Tristete mare in familia Botgros! Cornel, fiul marelui lautar moldovean Nicolae Botgros, parasit de sotie inainte de Craciun

m.cancan.ro
Adriana Ochişanu şi Cornel Botgros sursa busuioctv.md

Tristete mare in familia Botgros! Casatoriti de 17 ani si considerati de catre apropiati un cuplu perfect, fiul marelui artist, Cornel Botgros, si Adriana Ochisanu ar fi in prag de divort, scrie presa de peste Prut. 

Zvonurile unei despartiri dintre cei doi au aparut in presa cu cateva zile inainte de Craciun.

Cornel Botgros arena.md
Cornel Botgros arena.md
“Cornel Botgros nu a mai negat informatia care circula de cateva zile in showbiz, spunand ca nu iese fum fara foc”, scria pe 17 decembrie apropomagazin.md.

La randul ei, Adriana Ochisanu a declarat in cadrul unei emisiuni de pe canalul Jurnal TV ca fiecare isi vede de viata lui personala.

Nicolae Botgros
Nicolae Botgros
“Chiar si daca admitem acest fapt, suntem oameni maturi si fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata personala”, spunea Adriana pentru sursa citata.

Se pare ca foarte afectat de aceasta veste este insusi maestrul Nicolae Botgros, el fiind cunoscut printre prieteni si apropiati drept un familist convins. Artistul nu a putut fi contactat de reporterii CANCAN.ro pentru a vorbi despre aceste clipe dificile prin care trece familia sa.

Adriana Ochişanu şi Cornel Botgros sursa busuioctv.md
Adriana Ochişanu şi Cornel Botgros sursa busuioctv.md
Zvonuri de despartirea dintre cei doi artisti au mai existat si in trecut si s-au dovedit a fi false. In urma cu circa un an in mass-media a aparut informatia ca Cornel Botgros si Adriana Ochisanu ar fi depus actele de divort. Atunci, in atentia opiniei publice a ajuns si interpreta Lidia Bejenaru, mama lui Cornel, despre care s-a spus ca s-ar fi batut cu nora sa.

Cornel Botgros arena.md
Cornel Botgros arena.md
“Nu este adevarat ca am depus actele la divort si ca Adriana s-a batut cu mama. Prostii! Posibil ca aceste barfe sa fi aparut in presa de la persoanele din anturajul nostru”, declara Cornel Botgros la acea vreme.

(Ionut Ungureanu)
 

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
www.Pomul.ro - anunturi gratuite din Romania! Pomul.ro va fi promovat la televiziune, radio si pe internet, asa ca adauga anuntul tau acum pentru a putea avea clienti reali!!! (6.7.2015, 17:12:11)
www.Pomul.ro - anunturi gratuite din Romania! Daca vinzi sau oferi un serviciu adauga anuntul tau pe www.Pomul.ro pentru a avea clienti pentru afacerea ta!
sunte-ti niste cacati (29.4.2013, 02:10:47)
sunte-ti niste cacati si cu asta am spus tot.bucurati-va.
spune inima (17.1.2013, 09:39:59)
sincer sa Va spunem cazul este foarte dureros o inteleg pe Adriana dar stiu ce sufera la moment Cornel ca barbat. Femeia de la Dumnezeu este inzestrata cu tot frumosul de pe pamint deja am facut un compliment Adrianei. Barbatul se indragosteste la nebunie de femeia pe care o iubeste. Si de ce femeia kind vrea sa se marite isi doreste asa de tare un barbat ca mai tirziu tot atit de tare sa vrea sa scape de el, se primeste ca numai barbatii se indragostesc. O admir pe Adriana imi place de ea imi place cum kinta Cornel la fel este un baiat talentat un baiat bravo eu mi-as dori foarte mult sa aud ca intr-o zi ei sau impacat, kind am citit despre divort 5 secunde mi sa zbatut inima stiind si intelegind ce sufera Cornel dar daca impacarea n-o sa aiba loc ii doresc fericire Adrianei noroc copilului ramas si lui Cornel sa nu i se fringa inima de durere caci nu va imaginati ce este in inima barbatului kind ramine fara ceia ce a iubit kind ii rupi jumate de inima. Cu Dumnezeu inainte si poate s-ar produce o minune si ii vedem impreuna
ALINA (11.1.2013, 13:04:23)
Pacat, o pereche foarte frumoasa si talentati Nu indraznesc sa-i judec, dar regret si sincera sa fiu m-a socat stirea
Corneliu (10.1.2013, 19:02:50)
Vilele (la moment 4 la numar) si alte imobiliare cumparate in Romania de clanul Botgros TOATE au fost inregistrate pe Botgros-Senior, chiar daca sumele au fost completate si de Corneliu. Miile de euro, incasate de Botgros in Romania in rezultatul \"Colaborarilor\" (imprimari in studio cu instrumentisti si vocalisti) el le primea la mana, anumite procente reveneau Juniorului, dar acasa nu venea nimic. Femeia a inteles ce lor ocupa in clanul Botgros - bani - averi - terenuri - a, si asta cu microfonul... de suflet...
Ariadna (10.1.2013, 13:01:36)
Fiecare din voi îşi va crea destinul. Durerea cea mai mare revine rodului dragostei voastre dintîi. Nu cred să fi fost o pasiune, nu dura 17 ani. Gîndiţi bine unde şi cînd aţi greţit. Cedaţi, iertaţi, uitaţi, ştergeţi cu bureta clipele urîte din viaţă, (hristos răstignit pentru noi a fost şi a iertat, cine sîntem noi să nu iertăm ?) şi Uniţi familia cum a fost. \"Cum n-ar fi norocul nu-i ca cel dintîi\", glăsuieşte versul. Ţineţi minte aceste cuvinte. Maestr! nici o mamă din lume, înafara Adrianei nu-l va iubi. Nimeni nu şi-a găsit fericire din alte căsătorii t Totdeauna a fost temporal. Nu credeţi vorbelor celor care spun. Viaţa o să vă demosnstreze amîndurora.
dan danut danuta (28.12.2012, 16:50:11)
Cornel, nu lupta cu morile de vint! Daca barbatul calca pe alaturi de familie, o face din prostie....Daca femeia calca, o face dintr-un sentiment profund fata de cel cu care a \"calcat\". Deci, nu salva nimic, nu are rost, nu te lupta ca nu merita! Esti un barbat prea frumos, destept, inteligent ca sa traiesti in mizeria curvaritului. Cum zice rusul : \"Esce ne izvestno komu povezlo....\" Succese si bafta! Tie! La parinti!
First page < Back Forward > Last page