Un moldovean de 26 de ani s-a spânzurat cu șireturile de la pantofi! Tânărul a recurs la acest gest extrem în casa unor italieni

Publicat: 11/09/2018 | 20:07
Un moldovean de 26 de ani s-a spânzurat cu șireturile de la pantofi! Tânărul a recurs la acest gest extrem în casa unor italieni

Un moldovean de 26 de ani s-a spânzurat cu șireturile de la pantofi. Gestul inexplicabil a fost făcut chiar în casa unor italieni, acolo unde tânărul a mers pentru a-i ține locul mamei sale care lucra pentru aceștia. (VEZI ȘI: CUM POȚI CÂȘTIGA 10.000 DE $ LUNAR)

Presa internațională informează că un român de 26 de ani s-a spânzurat cu șireturile de la pantofi, în casa unor italieni. (VEZI ȘI: UN ROMÂN S-A SPÂNZURAT ÎNTR-O ÎNCHISOARE DIN ITALIA! FUSESE ARESTAT PENTRU CĂ ÎȘI BĂTUSE NEVASTA ȘI COPILUL)

Tânărul o înlocuia pe mama sa, care era îngrijitoare în familia respectivă și nimeni nu știe ce anume s-a întâmplat cu acesta. Tragedia s-a petrecut în localitatea Pozzuolo Martesana, în apropiere de Milano, în casa bătrânului de care mama sa avea grijă. (VEZI CUM ÎȚI POȚI LUA APARTAMENT ÎN BUCUREȘTI ÎN 6 LUNI)

Polițiștii au demarat o anchetă

Femeia s-a întors în vacanță în Republica Moldova și și-a rugat fiul de 26 de ani să-i țină locul. Ulterior, acestaa fost găsit spânzurat cu șireturile de la pantofi, de o piesă de mobilier pe care italienii o aveau în casă. Polițiștii italieni au demarat o anchetă pentru a se stabili, cu exactitate, ce anume s-a întâmplat. Pe corpul bărbatului nu s-au găsit urme de violență, mai notează presa italiană. (CÂT CÂȘTIGI DACĂ FACI VIDEOCHAT)