Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Cum le-a schimbat viata show-ul „Romanii au talent” celor 12 finalisti? Unii au profitat de sansa si s-au lansat in showbiz, altii nu s-au ales cu nimic

Cum le-a schimbat viata show-ul „Romanii au talent” celor 12 finalisti? Unii au profitat de sansa si s-au lansat in showbiz, altii nu s-au ales cu nimic

De: Cancan 17/02/2012 | 00:00
Cum le-a schimbat viata show-ul Romanii au talent celor 12 finalisti? Unii au profitat de sansa si s-au lansat in showbiz, altii nu s-au ales cu nimic

Show-ul care a inregistrat cele mai mari audiente din ultimii 20 de ani in Romania, "Romanii au talent", revine astazi, la Protv, cu cel de-al doilea sezon. Aceiasi jurati, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, vor analiza, in fiecare vineri, prestatia celor mai talentati romani. In sezonul trecut, 12 concurenti au ajuns in finala, popularitatea castigata in fata intregii tari constituind pentru multi dintre ei cea mai buna rampa de lansare. Nu toti insa au putut profita de aceasta sansa...

Adrian Tutu, marele castigator, e actor la PRO TV

Mare castigator al primei editii, orfanul Adrian Tutu, a devenit dupa show artist al Media Pro. Pe langa participarea la numeroase spectacole, el a avut si un rol in serialul Pariu cu viata. In plus, si-a investit banii castigati in achizitionarea unui apartament.

Valentin Dinu, artist in toata regula – de la spalator auto, a ajuns sa cante pe scena cu cei de la Holograf!

Inainte sa apara la concursul „Romanii au talent”, Valentin Dinu era un simplu spalator de masini din Ploiesti. A ajuns la preselctiile din Bucuresti intr-o sambata dimineata, pe o ploaie marunta. Cand a vazut multimea de oameni care astepta sa intre era la un pas sa se razgandeasca si sa paraseasca competitia. S-a gandit ca totusi aceasta emisiune este pentru el una dintre putinele sanse de a reusi sa-si indeplineasca visul. Aceasta decizie a cules lauri chiar intr-un timp record. De cum a inceput sa cante, Valentin a cucerit intreaga tara. Talentul sau nemaipomenit si aprecierea publicului l-au dus pe locul trei in marea finala a show-ului de la ProTv. Din acel moment viata lui s-a transformat radical. Oamenii din toate partile il solicitau pentru diferite concerte si primea aprecieri peste aprecieri. Momentul culminant dupa terminarea concursului a venit odata cu invitatia de a canta alaturi de cei de la „Holograf” piesa „Ochii tai”, intr-un concert unplugged pe care trupa l-a sustinut la Cinematograful Patria. Imediat dupa aceea a urmat inca o veste buna: Valentin a devenit artist Media Pro Music, a cantat alaturi de Andra si se pregateste sa lanseze un album. In plus, e solicitat sa cante la tot felul de evenimente si si-a pus chiar in plan sa reprezinte Romania la Eurovision!

Valentin Luca si-a deschis propria afacere, un bar, si colinda lumea-n lung si lat!

Valentin a venit la preselectiile din Timisoara pregatit sa… cante la pian. Spre surprinderea tuturor a inceput sa arunce in aer sticle si pahare intr-un ritm care a lasat masca atat publicul, cat si juriul. Numarul sau de „flair” sI spectacolul pe care l-a pus in scena i-au cucerit imediat si pe telespectatori care l-au trimis direct in finala. Chiar daca nu a castigat, participarea la „Romanii au talent” i-a schimbat in mod clar viata. „Dupa participarea la acest show agenda mea este plina in fiecare zi. Am reusit sa deschid, impreuna cu prietenii mei un bar chiar in incinta Palatului Bragadiru. In plus, sunt chemat la concursuri din intreaga lume. Am jurizat o competitie din Moscova, am castigat locul I la o competitie din Japonia si urmeaza sa plec cat de curand si in Dubai”, a declarat Valentin.

Cosmin Agache a cantat alaturi de CRBL, Alex Velea si Corina Bud – e un sprijin pentru familia lui!

