VIDEO / Un copil de 12 ani a fost mutilat după ce telefonul i-a explodat! Cum arată acum şi ce au găsit medicii pe trupul lui

Publicat: 02/02/2018 | 15:38

Un băiat de 12 ani din şi-a pierdut un deget şi a rămas orb, după ce telefonul său a explodat în timp ce era la încărcat. În urma deflagraţiei, trupul lui Meng Jisu a fost acoperit de sânge, iar el şi-a pierdut cunoştinţa. Sora lui mai mare a auzit bubuitura şi, când a mers în cameră, l-a găsit prăbuşit pe podea. Doctorii l-au ţinut cinci ore în sala de operaţii pe adolescent.

Nenorocirea s-a petrecut într-o casă din regiunea chineză Guangxi, în urmă cu două zile, potrivit Daily Mail. Explozia a fost atât de puternică, încât Meng Jisu, care are 12 ani, a rămas fără un deget şi a orbit la ochiul drept, după ce din telefon s-au desprins bucăţi mici din plastic. 

El a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii l-au băgat direct în sala de operaţii. Intervenţie chirurgicală a durat cinci ore, iar specialiştii au fost nevoiţi să-i îndepărteze plasticul de pe mână şi faţă.

Medicii chinezi au estimat că 98% din mâna băiatului îşi va reveni pe deplin în viitor. Tatăl băiatului a declarat că telefonul mobil era de aproape doi ani.

Compania mobilă care a fabricate telefonul nu a răspuns în ceea ce priveşte incidentul, a mai titrat publicaţia britanică.

Citește și...