Valizele politice, detronate de Regele modei Stephan Pelger

Publicat: 11/11/2018 | 21:34
In ultima saptamana s-au tot plimbat valizele prin curtile locuitorilor din Teleorman si prin Palatul Parlamentului. Unele ieftine cu dezvaluiri cam la fel de ieftine. Ca sa detroneze orice valiza politica, cel mai apreciat designer din Romania, la care si prima doamna apeleaza, Stephan Pelger a scos la defilare adevaratele valize din gama celor preferate de vedetele de la Hollywood. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)
Toamna asta se poarta clar valizele. Cand in fundul curtii, cand prin parlament sau prin te miri ce redactie. Continutul lor depaseste uneori imaginatia scenaristilor filmelor de comedie, alteori gazduiesc dosare prafuite de care nimeni nu vrea sa se atinga. Tonul l-a dat in urma cu mai bine de zece ani, Cleopatra Stratan. Ani de zile a tras de-o valiza prin gara pana au inceput sa faca si altii ca trenu-n gara. (CITEȘTE ȘI: STEPHAN PELGER NU-ȘI REVINE DUPĂ CE A FOST BĂTUT DE DOUĂ FEMEI LA CANNES: ”DE CINCI SĂPTĂMÂNI NU AM MAI LUCRAT”)

Stephan Pelger a scos artileria grea

Intre timp, a aparut pe aeroport si regele valizelor. In timpul duelurilor dintre trolerele politice, celebrul designer Stephan Pelger, a scos la inaintare artileria grea. Ajuns pe aeroport cu o șaretă limuzină, fashionistul scoate la înaintare valize de fițe însumând câteva mii de euro bune. (VEZI ȘI: STEPHAN PELGER, PRIMA APRIȚIE DUPĂ CE A FOST BĂTUT LA CANNES: „MI-AU PUS CEVA ÎN BĂUTURĂ, S-A GĂSIT ŞI ÎN SÂNGE!”)
Două geamantane din gama adorată și de soția celebrului actor, George Clooney, una de aproape 400 euro, cealalta de inca vreo 500 euro. Ca supliment, a adăugat și celebra paporniță adorată de soțiile milionarilor, și a cărui preț sare si de 15 mii de dolari. Dar, cum eticheta scumpa cu cheltuiala se tine, creatiile vestimentare ale designerului n-ar avea cum sa fie transportate altfel decat in trolere de calitate. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)
Citește și...