Acasă » Vedete » Madalina Ghenea » Nici GERARD BUTLER, LEONARDO DI CAPRIO sau MARCO BORIELLO n-au fost atât de pasionali! A pupat-o pe GHENEA şi a muşcat-o de obraz la o terasă!

Nici GERARD BUTLER, LEONARDO DI CAPRIO sau MARCO BORIELLO n-au fost atât de pasionali! A pupat-o pe GHENEA şi a muşcat-o de obraz la o terasă!

De: Cancan 12/06/2016 | 23:00

Mădălina Ghenea a avut mereu noroc de iubiţi celebri, datorită frumuseţii sale ieşite din comun. Sunt de notorietate relaţiile Mădălinei Ghenea cu actori celebri de la Hollywood, fie că vorbim de Leonardo di Caprio, consacrat de filmul ”Titanic”, Gerard Butler sau actorul irlandezo-german Michael Fassbender, nominalizat la Globul de Aur pentru rolul din drama istorică „12 ani de sclavie/ 12 Years of Slave“.

Aşa arăta Mădălina Ghenea în perioada 2009-2010.
Aşa arăta Mădălina Ghenea în perioada 2009-2010.

Mădălina Ghenea, de la o puştoaică din Slatina la o celebritate internaţională

Mădălina Ghenea este o actriţă română, care şi-a început cariera ca fotomodel. S-a născut la data de 8 august 1987 la Slatina. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecţii de balet, dar şi de pian. A absolvit Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina. A atras atenţia presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreţ. Cariera de actriţă a început-o în 2010, în Italia, pentru ca apoi să ajungă să lucreze alături de unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood. “Este greu să aleg pentru că toţi actorii cu care am lucrat au devenit actorii mei preferaţi; Jude Law (primul în top), Owen Wilson, Ben Stiller, Michael Caine, Jane Fonda. Mi-a dat Dumnezeu norocul să lucrez cu oameni incredibili!” povestea actriţa într-un interviu.

La doar 14 ani, a fost descoperită de un celebru designer italian şi a început să participe la concursuri de modeling în toată lumea. Actriţa se descria adesea ca fiind un cetăţean al planetei, mai degrabă decât cu o anume naţionalitate, mai ales că este obligată de cariera sa să îşi poarte viaţa într-o valiză, prin foarte multe ţări. De altfel, Mădălina Ghenea vorbeşte fluent 5 limbi străine, dar nu a uitat vreodată de unde a plecat.

Frumuseţea Mădălinei aminteşte mult de cea a Sophiei Loren în tinereţe. Însă, actriţa noastră nu este doar un chip frumos, ci şi un suflet mare, implicându-se în multe campanii umanitare.
Frumuseţea Mădălinei aminteşte mult de cea a Sophiei Loren în tinereţe. Însă, actriţa noastră nu este doar un chip frumos, ci şi un suflet mare, implicându-se în multe campanii umanitare.

Mădălina Ghenea nu s-a limitat doar la cariera de model şi cea de actriţă, ci este implicată şi în cauze umanitare, fiind membru al organizaţiei mondiale „Artişti pentru pace şi justiţie”. S-a implicat activ şi în renovarea maternităţii spitalului din localitatea sa natală. De curând, a fost invitată specială a TIFF 2016, unde a fost cea care i-a înmânat actriţei Sophia Loren premiul pentru întreaga sa activitate, un moment cu adevărat special, mai ales că foarte mulţi admiratori ai Mădălinei îi compară frumuseţea asemănătoare cu cea a faimoase actriţe italiene.

Mădălina a avut mai mulţi iubiţi celebri, cei mai cunoscuţi fiind nimeni alţii decât Leo di Caprio şi Gerard Butler, cel pe care l-a adus inclusiv să-i cunoască părinţii, însă cei doi nu au mai ajuns la altar, aşa cum se aştepta toată lumea.
Mădălina a avut mai mulţi iubiţi celebri, cei mai cunoscuţi fiind nimeni alţii decât Leo di Caprio şi Gerard Butler, cel pe care l-a adus inclusiv să-i cunoască părinţii, însă cei doi nu au mai ajuns la altar, aşa cum se aştepta toată lumea.

Mădălina Ghenea s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri

Dincolo de talentul şi frumuseţea ei, Mădălina mai este cunoscută şi pentru poveştile de amor cu o serie de bărbaţi celebri, de la Hollywood şi nu numai. În 2011, numele ei capătă rezonanţe internaţionale, după ce paparazzi o surprind în Sydney, la aniversarea lui Leo DiCaprio (40 de ani). La lansarea calendarului Pirelli, românca vine la braţul unui actor de Oscar, Adrien Brody (42 de ani), pentru că, doar un an mai târziu, cel mai râvnit burlac de la Hollywood, Gerard Butler (45 de ani), să se îndrăgostească de ea. Relaţia lor a ţinut aproape un an, iar în cea de-a doua jumătate a lui 2013, Mădălina a recunoscut că au rămas doar „buni prieteni”, deşi mulţi îi vedeau ajunşi la altar.

La începutul anului 2014, frumoasa olteancă e surprinsă la braţul lui Michael Fassbender (38 de ani), însă relaţia lor nu durează mult. Tot în 2014, Mădălina intră în topul celor mai frumoase femei din lume, realizat de o revistă italiană. Pe lângă cei menţionaţi anterior, au mai fost cuceriţi de frumuseţea româncei şi bărbaţi din lumea sportului, printre care s-au numărat Lewis Hamilton şi Marco Borriello, cel din urmă povestindu-le prietenilor apropiaţi că a suferit enorm după despărţire. Însă, cea mai recentă relaţie a sa a fost una cu final nefericit. Momentul în care Mădălina Ghenea şi celebrul designer şi-au intersectat privirile pentru prima dată a fost la Festivalul de Film de la Monte Carlo, acolo unde li s-au şi aprins călcâiele unuia după celălalt. Aşa că, relaţia dintre Philipp Plein şi Mădălina Ghenea a ajuns să fie comparată în scurt timp cu celebrul cuplu hollywoodian Brad Pitt – Angelina Jolie, atât de repede a făcut furori. Cu toate acestea însă, frumoasa actriţă s-a trezit prinsă într-un triunghi amoros şi povestea de amor s-a încheiat după mai puţin de două luni.

Actriţa are o legătură foarte strânsă cu părinţii ei şi îi ajută financiar de câte ori are ocazia.
Actriţa are o legătură foarte strânsă cu părinţii ei şi îi ajută financiar de câte ori are ocazia.

Mădălina este familistă convinsă, având o relaţie excepţională cu cei dragi

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei, care a pătruns în lumea celebrităţilor internaţionale şi şi-a asumat cel mai greu rol: să rămână o persoană cu bun simţ, să vorbească despre familia şi despre ţara ei şi să nu-şi ascundă vulnerabilităţile. „Nu cred că ai mei îşi imaginau că aş putea ajunge aici, chiar dacă şi-au dorit asta pentru mine. Eu nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să lucrez cu un regizor care are premiul Oscar. Sunt norocoasă, cred că mă iubeşte Dumnezeu şi am pus foarte multă muncă în aceşti 15 ani’’ povestea Mădălina. Legat de familie, Ghenea a mărturisit că se întoarce cu drag acasă, la părinţii săi, care au fost un sprijin important pentru ea, pentru a putea ajunge la acest nivel în cariera ei. Familia este familie şi cred că pe mine asta m-a ţinut cu picioarele pe pământ, să mă întorc acasă şi să vorbesc cu ai mei. adăuga aceasta. Întrebată unde este casa ei, Mădălina a spus că: ‘’Eu nu mai am casă! Unde schimb bagajul. Şi schimb bagajul acasă, la mama, în România.”.

Mădălina Ghenea se descurcă excelent atunci când vine vorba de copii. S-a distrat de minune cu micuţul, amândoi râzând constant în hohote şi jucându-se sub privirile atente ale părinţilor băieţelului.
Mădălina Ghenea se descurcă excelent atunci când vine vorba de copii. S-a distrat de minune cu micuţul, amândoi râzând constant în hohote şi jucându-se sub privirile atente ale părinţilor băieţelului.

După TIFF şi Sophia Loren, Mădălina Ghenea s-a relaxat în aer liber, asumându-şi rolul de… dădacă!

Deşi este o celebritate internaţională, cariera ei este în continuă ascensiune şi călătoreşte constant prin locuri la care mulţi oameni doar visează, Mădălina are şi motive de tristeţe, din cauză că nu reuşeşte să îşi găsească bărbatul potrivit care să o facă soţie şi, mai apoi chiar mamă. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a filmat-o pe frumoasa actriţă în timp ce se bucura de timpul liber în ţara ei natală, după reîntoarcerea special pentru TIFF, alături de nişte prieteni şi de un băieţel adorabil, care părea să fie de nedezlipit de Mădălina. Dacă ţinuta actriţei este comentată azi de verdict.ro, site-ul nr. 1 de fashion review din România, ce am observat este că pe Ghenea pare să o prindă de minune ipostaza de mămică. Aceasta râde constant la giumbuşlucurile băieţelului, îl ţine constant în braţe, îl pupă şi îl lasă să facă tot ce vrea el. Deşi este o femeie cochetă, Mădălina nu pare deranjată de faptul că micuţul i-ar putea strica machiajul cu pupicii săi, pentru că produsele pe care le foloseşte aceasta, de pe , sunt de o foarte bună calitate.

Nu putem să nu observăm asemănarea dintre micuţ şi Mădălina, în privinţa nuanţei de păr şi a zâmbetului molipsitor. Dacă nu am şti adevărul, am putea spune chiar că este parcă o imagine premonitorie, cu Mădălina Ghenea în ipostaza de mămică. De altfel, micuţul i-a fost atât de drag, încât nu doar că l-a lăsat să o pupe şi să o muşte de mâini şi obraz, dar chiar a postat şi o fotografie cu acesta pe contul său de Instagram, asemănarea dintre cei doi fiind apreciată şi de fanii care i-au dorit să găsească cât mai curând fericirea alături de persoana potrivită. Ce-i drept, bărbatul ideal pentru Mădălina Ghenea încă nu a apărut la orizont, dar un lucru este clar: frumoasa româncă se descurcă excelent atunci când vine vorba de copii!

(Georgiana Laciu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...