Ups! Costumul patinatoarei sud-coreene a căzut chiar în timpul programului de la Jocurile Olimpice! Ce a făcut Yura Min în acel moment

Publicat: 12/02/2018 | 13:23

Yura Min, în vârstă de 22 de ani, se află la primele ei Jocuri Olimpice. În timpul dansului din programul ei şi al partenerului său, Alexander Gamelin, costumul Yurei Min a început să cadă, punând-o pe patinatoare într-o postură foarte dificilă.

Ea a reuşit să continue cu bine dansul, luând decizia de a nu se opri în ciuda faptului că ţinuta vestimentară îi punea mari probleme. În imaginile video publicate de mai multe site-uri, se vede cum Yura Min încearcă să-şi aşeze costumul în timpul programului.

„Când am văzut ce se întâmplă, am spus: «O, nu!». Am fost îngrozită întregul program”, a mărturisit Yura Min. Ea a precizat că nu s-a oprit fiindcă ştia că ea şi partenerul ei vor fi depunctaţi. „Nu m-am oprit pentru că eşti depunctat dacă te opreşti în mijlocul unui program. Mă gândeam: «Este mai bine să vă opriţi şi să rezolvaţi problema, fiind depunctaţi sau să continuaţi?»”, a mai declarat ea.

Yura Min şi Alexander Gamelin au terminat pe poziţia a noua din 10 perechi, dar are încă şansa de a-şi îmbunătăţi punctajul. Se pare că ea plănuieşte să poarte acelaşi costum şi în viitoarea probă în care va concura.

Citește și...