Vedete cu apar dentar! Cei mai mari actori de la Holywood, vedete de talie internaţională, dar nu numai, au purtat aparatul denatar pentru a avea o dantură perfectă. Haideţi să vedem cine sunt vedetele care au purtat aparatul dentar.

În 1999, pe când Gwen avea 30 de ani, a apărut în public cu un aparat dentar. Vedeta declara atunci că aparatul dentar a fost un cadou de la ea pentru ea. Asta pentru că artista a reuşit să-şi pună aparatul dentar tocmai atunci când şi-a câştigat primii bani. Şi Beyonce a apărut în public purtând un aparat dentar, la care a recurs pentru a-şi face îndrepta dantura. Toată lumea spunea că are deza un zâmbet perfect, însă Beyonce nu a fost mulţumită de cum arătat dantura ei. Cântăreaţa spunea că e important să te arăţi lumii aşa cum eşti şi că a purta aparat dentar nu e nicio ruşine.
Şi Angelina Jolie a purtat aparat dentar pe vremea când era o adolescentă. La 16 ani, atunci când vedeta şa renunţat la aparatul dentar, era o altă persoană. O altă vedetă care a purtat aparat dentar este Nicholas. În 2003, unul din marii actori de la Holywood a apărut în public cu un aparat dentar, lucru care l-a ajutat să aibă o dantură perfectă.

Înainte să ajungă celebră graţie rolului ei din ”Harry Potter”, Emm Watson  a fost nevoită să poarte un aparat dentar. Actriţa nu a dorit să ascundă acest aspect al vieţii sale şi a împărtăşit cu fanii săi o fotografie din acele vremuri.
 

Citeste despre:vedete aparat dentar, nicholas cage aparat dentar


Share On Facebook