Cosmin Agache a inceput sa faca beatbox dupa ce a vazut niste filmulete pe youtube. Practica in fiecare zi inchis in baie, unde se filma cu telefonul mobil si apoi posta filmarile pe internet. Singurii fani erau prietenii apropiati si familia, iar uneori alti beat-box-eri din alte tari cu care schimba pareri. „Romanii au talent” i-a oferit sansa de care avea nevoie, iar el a cucerit imediat o tara intreaga. A fost invitat la concerte, evenimente, a cantat alaturi de CRBL, Alex Velea sI Corina Bud. Dupa participarea la acest show, Cosmin a devenit un important sprijin financiar pentru familia lui. Acum se pregateste pentru un concurs care va avea loc la Piatra Neamt la finalul lunii februarie. „Ma pregatesc, incerc tot sa vin cu lucruri noi. Am inteles ca sunt inscrisi 23 de concurenti, insa in finala vor ramane numai opt. Nu particip neaparat sa castig, nu vreau locul intai, mai mult vreau sa merg ca sa ma intalnesc cu baietii”, a spus Cosmin pentru CANCAN.ro. Desi munceste ca sa se afirme ca artist, Cosmin nu da la o parte scoala, ba dimpotriva. El este in clasa a noua la Liceul de Arta din Botosani, specializarea Arhitectura. Visul sau este sa devina un arhitect de renume. Fiind ocupat, nu are timp de pierdut prin oras, ca alti baieti de varsta lui. „Nu am nicio prietena. In schimb, am aproape cinci mii de prieteni pe Facebook. Sunt concentrat pe altceva, am alte prioritati”, a mai recunoscut Cosmin.

Chiar daca nu a fost unul dintre cei 12 finalisti, si Robo a participat la ultima editie a sezonului trecut, alaturi de Cosmin Agache. Inainte de show, el lucra ca electronist, insa dansul era marea lui pasiune. Robo avea deja o trupa atunci cand a decis sa vina de la Lugoj la preselectiile „Romanii au talent” din Timisoara. Miscarile lui incredibile l-au facut pe Andi Moisescu sa-l declare dansatorul lui preferat. Felul in care se misca i-a cucerit imediat si pe ce de acasa. Emisiunea „Romanii au talent” a fost pentru Robo sansa de a merge pe drumul la care a visat. Dupa terminarea concursului, desi nu s-a numarat printre finalisti, Robo a fost solicitat pentru zeci de evenimente, a dansat in ce mai recent videoclip al Paulei Seling, a fost pe scena alaturi de Corina Bud, iar de curand a plecat alaturi de un artist roman in Germania, acolo unde impresioneaza deja publicul.

Stefan Florescu a dat totul pentru a-si implini un vis, iar acum abia face fata evenimentelor la care e invitat sa participe!

De cand a urcat pe scena de la „Romanii au talent”, Stefan si-a exprimat foarte clar dorinta. „Am venit sa fiu eroul vostru”, a spus el. Si asa s-a si intamplat. Dupa ce ani de zile si-a pregatit miscarile de football freestule prin parcari, parcuri sau chiar in casa, Stefan Florescu a aflat intr-o zi ca show-ul „Romanii au talent” cauta concurenti in Piatra Neamt. A fost convins ca asta este sansa lui. Si-a vandut bicicleta pentru a putea ajunge la preselectii, insa declara ca nu regreta nicio clipa aceasta alegere. Dupa ce le-a prezentat telespectatorilor un super shoe atat in semifinala cat si in finala, Stefan a reusit sa-si indeplineasca un vis: a participat la Campionatul Mondial de Football Freestyle din Cehia, unde a ocupat locul trei. In plus, evenimentele la care a fost invitat au fost atat de multe, incat vara trecuta, doua luni, nu a reusit sa ajunga deloc pe acasa. Mai mult, tanarul are sanse reale sa devina jucator pentru echipa Ceahlaul Piatra Neamt!

Trupa Ballance a uluit intreaga tara – colaboreaza cu Cirque du Soleil si au refuzat sa mearga la Britain’s Got Talent

