VIDEO / Doi tineri au făcut AMOR într-o pizzerie, fără să le pese de angajaţii care erau la câţiva paşi de ei! Ce pedeapsă riscă amorezii

Publicat: 18/10/2017 | 18:07

Un caz “fierbinte” şi controversat în acelaşi timp vine din Marea Britanie, unde un cuplu a început o partidă de sex în public. Daniella Hirst şi Craig Smith îşi aşteptau pizza pe care au comandat-o, iar, la un moment dat, ei s-au lăsat pradă sentimentelor şi au încins o partidă de amor în timpul căruia au încercat mai multe poziţii. Toate momentele “fierbinţi” au fost filmate de una dintre camerele de supraveghere din local.

Scenele demne de un film porno s-au petrecut într-o pizzerie din Scarborough, un oraş din Anglia. Când a văzut imaginile, un judecător a spus că cei doi şi-au lăsat “spiritele exuberante să iasă la suprafaţă tot ce e mai bun din ei”.

Daniella Hirst şi Craig Smith s-au iubit timp de 18 minute, scriu cei de la Mirror. Iar faptul că se aflau într-un spaţiu public nu i-a deranjat deloc. Cei doi şi-au pus în practică mai multe fantezii erotice.

Cei doi amorezi riscă închisoarea, iar Daniella Hirst a declarat în instanţă că “merită să fie pedepsiţi”.