Ziua şi oferta pentru Stanciu!

Publicat: 04/01/2018 | 12:00
Ziua şi oferta pentru Stanciu!

După Sparta Praga şi Beşiktaş Istanbul, un nume nou a apărut pe pe pista Nicolae Stanciu. Internaţionalul român, care se va despărţi în această iarnă de Anderlecht, a primit o ofertă de la o echipă din zona Golfului.

Potrivit celor de la goal.com, formaţia Al Hilal Riyadh din Arabia Saudită, îl doreşte pe mijlocaşul de 24 de ani a lui Anderlecht. Stnaciu este dorit de antrenorul lui Al Hilal Riyadh, Ramon Diaz, acesta fiind nemulţumit de randamentul lui Matthias Britos, la care saudiţii au şi renunţat între timp.

Tehnicianul argentinian i-a anunţat pe oficialii clubului că îşi doreşte unjucător de profil ofensiv, iar aceştia s-au orientat către Nicolae Stanciu.

Interesul lui Al Hilal Riyadh vine după ce cei de la Sparta Praga au încpeut deja negocierile cu mijlocaşul român, acesta mărturisind chiar în presă că şi-ar dori să ajungă la Sparta Praga.

Presa din Belgia a dezvăluit chiar că Nicolae Stanciu a ajuns deja la un acord cu Sparta Praga şi că mai trebuie doar ca cei de la Anderlecht să se înţeleagă cu cehii pentru a-şi asigura serviciile românului care reprezintă cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht până în acest moment.

Al Hilal este o forţă în Arabia Saudită, formaţia lui Ramon Diaz, având câştigate14 campionate. La Anderlecht, Stanciu are un salariu de 1,5 milioane de euro pe an.

„Da, am ofertă de la Sparta Praga şi vreau să merg acolo. Vreau să muncesc cu un antrenor de top cum este Andrea Stramaccioni”, a declarat recent Nicolae Stanciu, pentru Fanatik.

Oficialii formaţiei Anderlecht ar fi dispuşi să-l împrumute pe Nicolae Stanciu până în vară, dar vor să-şi recupereze o mare parte din banii încasaţi pe el în urma transferului de la FCSB. Stanciu, este cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht, belgienii plătind roş-albaştrilor pentru a-l achiziţiona pe internaţionalul român suma de zece milioane de euro.

Cristi P.     

Citește și...