Acasă » Showbiz » Brigitte Sfăt, soţia lui Ilie Năstase, a povestit prin ce a trecut după ce a fost diagnosticată cu tumori la sân. ”Am fost subiect de bârfă în cercul de prieteni ai lui Ilie” Divorţează sau nu Brigitte?!

Brigitte Sfăt, soţia lui Ilie Năstase, a povestit prin ce a trecut după ce a fost diagnosticată cu tumori la sân. ”Am fost subiect de bârfă în cercul de prieteni ai lui Ilie” Divorţează sau nu Brigitte?!

De: Cancan 10/11/2016 | 23:33
Brigitte Sfăt, soţia lui Ilie Năstase, a povestit prin ce a trecut după ce a fost diagnosticată cu tumori la sân. ”Am fost subiect de bârfă în cercul de prieteni ai lui Ilie” Divorţează sau nu Brigitte?!

Brigitte a avut de înfruntat gura lumii după ce a ales să povestească public că este bolnavă şi să-şi deschidă sufletul în faţa prietenilor virtuali. Prietenii soţului ei nu o voiau în preajmă şi credeau că se preface ca să rămână alturi de Ilie Năstase!

”Ilie credea ca exagerez şi a zis sa mai consult şi alţi medici. O persoană apropiată de Ilie m-a programat la o clinică din Bucureşti să fac o mamografie, eu am implanturi si şi se putea sa nu se vadă, ceea ce s-a întâmplat, aşa ca rezultatul a fost ca sunt sănătoasă. Aşa că am fost subiectul de bârfă în cercul lui Ilie că exagerez! Când ţi se spune ca eşti o escroacă care vrea să-şi ţină bărbatul aproape cu o boala exagerată te deranjează! În doi ani de zile au fost o serie de prieteni ai lui Ilie care au făcut ce au putut să ma desparta de el. Când eram invitaţi la un eveniment, mulţi dintre prietenii lui Ilie cu nevestele lor nu stateau cu mine la masă, ca-s o infractoare, etc. Eu nu mă duc mult în cercurile lui de prieteni şi nu am prieteni în cercurile lui, la Bucureşti i-am zis că asta e respectul pe care prietenii lui îl au faţă de el, doar se folosessc de faptul ca el e Ilie Năstase şi atât. Atacurile şi mesajele ingrate pe care le-am primit..” a povestit Brigitte într-o emisiune TV.

Ea a fost împreună cu soţul ei la Cotroceni, unde preşedintele Klaus Iohannis i-a acordat o decoraţie, devenind din nou subiect de bârfă.

”Vizita mea alături de el la Cotroceni…se spunea acelaşi lucru că sunt o escroaca şi vreau să-l ţin alături de mine cu o falsă boala. Am doi copii, nu am trăit pe spinarea lui, nu i-am cheltuit banii. Am încetat sa vorbesc despre boala mea pe fb pt ca am văzut ce fel de interpretari se iau doar pentru ca am vrut să-mi clarific anumite reacţii sufletesti.

M-am dus la o clinică privată cu aparatură foarte buna şi am făcut un RMN pe care l-au citit acolo, dar m-au trimis la centrul de diagnostic şi mi-au spus ca cel mai mare centru de diagnostic e la Viena. Am primit mesaje pe facebook, am avut tumori benigne operate cu bine am fost contactata de fete care au avut cancer şi una a spus ca a fost operata de trei ori în Romania şi mi-a dat numele unui doctor din Viena. De ziua soţului meu, domnul Tiriac cunoaşte foarte bine centrele acestea şi s-a interesat de acest doctor, m-am programat şi am făcut ceva sa ajung acolo.  Dl. Ţiriac s-a interesat că e cel mai bun. Doctorul mi-a zis ca e nevoie de o biopsie, m-a programat la un alt doctor foarte renumit şi a doua zi m-am dus sa îl văd şi când m-a văzut a zis ca eu consider ca sunt tumori mobile nu foarte vascularizate, eu pot sa le scot şi pot să văd ce este. Tot timpul m-am gândit că am cancer, mi se spunea ca dacă stau un an sigur fac cancer, se duc tumorile către ganglioni. Am fost foarte nervoasă, foarte supărată. În primul rând, Dumnezeu a fost alături de mine ca sunt alături aici, şi sunt sănătoasă. În prima zi când am ajuns într-o vacanţă m-am uitat pe tabloide şi am văzut că Ilie era cu o fată la restaurant, dar noi abia ajunsesem în Sardinia la un resort unde fusesem invitaţi. Normal că m-am enervat când am văzut ca se eschivează şi-mi spune nişte tâmpenii, m-am enervat şi oricum eram într-o stare psihică nasoală, ma gândeam ca o să mor că o să fac chimo, ma gândeam cum o să arat că o să-mi pice genele şi sprâncenele”

Brigitte a tranşat şi problema ”amantelor” lui Ilie Năstase

”Mi-a venit să mă urc pe pereţi” a povestit Brigitte când a aflat de infidelităţile lui Ilie. ”Proastele astea care cred că mă înlocuiesc la Ilie cred că sunt full de bani, eu am maşinile în leasing. Am vazut discuţiile pe whatsapp cu una din Timisoara, a spus că doar a fost la masă cu ea… Ştiu că a avut 2500 de femei…a scris si o  carte despre asta…probabil ca le spunea, stii pe tine te iubesc, dar ea e bolnavă” ”Cred că e veşnic un tânăr incurabil care tânjeşte după iubire..E adevărat că nici eu n-am mai fost ok în ultima perioadă, am fost pe medicamente… Lui îi mai place să şi cocheteze” a mai spus Brigitte.

Religia nu o lasă însă pe Brigitte să divorţeze. ”E adevărat, nu pot să fac asta. Nu pot să îl acuz pentru alegerile lui” a clarificat Brigitte Năstase ”Nu am primit nici o poşetă când m-a înşelat. Am primit când am mers la Roland Garros. Ce puteam să spun să le dau peste nas ălora. Când m-a înşelat mi-am facut operaţii când m-a înşelat foarte tare, mi-am facut operaţia la faţă. Acum m-am enervat şi mi-am cumpărat o maşină din banii mei, să mă razbun pe mine. Până acum nu am văzut însă nici un fel de femeie concretă. Acum trei ani de zile mi-a confirmat că m-a înşelat, probabil că i-am scos ochii şi acum nu mai imi spune nimic ca să nu-i reproşez. Poate nu vrea să mă piardă, poate se gândeşte că el are 70 de ani şi acum sunt independentă financiar şi pot să plec mâine” a mai explicat Brigitte (Gabriel Niculescu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Mai ții minte legendarul telefon NOKIA 3210?! Cu câți lei se vinde acum, în mai 2024
Mai ții minte legendarul telefon NOKIA 3210?! Cu câți lei se vinde acum, în mai...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de ani mai în vârstă ca ea!
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în cafea, care avea un gust tot mai ciudat
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în...
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Vero Căliman regretă plecarea din “Gașca Zurli”? „În continuare mă gândesc”. Cum se înțelege actrița cu Mirela Retegan
Vero Căliman regretă plecarea din “Gașca Zurli”? „În continuare mă gândesc”. Cum se înțelege actrița...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Reparaţiile auto, mai scumpe şi cu 20%. La o lucrare de 15.000 de lei, 5.500-6.000 se duc doar pe manoperă
Reparaţiile auto, mai scumpe şi cu 20%. La o lucrare de 15.000 de lei, 5.500-6.000...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul...
Locul din România cu o arhitectură unică. Turiștii sunt fascinați: “Ceva deosebit”
Locul din România cu o arhitectură unică. Turiștii sunt fascinați: “Ceva deosebit”
Metoda simplă prin care obții o producție triplă de castraveți. Secretul pentru a avea o recoltă bogată în grădină
Metoda simplă prin care obții o producție triplă de castraveți. Secretul pentru a avea o...
Legea care intră în vigoare în România. Se pedepsește cu închisoare de la 1 an la 5 ani
Legea care intră în vigoare în România. Se pedepsește cu închisoare de la 1 an...
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Zelenski a mers la Harkov în apropierea noii linii a frontului. Liderul ucrainean a descris situaţia drept extrem de dificilă
Zelenski a mers la Harkov în apropierea noii linii a frontului. Liderul ucrainean a descris...
Buletinul și permisul se SCHIMBĂ complet. Este o premieră în România
Buletinul și permisul se SCHIMBĂ complet. Este o premieră în România
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Cum a reușit un român să își cumpere 5 APARTAMENTE pe malul mării, în Italia. Mulți nu îl cred atunci când povestește
Cum a reușit un român să își cumpere 5 APARTAMENTE pe malul mării, în Italia....
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
Lidia Buble, răsfățată de iubitul ei milionar, Horațiu Nicolau. Care este cel mai prețios cadou pe care i l-a făcut
Lidia Buble, răsfățată de iubitul ei milionar, Horațiu Nicolau. Care este cel mai prețios cadou...
Armata puternică din Europa care va beneficia de o armă de top. Poate fi folosită pe uscat, în aer şi pe mare și poate schimba soarta unui război
Armata puternică din Europa care va beneficia de o armă de top. Poate fi folosită...
Ce se va întâmpla cu centralele de apartament în România. Orașul care le-a interzis deja, prin lege
Ce se va întâmpla cu centralele de apartament în România. Orașul care le-a interzis deja,...
×