VIDEO / Ce reacţie emoţionantă a avut o fetiţă, după ce a aflat că va fi adoptată împreună cu fraţii ei! Imaginile îţi aduc lacrimi de bucurie

Publicat: 11/10/2017 | 09:58

Vestea că va fi adoptată împreună cu fraţii săi mai mici de aceeaşi familie a făcut-o pe Tannah Butterfield să aibă o atitudine explozivă. Reacţia emoţionantă a fetiţei de 11 ani a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Imaginile au fost filmate într-o şcoală din statul american Utah şi stârnesc emoţii puternice pe internet.

În înregistrare se observă cum una dintre angajatele şcolii îi dă vestea nemaipomenită în timp ce părinţii adoptivi erau la tribunal. Tannah Butterfield sare furtunos în braţele lui Jackie Alexander şi nu îi dă drumul preţ de câteva secunde bune.

Cei mai mulţi dintre oamenii care au urmărit imaginile de mai jos au avut lacrimi de bucurie în ochi.

„Am vrut să le dezvălui oamenilor că, deşi există multe neplăceri în lume, multă tristeţe, dar ştiţi ce… Există bucurii care se trăiesc în fiecare zi”, a scris Jackie Alexander când a făcut publice imaginile pe Instagram.

Ştiind că fetiţa aşteaptă cu nerăbdare să afle dacă va rămâne cu fraţiorii ei, soţii care doresc să îi adopte pe copii au sunat la şcoală şi au rugat ca ea să fie anunţată.

 

Puştoaica visează acum la toate vacanţele pe care le va petrece alături de familia ei mărită

 

Recomandarea CIAO.RO