VIDEO / Fiul cel mare al lui Michael Jackson, implicat într-un accident de motocicletă! A suferit mai multe răni şi a fost dus la spital

Publicat: 03/11/2017 | 08:44

Prince, băiatul cel mare al lui Michael Jackson, a ajuns de urgenţă în mâinile medicilor, după ce a fost implicat într-un accident rutier. În timp ce se afla pe motocicletă, tânărul de 20 de ani a pierdut controlul şi s-a lovit de un autoturism pe o stradă din Los Angeles.

Prince Jackson, în vârstă de 20 de ani, a fost dus cu ambulanţa joi dimineaţă la un spital din Los Angeles, după ce a pierdut controlul motocicletei şi s-a lovit de un autoturism, scriu jurnaliştii de la today.com.

„În această dimineaţă, Prince Jackson a fost implicat într-un accident rutier cu un alt autoturism în timp ce mergea spre liceul său din Los Angeles”, a declarat un reprezentant al fiului lui Michael Jackson.

 

 

Well shit…

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on

Potrivit unei surse, fiului regretatului artist „conducea pe o ploaie măruntă şi a pierdut controlul. Era destul de ameţit, încât a fost nevoie să fie chemată o ambulanţă şi dus la cea mai apropiată secţie de urgenţe”.

După ce a publicat pe Instagram o fotografie făcută în salvare, el a mulţumit, printr-un video, pentru urările primite.

 

Thank you all for your concern I️ am resting at home and working on recovering.

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on

Prince, fiul cel mare al lui Michael Jackson, a suferit răni minore, fără fracturi şi a fost externat după câteva ore.

Citește și...