Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Delia Matache, despre droguri, barbati si… viitor: „Voi fi o bunica tatuata si-mi voi invata nepotii sa joace poker!”

Delia Matache, despre droguri, barbati si… viitor: „Voi fi o bunica tatuata si-mi voi invata nepotii sa joace poker!”

De: Cancan 18/12/2011 | 00:00
Delia Matache, despre droguri, barbati si... viitor: Voi fi o bunica tatuata si-mi voi invata nepotii sa joace poker!
Fler. Gina Mocanu, mama Deliei, a fost cea care i-a slefuit talentul impingand-o catre muzica si studiul mai multor instrumente

Volubila, exuberanta, chiar excentrica. Asa poate fi caracterizata cantareata Delia Matache. Dupa o perioada zbuciumata atat pe plan profesional, cat si pe plan sentimental, blonda si-a gasit in sfarsit echilibrul. Are o relatie care se afla la doar un pas de oficializare cu barbatul care o implineste si este o artista pe val. Delia si-a deschis sufletul pentru CANCAN de weekend si a acceptat sa vorbeasca despre cele mai intime aspecte ale vietii ei.

Povesteste-mi despre copilaria ta!

Eram toata ziua agatata de corcodus, la furat de prune… Nu prea eram cu papusile si cu fetele, cu care nu prea ma intelegeam. Preferam compania baietilor, cu care ma antrenam la fel de fel de nazbatii. Noi eram copii comunisti, cu cheia de gat in fata blocului. Singurele noastre vicii erau acadelele si bomboanele cip.

Si tigarile?

De fumat m-am apucat in generala. Mai exact, am facut cunostinta cu tigarile la 14 ani. Fumam in baia scolii, ca era cool, nu ca eram vreo fumatoare inraita.

Iti amintesti vreo bataie pe care ai incasat-o?

Oh, da. Cea mai mare bataie am luat-o cand am ramas singura acasa si am dat bairam. M-a stiut tot blocul. A doua zi m-au parat vecinii si atat mi-a trebuit. M-au batut si mama, si tata, cu batatorul de covoare si cureaua.

Cum te-a afectat despartirea parintilor tai?

Nu m-a afectat despartirea lor. Ai mei, dupa divort, au continuat sa locuiasca in aceeasi casa si au pastrat o relatie excelenta. Nici acum nu stiu de ce au divortat. Nu s-a schimbat nimic. Mai tarziu, mama s-a casatorit, dar deja eram mare, priveam mult mai detasat problema.

Zi-mi un compromis pe care l-ai facut pentru cariera!

Mi-am compromis programul si am sacrificat multe lucruri. Pe langa copilaria frumoasa, trebuia sa studiez ore intregi muzica, sa stau in fata pianului in loc sa ma joc cu prietenii mei. Doua ore pe zi eram consemnata la clape.

Te-ai vedea in stare sa joci intr-un film sau sa gazduiesti o emisiune TV?

100%. Am fost deja coprezentator intr-o emisiune („Noaptea erorilor”), nu vad de ce nu as face fata si singura la carma. In ceea ce priveste filmele, sunt deja cateva propuneri si exista un rol care cred eu ca mi se potriveste. Astept sa inceapa filmarile in vara. Este vorba despre un lungmetraj cu pasaje de musical. Asa ca voi juca si intr-un film!

Au existat zvonuri ca te-ai fi drogat. Ai incercat iarba? Sincer!!!

Nu am fumat decat tutun. Tutunul e singurul drog pe care l-am incercat. Iar alcoolul este sanatos daca il consumi in cantitati moderate, la o masa, in conditii de buna purtare.

Cand ai ramas prima oara insarcinata?

Nu am ramas niciodata. M-am protejat bine. Prima oara cand voi ramane, voi avea si un copil.

Ai avut relatii cu barbati potenti financiar (exceptie: Matteo). Era un criteriu dupa care obisnuiai sa-ti alegi iubitii sau doar o intamplare?

Nu am avut prieteni potenti financiar. Nu am umblat cu Irinel Columbeanu. Nu am avut niciun milionar, miliardar in viata mea, ci doar barbati care au reusit sa tina pasul cu mine. Nu cred ca ar fi fost frumos sa-i duc eu in vacante, sa le arat lumea. Nu mi-a oferit nimeni o casa, o masina… Nici nu am avut nevoie. Important este ca barbatul de langa mine sa tina pasul cu mine. De 10 ani, de cand cant, reusesc sa-mi fac absolut orice moft cu banii pe care ii castig.

