pascu făcea slalom pe drum și rula în afara părții carosabile, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

CITEȘTE ȘI: IMAGINILE IADULUI CU VLAD PASCU ÎN TIMP CE PARE SĂ SE DROGHEAZĂ CU UN AC DE SERINGĂ „STRÂMB”. “SPART”, TÂNĂRUL DE 18 ANI ARE HALUCINAȚII, APOI LEȘINĂ! VIDEO CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Toată familia Pascu, trimisă în judecată

Vlad Pascu se află după gratii, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa substanţelor interzise şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. De altfel, tânărul de 19 ani este cercetat pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri.

S-a reținut că inculpatul a cumpărat, în mod repetat astfel de substanțe, în vederea consumului propriu, dar și pentru a le pune la dispoziția altor consumatori, cu ocazia unor petreceri private, organizate la domiciliul său”, potrivit informațiilor transmise de DIICOT.

Miruna Pascu a fost trimisă în judecată pentru că a încercat să-i convingă pe martorii dosarului în care este implicat fiul ei, să nu declare ceea ce au văzut, pentru ca Vlad Pascu să primească o pedeapsă mult mai blândă.

Din cercetări a rezultat faptul că, în mod conștient și deliberat, inculpata a exercitat presiuni de natură să constrângă moral o persoană, pentru a o determina să nu dea declarații de martor sau să facă declarații mincinoase, într-o cauză instrumentată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța privind infracțiunile de deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”, conform DIICOT.

În ceea ce privește situația lui Mihai Pascu, acesta a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pentru că în urma percheziţiilor făcute la locuinţa sa, oamenii legii au găsit muniţie deţinută ilegal. De asemenea, pe data de 14 septembrie, tatăl lui Vlad Pascu a plecat nervos de la sediul DIICOT, s-a urcat pe scuter și a intrat într-un grup de jurnaliști, care-l așteptau pentru declarații. Apoi, a plecat cu viteză, până când oamenii legii l-au chemat să dea cu subsemnatul pentru fapta sa.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
FOTO. Cine e Iulia, femeia care i-a fost alături lui Mihai Neșu după divorțul de Maria și moartea părinților săi! Imagini cu tânăra care s-a mutat de la București pentru a-i fi aproape
FOTO. Cine e Iulia, femeia care i-a fost alături lui Mihai Neșu după divorțul de...
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă din care locuitorii vor să fugă
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă...
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore de București
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore...
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Economie în vacanță. Cum eviți capcanele care îți toacă banii în călătorii
Economie în vacanță. Cum eviți capcanele care îți toacă banii în călătorii
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: S-a mutat special din București!
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: S-a...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște. Mărturia emoționantă a duhovnicului: „Se ruga tot timpul”
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște....
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru