Zizou: „„Eu nu văd un Real fără Cristiano!”

Publicat: 18/01/2018 | 07:00
Zizou: „„Eu nu văd un Real fără Cristiano!”

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a declarat  că nu-şi imaginează clubul spaniol fără Cristiano Ronaldo, după ce zvonurile despre plecarea starului portughez s-au înmulţit în ultima vreme.„Eu nu văd un Real fără Cristiano. El se află la clubul său şi că toată lumea, clubul şi suporterii, doresc ca el să rămână”, a declarat Zinedine Zidane. 

Atacantul portughez în vârstă de 32 ani, aflat sub contract cu clubul madrilen până în 2021, a fost deja obiectul unor astfel de zvonuri încă din intersezon, deşi el luase decizia să rămână la Madrid.

Cvintuplu deţinător al Balonului de Aur, Ronaldo se află în dificultate în acest sezon, ca de altfel şi clubul său, aflat pe locul 4 în La Liga, la o distanţă uriaşă, de 19 puncte, de liderul FC Barcelona.

„Ştim ce se poate spune în exterior, însă în cadrul clubului, singurul lucru la care trebuie să se gândească el este să joace aşa cum ştie să o facă, iar tot ce pot să-i spun eu este despre randamentul său şi despre ceea ce poate el să aducă”, a comentat Zidane, care şi-a prelungit recent contractul cu Real până în 2020. „Numai câştigând putem să inversăm această tendinţă, trebuie să câştigăm un meci şi sper ca asta să se întâmple joi”, a spus Zidane, după înfrângerea surprinzătoare a echipei sale în faţa lui Villarreal în campionat (0-1).

Real Madrid va disputa astăzi în faţa lui Leganes meciul tur din sferturile de finală ale Cupei Regelui, şi asta la mai puţin de o lună de turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor împotriva lui Paris Saint-Germain. „Nu este vorba de o finală, însă ştim că toate meciurile pe care le vom juca de acum vor avea o importanţă enormă”, a conchis Zidane.

Astăzi, Real Madrid va juca în manşa tur a Cupei Spaniei de la ora 22:30 într-un meci transmis în direct de Digi Sport pe terenul celor de la Leganes.

                                                                        

Cristi P. 

Citește și...