VIDEO / Carnagiu pe o şosea! Mai mulţi oameni au murit ARŞI DE VII, în urma unui carambol în care au fost implicate 14 maşini

Publicat: 01/11/2017 | 13:02

Mai mulţi oameni au murit carbonizaţi, după ce maşinile lor au luat foc, în urma unui teribil accident. Incidentul rutier în care au fost implicate 14 maşini s-a produs pe o autostradă situată în apropiere de Toronto. Potrivit martorilor, au avut loc mai multe explozii în urma carambolului înfiorător.

Un poliţist a mărturisit că în carambolul infernal au fost implicate două cisterne şi cel puţin trei autobuze de transport. Nenorocirea s-a petrecut cu o jumătate de oră înainte de miezul nopţii trecute. pe autostrada 400, pe ambele sensuri de mers, în zona oraşului Cookstown.

Un martor a povestit şocat pentru CBC Toronto că în urma impactului iniţial s-au auzit mai multe explozii. În total, 14 maşini au ars în totalitate în urma accidentului. Potrivit declaraţiilor făcute de autorităţi, cel puţin doi oameni au murit, iar alţii au fost răniţi.

 

Citeşte şi: FOTO / Ei sunt tinerii care au murit arşi de vii, după ce maşina lor a fost implicată într-un accident terifiant

 

Mulţi dintre oamenii care se aflau în interiorul autoturismelor nu au reuşit să iasă la timp.

Citește și...