“X Factor”, scoasă din grilă?! Antena 1 a făcut anunțul oficial în această dimineață

Publicat: 01/03/2019 | 08:52

În urmă cu câteva zile au apărut zvonuri potrivit cărora emisiunea “X Factor” ar urma să fie scoasă din grila Antenei 1. Reprezentanții cunoscutului post de televiziune au făcut un anunț oficial în legătură cu informațiile răspândite. Jurații de la “X Factor România” sunt: Horia Brenciu, Delia, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică Junior.

Citește și: Ce s-a întâmplat în Filipine, după ce Bella Santiago a caștigat “X Factor România”

Poziţie oficială Antena Group cu privire la emisiunea “X Factor”

În urma informaţiilor apărute în data de 28.02.2019 pe site-ul paginademedia.ro cu privire la licenţa “X Factor”, precum și la difuzarea unui nou sezon al show-ului, informaţii preluate ulterior în spaţiul public, Antena Group dorește să facă următoarele precizări: Antena Group deţine în continuare licenţa pentru formatul “X Factor” și va continua producerea acestui show de divertisment.

Citește și: Un fost concurent de la “X Factor” s-a călugărit! S-a întâmplat după o vizită la Ierusalim

Antena Group îsi rezervă dreptul de a comunica programarea acestui format în grila postului, în conformitate cu strategia trustului.

Citește și: Câștigătoarea de la “X Factor”, în culmea fericirii după ce i s-a împlinit cel mai mare vis! Bella Santiago, declarații emoționante

“X Factor” 2018 a fost câștigat de Bella Santiago, una dintre concurentele aflate sub aripa extravagantei jurate Delia. Colegii ei: Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică abia așteaptă noul sezon al show-ului muzical de la Antena 1 ca să își ia revanța în fața Deliei.

Citește și...