Vis în care înoţi. Ce ţi se întâmplă în funcţie de apele în care te scalzi

Publicat: 04/10/2017 | 17:18
Vis în care înoţi. Ce ţi se întâmplă în funcţie de apele în care te scalzi

Vis în care înoţi şi în general în care e prezentă apa vin cu mesaje pe care ar fi bine să nu le neglijezi. 

Dacă te întrebi ce înseamnă vis în care înoţi trebuie să ştii că apa anunţă o perioadă cu o încărcătură emoţională puternică. De asemenea, apa spune că ai parte de sentimente puternice pe care nu ai reuşit să le exteriorizezi. 
 
Vis în care înoţi într-o apă tulbure sau murdară îţi transmite faptul că ai suferinţe sufleteşti sau suferi de anumite bolide şi trebuie să le tratezi. Mai exact, nu mai vezi lucrurile cu limpezi şi trbuie să le pui cât mai repede în ordine pentru a scăpa de această încărcătură psihică. 
 
Vis în care înoţi în apă limpede vine cu veşti bune. Acest lucru înseamnă că în următoarea perioadă vezi lucrurile mai limpede. De asemenea, anunţă o împăcare cu tine însuţi, dar şi bucurii, pace şi armonie alături de cei dragi. 
 
Vis în care înoţi mai poate anunţa şi faptul că te îndrepţi într-o direcţie care are ca final realizarea unui lucru important pentru tine. De asemenea, mai poate anunţa şi un nou început. Dacă visezi că înoţi împotriva unor curenţi sau valuri, în furtună, înseamnă că vei avea şi dificultăţi. 

Vis în care înoţi. Semnul că ieşi dintr-o relaţie toxică

Vis în care înoţi, însă te arunci mai întâi în apă înseamnă că vei găsi puterea să începe o aventură în mai multe proiecte şi idei noi. Vei avea parte de emoţii şi dificultăţi, însă le faci faţă cu brio. 
 
Vis în care înoţi în apă rece, dar care îţi dă o senzaţie plăcută înseamnă că te vei ieşi dintr-o relaţie toxică şi că reuşeşti să conştientizezi şi să depăşeşti  sentimente mai vechi. 
 
Mai sunt şi alte situaţii care îţi transmit anumite semnale atunci când visezi apă. De exemplu, dacă bei apă în vis, de la o fântână sau dintr-un râu, reprezintă faptul că începi un lucru de la zero. În schimb, dacă apa pe care o bei e tulbure înseamnă că ţi-e frică de boală. 
 
Dacă te visezi făcând duş sau baie trebuie să ai grijă pentru că s-ar putea să ai parte de o perioadă de stres şi conflicte emoţionale. 
 
În schimb, apa clocotită transmite faptul că ar putea urma o perioadă de răscruce în viaţa ta. De asemenea, inundaţia anunţă o perioadă de criză, în care ai putea fi copleşit emoţional. 
Citește și...