VIDEO / Un autocar cu pelerini a plonjat în apă, de la 20 de metri! Bilanţul tragediei: cel puţin 33 de morţi şi peste 15 răniţi

Publicat: 23/12/2017 | 17:47

Zeci de familii au fost îndoliate în apropiere de Crăciun, în urma unui accident teribil.  Un autocar plin cu pelerini a căzut de pe un pod din oraşul indian Rajasthan, după ce şoferul a pierdut controlul volanului în timpul unei depăşiri. Din nefericire, cel puţin 33 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi peste 15 au fost duşi la spital, după ce au fost scoşi la timp din apele râului Banas.

Printre cei care au murit se numără patru copii, şapte femei şi 22 de bărbaţi potrivit intoday.in. Martorii au sărit în apele râului aflat în vestul Indiei ca să salveze cât mai mulţi oameni. Cel puţin 15 au supravieţuit accidentului grav şi au fost duşi de urgenţă la spital, unde medicii le-au tratat rănile grave.

Premierul indian Narendra Modi a transmis un mesaj, la scurt timp după producerea tragediei în care a prezentat condoleanţe familiilor îndoliate. De asemenea, a spus că Guvernul său va acorda asistenţă tuturor celor afectaţi.

Primele informaţii arată că incidentul rutier a avut loc din cauza vitezei excesive cu care circula şoferul autocarului în timp ce depăşea un autoturism.

 

Citește și...