Zidane vrea să i-l sufle lui Barca pe Draxler

Publicat: 27/09/2017 | 07:00
Zidane vrea să i-l sufle lui Barca pe Draxler

Jurnaliştii de la „Bild”, susţin că viitorul lui Julian Draxler la PSG nu mai este foarte sigur şi în acest moment Real Madrid intenţionează să-l transfere. Mutarea, care ar urma să aibă loc în perioada de iarnă, ar fi o lovitură pentru Barcelona, după ce catalanii au militat pentru achiziţionarea germanului. 

Surse apropiate din jurul internaţionalului german spun că Draxler nu îşi mai doreşte să evolueze la PSG şi că ar dori să plece în perioada transferurilor din iarnă, iar ofertele pe numele lui nu lipsesc. Atât ziarul britanic „Daily Star”, cât şi germanul „Bild” subliniază faptul că Real Madrid este cea mai posibilă destinaţie pentru el. Aceleaşi publicaţii notează că Inter şi AC Milan sunt, de asemenea, interesate să-l achiziţioneze şi să ofere banii ceruţi de şeicii de la PSG.

Nu este prima oară când Real Madrid îşi manifestă interesul pentru jucătorul german. Convingerile lui Zinedine Zidane sunt dintre cele mai evidente, şi însuşi fotbalistul aşteaptă cu nerăbdare să joace în echipa tehnicianului francez. Mijlocaşul este deranjat de minutele puţine acordate de Unay Emery odată cu ce francezii au reuşit să îl transfere şi pe Mbappe (împrumutat de la Monaco până la vară, cu obligaţie de cumpărare pentru 180 de milioane de euro). În vară, presa din Vest a scris că Barcelona l-a dorit pe fotbalist şi că forţează o mutare în cursul perioadei de transferuri, dar nu s-a luat nicio decizie în acest sens. Internaţionalul german în vârstă de 24 de ani a sosit pe „Parc des Princes” de la Wolfsburg în luna ianuarie a acestui an.

 

Autor: Cristi P.

 

Citește și...