Acasă » Exclusiv » Viralul anului în România are o continuare epică! Nikita îl denunță pe Michele Morrone: “În momentele lui intime…”

Viralul anului în România are o continuare epică! Nikita îl denunță pe Michele Morrone: “În momentele lui intime…”

De: Andrei Iovan 18/12/2023 | 23:40

Viralul anului în România are o continuare epică! Nikita revine cu noi povești despre relația cu Michele Morrone. De această dată, invitata emisiunii CANCAN EXCLUSIV nu mai menajează pe nimeni și nimic. A dat de pământ cu Moara Sorio, iubita actorului italian, ce nu mai are liniște nici în dormitor. Până și în momentele intime Michele Morrone o vede pe românca noastră. BONUS, Nikita revine pe scena muzicală după 15 ani de absență! În MEGA EXCLUSIVITATE, artista își lansează piesa “VIAȚA MEA” pe canalul de YouTube @Cancanoficial!

De această dată, întreaga poveste a pornit de la cele mai recente mesaje ale actorului către Nikita. Starul o roagă pe româncă să îl accepte în viața ei, dar îi impune și să nu-i mai pomenească numele în spațiul public. Explicațiile Nikitei au venit imediat, în show-ul CANCAN EXCLUSIV!

( NU RATA: 💥 EXPLOZIV 💥 NIKITA, ATAC la iubita lui Michele Morrone: „În momentele intime, mă vede tot pe mine!” )

„Oprește-te din a le mai spune oamenilor despre mine. Nikita, vreau o viață privată cu tine!”

Nikita susține, prin dovezi, că nu îi mai răspunde interlocutorului său de aproximativ trei săptămâni. Însă cu puțin timp înainte ca dialogul celor doi să se fragmenteze, impersonatorul și-a destăinuit sentimentele pentru românca ce îl ține pe jar: „Ți-am zis că ești iubirea mea pentru totdeauna, dar tu te tot îndoiești de asta. De asta vreau să vin să stau cu tine, să te am în viața mea. Vanessa va ști că Michele Morrone îi iubește mama atât de mult. Cristiana va ști că Michele Morrone îi iubește mama foarte mult. Oprește-te din a le mai spune oamenilor despre mine. Nikita, vreau o viață privată cu tine. Când vei veni în Italia, mă vei cunoaște mai bine, personal. Vreau să te implor ceva, Nikita, nu mai vreau certuri cu tine, nu mai vreau insulte. Michele Morrone te iubește cu adevărat, știu că nu crezi din cauza a ceea ce vezi pe internet, nu trage concluzii bazate pe ce vezi pe Instagram.

Nikita a prezentat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, mesaje cu unul dintre mai râvniți bărbați din lume (Foto: Instagram)

Michele Morrone este un om diferit. Când mă vezi în realitate, vei ști că Michele Morrone te iubește. Îți mulțumesc mult, Nikita! Când vine mama în Italia, mama vrea să te vadă. I-am spus mamei cât de mult o iubește Michele Morrone pe Nikita. O, Doamne, Nikita, Vanessa și Cristiana sunt două fete adorabile, Nikita. Abia aștept să vă văd când vin în România, dar mama voastră nu mă lasă să vin. O, Doamne, Nikita, pe Vanessa o iubește Michele Morrone. Cristiana, tu ești fiica mea frumoasă, vă iubesc foarte mult și mi-aș dori să vă văd!”

( CITEȘTE ȘI: NIKITA, LA UN PAS DE MOARTE ÎN SPANIA: „A FOST ÎNGERUL MEU PĂZITOR” )

Moara Sorio, iubita lui Michele Morrone, atacată de Nikita: „În momentele intime a spus că mă vede pe mine!”

CANCAN EXCLUSIV: Cum coabitezi cu ideea că Michele Morrone are o iubită, dar te caută pe tine?

Nikita: Haideți să fim oameni, este unde este, în Italia. E normal să aibă și el o femeie. Bine că a ales-o pe una mai urâtă decât mine. Dacă ar fi fost una mai frumoasă, mai ziceam. El totdeauna mă sună și-mi spune că de câte ori este cu ea se gândește numai la mine. Sunt cea mai fericită femeie.

Nikita susține că perechea formată din Michele Morrone și Moara Sorio nu poate avea liniște nici măcar în momentele intime (Foto: captură video)

 

CANCAN EXCLUSIV: Chiar și în momentele intime?

Nikita: Chiar și în momentele intime a spus că mă vede pe mine. Ce să am cu săraca fată, n-am absolut nimic cu ea?! Din contră, sunt mândră, nu?! Toate fetele se miră ce vede Michele Morrone la mine. Apropo, pentru toate fetele astea care vă credeți voi 60-80-90, haideți să vă spun ceva. Nikita, așa cum o vedeți voi pe Nikita, cu talentul și cu dulceața ei, vă dă vânt de la distanță.

CANCAN EXCLUSIV: Dar Moara Sorio de ce rămâne în continuare în relația respectivă dacă e una toxică?

Nikita: A pierdut bani, a pierdut timp cu ea, ce mă interesează pe mine?! Înțelege, Michele Morrone vrea să vină în România, Michele Morrone vrea să fie cu mine. Ai văzut și certurile și scandalurile pe care le am cu el. Nu e normal să nu te sune cineva care te iubește, la 2-3 noaptea și să fie scandal în toată regula?! Și nu numai un scandal, 10.000 de scandaluri.