Esti indragostita. Este Razvan barbatul ideal, alaturi de care sa-ti petreci viata? Cum te-a cucerit?

Razvan este un baiat foarte sensibil, foarte special, foarte modest, foarte familist, este exact ce imi doresc eu. Ne-am intalnit in clubul lui, m-a luat la dans si m-a cucerit. Am dansat si mi-a placut atat de mult incat iata-ne.

Planuri de nunta? Planuri de bebe?Planuri pe toate planurile. Nu s-a asezat in genunchi in fata mea sa-mi ceara mana, insa stim amandoi ca vom ajunge in fata altarului, ca ne vom casatori. Am discutat despre nunta si, daca totul merge bine, la asta se va ajunge. Nu am stabilit inca o data. Copii? Pe primul as vrea sa il am cam intr-un an. Pana atunci, vreau sa ma mai ocup putin de chestia asta cu cantatul, sa scot al doilea single, sa ies afara…

Va mutati impreuna. Ati luat in calcul si camera copilului in noul apartament?

Sunt doua camere de copil in apartamentul asta in care ne-am mutat. Una am transformat-o in dressing, pe cealalta am pastrat-o ca atare. Isi asteapta ocupantul.

Cand va certati, cine face primul pas catre impacare?

Se intampla simultan. Daca unul cedeaza, celalalt se inmoaie instantaneu. Certurile insa nu sunt serioase. Ne certam uneori din cauza tensiunii. Nu exista un motiv grav. Se intampla cand lucrurile se aduna. Sunt micile greseli pe care le fac eu, faptul ca nu am rabdare, ca sunt mai superficiala sau nu-s atenta la anumite lucruri. Si totusi, el imi trece cu vederea multe. Deci, de cele mai multe ori, este vina mea. El este un tip extrem de ordonat si implicat si nu are cum sa ma supere cu ceva: nu lasa capacul ridicat la toaleta, nu isi lasa cana de cafea nespalata…

Ai inceput si tu sa gatesti? Sa te comporti ca o fata de casa?

Nu e vorba ca nu gatesc sau ca nu sunt fata de casa. Dar nu inteleg de ce sa pierzi atat de mult timp in bucatarie cand sunt atatea alte lucruri de facut. Ca sa nu mai punem la socoteala ca restaurantele sunt deschise non-stop. Asa ca ma limitez doar la omleta si cafea la micul dejun.

Dupa ce ti-ai cheltuit toti banii prin vacante, ai reusit sa mai pui si tu ceva deoparte?

Daaaa. Am strans destui incat sa ma gandesc sa incep sa fac niste investitii. Nu stiu exact cat am castigat si cat am cheltuit anul asta, da’ imi ajung sa bag o parte in imobiliare si sa ma mai gandesc si la altceva.

Ce te vezi facand la pensie?

Ma vad intr-o curticica frumoasa, inconjurata de catei, pisici, copii si nepoti. Oricum, voi fi o bunica tatuata, care isi va invata nepotii sa joace poker. Cat de cool ar fi!!!

1. E dependenta de muraturiDesi este mare amatoare de dulciuri, Delia le-ar da oricand pe o muratura bine facuta. Rudele ei de la tara stiu asta si ii pregatesc in fiecare toamna borcanele ei. „De oriunde vin, sa fie primite!”, spune ea.

2. Adora sa stea inchisa in casaPare mai degraba genul care si-ar pierde toata ziua prin oras. Ei bine, Delia cauta pretexte sa stea singura intre peretii apartamentului ei si ore intregi deretica, cotrobaie prin sertare, rearanjeaza.

3. Poate vedea cinci filme la randMare devoratoare de filme, cantareata nu se multumeste sa vada unul singur pe seara. Acela doar ii deschide apetitul si blonda isi pune inca patru. Nu o data a prins-o dimineata in fata televizorului.

4. Are cel mai fin miros din familieDelia poate deosebi 20 de parfumuri fara sa-si piarda simtul olfactiv. Probabil, astfel se explica si impresionanta ei colectie de esente, care depaseste lejer 150 de bucati.

5. A mancat de pe josIn copilarie, artista nu avea nicio limita cand voia sa manance ceva. Intr-o zi a gasit o guma mestecata pe caldaram, a dezlipit-o si a bagat-o in gura. „Am spalat-o inainte”, se scuza ea.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...