Divorţul Andreei Marin de Tuncay Ozturk a surprins pe toată lumea, deoarece păreau să aibă un mariaj fericit, dorindu-şi chiar un copil, dar după trei ani de căsnicie‘’Zâna’’a făcut anunţul trist. Gurile rele au acuzat-o pe asistenta personală a turcului, blonda Sandra, că ar fi fost cea care a intervenit în căsnicia lor şi acesta ar fi motivul separării celor doi. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Zvonurile nu s-au confirmat, iar Andreea Marin a fost prima care i-a luat apărarea blondinei cu ceva timp înainte să anunţe că divorţează, atunci când părea să petreacă suspect de mult timp alături de medicul turc, iar Sandra era foarte afectată de aceste vorbe, deoarece are o relaţie serioasă de foarte mult timp cu un bărbat pe care îl adoră. ( VEZI AICI toate detaliile despre bărbatul din viaţa ei)

Cele mai recente imagini postate de ‘’amanta lui Tuncay’’ pe pagina sa de Facebook întăresc cele spuse de Andreea Marin şi anume că blonda este foarte fericită alături de iubitul ei. Cu o lună înainte de pronunţarea divorţului dintre Andreea şi soţul ei turc, care va avea loc pe 13 februarie, Sandra a vrut să dea peste nas tuturor celor care au spus că relaţia dintre ea şi Tuncay ar fi fost mai mult decât profesională, şi s-a fotografiat la Hanul Haiducilor Obârşia Lotrului, judeţul Vâlcea, alături de iubitul ei.

Sandra şi iubitul ei par foarte fericiţi împreună şi nu sunt deloc afectaţi de zvonurile răutăcioase care au existat în ultima vreme.
Sandra şi iubitul ei par foarte fericiţi împreună şi nu sunt deloc afectaţi de zvonurile răutăcioase care au existat în ultima vreme.

Acolo au petrecut şi în noaptea dintre ani, având alături câţiva prieteni apropiaţi şi nu putem să nu remarcăm faptul că blonda s-a fişat cu un nou look, iar buna lor dispoziţie demonstrează că iubirea lor nu a fost afectată deloc de zvonurile răutăcioase din ultima vreme.

Sandra l-a cunoscut pe partenerul ei tocmai în timpul liceului, relaţia lor trecând prin perioade dificile, dar cei doi şi-au fost de fiecare dată alături unul altuia. Au plecat împreună din Vâlcea, după ce au terminat liceul, alegând să emigreze în Anglia, dorindu-şi să-şi construiască un viitor mai bun. Acolo au studiat, iar iubitul Sandrei a devenit inginer, au lucrat o perioadă, însă dorul de ţară a învins.

Citeste despre: sandra, amanta lui tuncay, blonda lui tuncay


Share On Facebook