Un nou atac la Paris! Un mort şi şapte răniţi

Publicat: 14/08/2017 | 23:27

Un nou atac a avut loc la Paris, bilanţul anunţat de presa franceză fiind de un mort şi 7 răniţi. În urma atacului, o fetiţă de 13 ani şi-a pierdut viaţa. Atacatorul a fost arestat.

UPDATE Un nou bilanţ a fost furnizat de autorităţi, informează Digi 24. Potrivit acestuia, o fetiţă de 13 ani a murit şi şapte persoane au fost rănite. Cinci dintre răniţi sunt în stare gravă.

UPDATE Suspectul a fost interogat de poliţişti, iar aceştia spun că nu este vorba despre un atac terorist. Bărbatul spune că a vrut să se sinucidă.

Un autoturism BMW a intrat deliberat pe terasa unei pizzerii din Seine et Marne, suburbie a Parisului. O fetiţă a murit, iar mai mulţi oameni au fost răniţi, relatează Mediafax.

Poliţia franceză a anunţat pe Twitter că desfăşoară o operaţiune la Seine et Marne, unde a avut loc incidentul, dar nu a făcut alte precizări.

Incidentul a avut loc la restaurantul-pizzerie Sept-Sorts, situat în localitatea La Ferté sous-Jouarre (Seine-et-Marne), la aproximativ 40 de kilometri est de oraşul Paris. Vehiculul a lovit persoanele care se aflau pe terasa restaurantului. După atac bărbatul a fost arestat de poliţie.

Citește și...