VIDEO / Accident înfiorător în Italia! O româncă a murit sub privirile fiicei de cinci ani, după ce a ajuns cu maşina sub un camion

Publicat: 12/10/2017 | 13:47

O româncă de 29 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident violent, produs pe o şosea din Italia. Cristina Boroiban era în maşină cu fetiţa ei de doar cinci anişori, iar, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit puternic de un camion, potrivit areacentese.com. La faţa incidentului a ajuns imediat şi iubitul româncei. Fausto Berdini a încercat să o aducă la viaţă pe femeia care i-a dăruit o fiică.

Accidentul mortal a avut loc în localitatea Cento, provincia italiană Ferrara. Cu puţin timp înainte de incident, Cristina Boroiban şi tatăl fiicei sale au stat de vorbă şi au plecat amândoi, fiecare în maşina lui spre locul în care locuiau împreună. Pe drumul spre casă, italianul a observat în oglina retrovizoare că maşina româncei a dispărut brusc de pe şosea şi apoi, după ce a oprit, a văzut groaznicul accident.

Şocat de felul în care arăta maşina româncei şi vâzând-o, el a încercat să-i acorde primul ajutor, dar eforturile lui au fost în zadar. Rănile suferite în urma impactului violent i-au adus moartea Cristinei Boroiban. Când şi-a dat seama că nu mai poate face nimic ca să o readucă la viaţă, italianul şi-a sărutat iubita pentru ultima dată.

Mesajul postat pe internet de Cristina Boroiban cu puţin timp înainte de a sfârşi tragic, sub roţile unui camion pe o şosea din Italia

Cu doar două ore înainte de a muri sub privirile fiicei sale de cinci ani, Cristina Boroiban a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare un citat despre adevăr.

„«Dar uită-te la doamna, este uşor, o învăţ să fie nebună.Doar strigând adevărul în faţă, nu o vor crede şi te vor supăra.» – Luigi Pirandello” e mesajul  apărut pe internet.

 

Şoferul camionului a fost rănit şi dus de urgenţă de urgenţă la spital cu un elicopter. Rănile nu-i pun viaţa în pericolş, scrie presa din Italia.

Cristina Boroiban şi Fausto Berdini au împreună o fetiţă. Desirè are cinci anişori.

Citește și...