La fiecare prestatie de la „Romanii au talent”, Constantin Ciobotaru si Dan Florin Tazlauanu, gimanstii de la trupa Ballance, au ridicat publicul in picioare, iar o tara intreaga si-a tinut respiratia. Cei doi baieti au fost in Elvetia la Basel, unde au avut spectacole in restaurante-teatre- dinner shows si unde au fost remunerati pe masura efortului desus. Gimnastii spun ca au avut inclusiv oferte sa participe la concursuri de talente din strainatate, dar le-a refuzat, si nu le pare rau deloc. „Am avut posibilitatea sa participam la Britain’s Got Talent, am primit invitatii sa aparem in concursuri in Marea Britanie si in Franta de la agenti din lumea circului, dar ne-am hotarat. Nu vrem sa participam. Chiar daca am fi castigat notorietate, pentru ca un asemenea concurs ne-ar fi tinut pe loc o bucata de timp si n-am mai fi putut evolua pe scena”, sustine Dan. Cu toate acestea in Romania nu au la fel de mult succes. „Avem foarte putine cereri, sa ai un eveniment pe luna in tara nu prea renteaza. Publicul roman ne apreciaza foarte tare, dar e greu sa fii pe cont prorpiu. Nu suntem scumpi, dar tocmai pentru ca avem aparitii foarte rare, cerem mai multi bani pentru un eveniment. O viata am muncit in domeniul asta”, mai spune Dan. Baietii chiar s-au gandit ca ar putea sa deschida o sala de antrenamente unde sa invete copii sa faca gimnastica. Insa cea mai mare satisfactie este ca Cirque du Soleil le-a cumparat numarul de gimnastica maini in mani. „Pe noi nu mai au nevoie sa ne formeze, sa ne invete, ne-au cumparat numarul nostru de acrobatie asa cum l-am gandit si pus in practica noi, va trebui sa mai modificam pe ici, pe colo delatlii ca sa se potriveasca perfect intr-un spectacol de circ”, spune unul dintre membrii trupei Ballance. Mai mult, in iunie 2011, baietii au fost la Festivalul de circ City of Latina din Italia, unde au obtinut primul lor trofeu din cariera si anume „Clovnul de Argint”.

Rebeca, preferata lui Mihai Petre de la „Romanii au talent”, a ajuns vedeta in Italia!

La scurt timp dupa ce s-a numarat printre finalistii show-ului „Romanii au talent”, Rebeca Neacsu, micuta brasoveanca de 8 ani care a uimit publicul cu vocea sa, continua drumul spre succes. Impreuna cu parintii, ea a aplicat la concursul „Ti lascio una canzone”, difuzat de postul italian de televiziune Rai Uno. A fost acceptata si, timp de 3 luni, aproape weeekend de weekend, Rebeca si mama sa au facut naveta Romania-Italia pentru a lua parte la editiile televizate ale emisiunii la care au participat peste 40 de copii cu varste intre 7 si 16 ani. „A fost o experienta unica si ne-am simtit nemaipomenit. Si de asta data, fiica mea, alaturi Ludovico Creti, un tanar de 13 ani din Ferrara, au interpretat foarte frumos piesele lui Andrea Bocelli si Sarah Brightman, incat au fost primii care au iesit castigatori in toate cele trei serate cand au participat”, ne-a povestit mandra mama Rebecai.In finala concursului, brasoveanca a cantat alaturi de soprana Daniela Dessi, urmand ca in emisiunea de Craciun sa urce pe scena alaturi de Joseph Calleia. La fiecare editie a emisiunii, mica artista a purtat tinute special create pentru ea. Realizatorii emisiunii au apreciat talentul romancei si au asigurat-o ca va face parte si din urmatoarele proiecte pe care le vor pune in aplicare. La plecare, au anuntat-o ca au inclus-o pe CD-ul cu cele mai bune 12 piese. Este prima inregistrare de acest gen a Rebecai, iar surpriza pentru micuta romanca a venit tot din Italia, cand s-a aflat intr-un restaurant.

Sotii Luca n-au mai facut piruete

Sotii Emil si Viorica Luca au facut senzatie in timpul show-ului cu sutele de piruete care le-au iesit de fiecare perfect. Dar chiar daca si-a invartit sotia pana a ametit, cei doi ardeleni nu au reusit sa castige marele premiu. Dupa terminarea show-ului, Emil s-a operat la sold, cei doi intrand intr-o pauza fortata de cateva luni. Cu toate acestea, nu au renuntat la visul lor de a intra in Cartea Recordurilor.

Narcis Ianau – vedeta in Germania, dar a ramas cu situatia neincheiata pe primul semestru!

Narcis Ianau, vocea care a impresionat toata tara la editia trecuta a concursului „Romanii au talent” de la Pro TV, are probleme la Colegiul National „George Apo

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de BANI
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii trebuie să aibă mare grijă când îl consumă
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii...
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri mari și succes uriaș pentru acești nativi
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri...
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată la Euro 2024
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată...
Reapare un produs dispărut de 50 de ani. Reapare un produs dispărut de 50 de ani
Reapare un produs dispărut de 50 de ani. Reapare un produs dispărut de 50 de...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta la raft doar până la finalul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta...
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc prospectul
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc...