Un bărbat a omorât cu mâinile goale un şarpe de un metru, într-un tren. Imaginile au devenit virale

Publicat: 23/11/2017 | 12:09

Un bărbat din Indonezia e considerat un erou, după ce a ucis un şarpe care era într-un tren. Călătorii aflaţi în vagoane au dat alarma şi mulţi s-au temut pentru vieţile lor. Au fost însă şi câţiva curajoşi, care l-au filmat pe tânărul-salvator în timp ce a omorât “musafirul nepoftit” şi l-a aruncat din vagon.

Imaginile cu bărbatul care ucide cu mâinile goale un şarpe lung de un metru au devenit virale, după ce au fost postate pe reţelele de socializare. Scenele s-au petrecut într-un tren, care a fost oprit de urgenţă, după ce unul dintre călători a observat animalul în compartimentul de depozitare a bagajelor. Trenul pornise din Bogor şi urma să ajungă în Jakarta.

În imaginile filmate de unul dintre pasagerii aflaţi în tren se observă cum bărbatul s-a urcat pe un scaun, a apucat şarpele de coadă şi l-a lovit cu putere de podea. Lovitura a fost atât de puternică, încât “musafirul nepoftit” a murit. Ulterior, el l-a scos afară din compartiment, sub privirile îngrozite ale pasagerilor.

Pentru moment, nu se ştie ce fel de şarpe era sau dacă era veninos. Autorităţile au anunţat că niciun pasager nu a fost rănit. Reprezentanţii operatorului feroviar au precizat că reptila ar fi ieşit din geanta vreunui pasager.

„Regretăm incidentul şi le cerem scuze călătorilor care s-au speriat”, a spus purtătoarea de cuvânt Eva Chairunnisa, potrivit Pro TV.