Un fost concurent de la X Factor s-a călugărit! S-a întâmplat după o vizită la Ierusalim

Publicat: 21/01/2019 | 11:52
Un fost concurent de la X Factor s-a călugărit! S-a întâmplat după o vizită la Ierusalim

Tânărul a impresionat juriul de la X Factor cu vocea sa, în 2012, însă nu a avut toate calitățile pentru a pune mâna pe premiul cel mare. Viața i-a pregătit un alt drum, așa că s-a lăsat de muzică și s-a călugărit! 

Deşi nu a câştigat concursul din anul 2012, cântărețul Alin Văduva şi-a continuat cariera pentru o vreme. Viaţa i s-a schimbat însă la 90 de grade după ce Alin s-a hotărât să se dedice bisericii și a început să cânte la slujbe.

La un moment dat, a plecat la Ierusalim pentru a vizita mai multe mănăstiri. De atunci, tânărul a ales să cânte muzică religioasă, relatează click.ro.

Alin a fost plecat multă vreme, s-a întors în ţară, apoi a plecat iarăși. S-a transformat din tânărul care cânta muzică dance într-un apărător al bisericii, fiind foarte matur şi dedicat. De prin anul 2015 s-a îndepărtat de lumea muzicală dance”, a declarat, pentru Click!, o sursă din anturajul solistului.

Alin Văduva s-a născut în Caracal, a început să studieze canto la 14 ani și a reușit până acum să obțină aproape 50 de premii la festivaluri. A luat locul 2 pentru interpretare la Festivalul Mamaia, în 2006, iar în 2008 a reprezentat România la Festivalul „Cerbul de Aur”.

Citește și...