( VEZI ȘI: EXCLUSIV | MICHELE MORRONE A PĂRĂSIT-O PE MĂDĂLINA GHENEA PENTRU NIKITA? SCANDAL ÎN TOATĂ REGULA, DUPĂ DEZVĂLUIREA UNEI IDILE NEAȘTEPTATE )

Mihaela Ispas speră că actorul se va maturiza curând și este dispusă să îi acorde timp: „E tânăr, are 33 de ani, eu am anii pe care îi am. Îl aștept, nu este nicio problemă!”

CANCAN EXCLUSIV: Și unde crezi că se va termina toată treaba asta?

Nikita: Se va termina, lasă-l să-și termine ce are de făcut, ce are de rezolvat. E tânăr, are 33 de ani, eu am anii pe care îi am. Îl aștept, nu este nicio problemă. Dar îmi trăiesc și viața, dar îl aștept să fie alături de copiii mei, să fiu alături de copiii lui. E treaba lui ce face.

CANCAN EXCLUSIV: Dar tu de ce nu îi răspunzi, dacă tot e iubirea asta atât de mare?

Nikita: Că nu vreau să-i răspund, să-i răspundă alte fete.

CANCAN EXCLUSIV: Și dacă o alege pe alta?

Nikita: N-are cum, că una singură e Nikita.

Nikita a lansat piesa „Viața Mea”, pe canalul de YouTube @Cancanoficial (Foto: captură video)

CANCAN EXCLUSIV: Ce înseamnă o viață privată între tine și el?

Nikita: Viață privată, ceea ce noi am discutat tot timpul, să nu apar în public eu.

CANCAN EXCLUSIV: Dacă el te-a rugat să nu vorbești despre el, de ce o faci? 

Nikita: Totul este secret, totul este o surpriză. Vrea ca el să vină în secret, ca totul să fie o surpriză, nu să avem noi o relație secretă. Michele Morrone mă caută pe mine, nu eu pe el. Într-adevăr, îl iubesc ca pe un suflet, nimic altceva. Sunt zile în care mi-am bătut joc și chiar mi-e milă de el.

CANCAN EXCLUSIV: Dacă ar fi să fie, vă veți muta împreună?

Nikita: Datorită copiilor, mă voi muta împreună cu el. Dar aici depinde ce va vrea el, dar și mama lui. Pentru că mama lui mă iubește foarte mult.

Michele Morrone, ignorat de Nikita, de aproape trei săptămâni (Foto: Arhivă personală Mihaela Ispas )

În cazul unei relații cu italianul, Nikita și-ar adjudeca rolul femeii de acasă: „Eu știu că ia banii de la altele și mi-i aduce mie!”

CANCAN EXCLUSIV: De ce nu-l lași pe Michele să îți vadă fetele?

Nikita: Ele în privat vorbesc cu el, fetele vorbesc cu el, recunosc. Le-am spus să nu mai vorbească, pentru că sunt supărată pe el, dar dacă eu sunt certată cu el, asta nu semnifică faptul că ele nu mai trebuie să vorbească.

CANCAN EXCLUSIV: Dar tu de ce ai acest orgoliu atât de mare?

Nikita: Așa îl am eu, am eu niște divergențe cu el, de când a fost la mine în Spania. Și trebuie să mi le rezolv singură. Dar se vor rezolva.

CANCAN EXCLUSIV: Dacă veți ajunge să aveți o relație, ai merge cu el la premierele sale de film, pe covorul roșu?

Nikita: Nu vreau să apar, să se ducă el cu femeile lui, eu stau cu copiii. Sunt femeia de acasă. Eu știu că ia banii de la altele și mi-i aduce mie. Să se ducă cu ele la Cannes, să le facă de bani și mie să-mi aducă banii acasă, la copii.

( ACCESEAZĂ ȘI: EXCLUSIV | AVEM MESAJELE LUI MICHELE MORRONE CĂTRE NIKITA. IUBIRE ȘI PASIUNE TOTALĂ ÎNTRE VEDETA DIN „365 DE ZILE” ȘI FEMEIA DIN ROMÂNIA )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei nevasta, dar şi halatul, şi papucii?”
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Semnul dumnezeiesc care a apărut în casa nepotului lui Tzancă Uraganu, înainte de a se stinge din viață! Alina Marymar a dezvăluit totul pe rețelele sociale
Semnul dumnezeiesc care a apărut în casa nepotului lui Tzancă Uraganu, înainte de a se...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut niciodată
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut...
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane de euro
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane...
OBLIGATORIU prin lege în toată România. A început controlul în toată țara
OBLIGATORIU prin lege în toată România. A început controlul în toată țara
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Simona Halep, în lacrimi. Veste CRUNTĂ despre campioana României
Simona Halep, în lacrimi. Veste CRUNTĂ despre campioana României
Noroc sau ghinion? A câștigat 1,3 miliarde de dolari la loto, dar e bolnav de cancer
Noroc sau ghinion? A câștigat 1,3 miliarde de dolari la loto, dar e bolnav de...
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga...
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și al altor supermarketuri
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
Anca Serea s-a decis. Soția lui Adi Sînă și-a făcut prima intervenție estetică la 43 de ani. Cum arată acum
Anca Serea s-a decis. Soția lui Adi Sînă și-a făcut prima intervenție estetică la 43...
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au un contract activ
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au...
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de fapt, prima de casare în Programul Rabla Plus
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de...