Primele poze cu noul membru al familiei! Uite cum arată Ellie White in rol de mamă si ce băieţel adorabil are

m.cancan.ro
ellie white

Ellie White a devenit mamă la inceputul lunii decembrie, când l-a adus pe lume pe Mihăiţă.

Solista şi-a continuat activitatea profesională până aproape de naştere, dar nu a abandonat scena nici după ce a născut.

Intr-un interviu acordat pentru revista Viva!, Ellie a recunoscut că, prima săptămână după naştere nu a fost pentru ea una tocmai uşoară.

"Este grea prima săptămână cu bebeluşul… Pe urmă te obişnuieşti tu cu el şi el cu tine şi începe să devină frumos, începi să te bucuri de minunea ta.Faptul că am un copil frumos şi sănătos îmi dă şi mai mare elan să creez lucruri frumoase. Desigur, există dorul de a ajunge acasă să îl ţin în braţe, dar sunt destul de cerebrală încât să despart cele două lumi ale mele", a spus ea.

"Cred că cele mai frumoase momente pe care le trăiesc alături de Mihăiţă sunt întotdeauna clipele de după băiţă, când îi dau să pape şi se lasă moale la mine în braţe şi mă priveşte cu ochişorii lui mari şi frumoşi. Atunci mi se înmoaie inima şi nu de puţine ori mi-au dat lacrimile privindu-l", a mai povestit cântăreaţa.

 

Clara Văcaru


 

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
jean de la craiova
Caine Loukanikos principala Povestea incredibila a cainelui cu suflet de ultras! Cum a ajuns un comunitar sa fuga printre fumigene si sa respire lacrimogene!
loto. coada loto Pontul care iti poate aduce peste 7 milioane de euro la extragerea Loto 6 din 49 de maine! Ce numere sa pui pe bilet!
Top articole
Citite
Comentate
sbg

"La 14 ani mi-am pierdut virginitatea si eram dependenta de droguri". Dezvaluirea SOC facuta de una dintre cele mai dorite femei

Si-a exprimat regretul pentru viata sexuala inceputa prea curand si pentru ca la numai 14 ani era de
Pe acelasi subiect
Ellie White

Ellie White, tribut emotionant Laurei Stoica! Artista lanseaza cover-ul “Un actor grabit”!

Elena Baltagan, cunoscuta publicului sub numele de scena Ellie White, ii aduce un emotionant omagiu Laurei Stoica, artista care a influentat-o la inceputul carierei sale, lansand propria varianta a celebrului slagar al anilor ’90, “Un actor grabit”.
 

ellie white

Mai ceva ca doi adolescenti! Ellie White şi iubitul ei s-au sărutat incontinuu la botezul fiului lor! Uite cât de fericiti au fost

Ellie White şi iubitul ei, Doru Tincă, şi-au botezat weekendul trecut băieţelul, cu maximă discreţie.
 

Primele fotografii cu băieţelul lui Ellie White! Uite pe artistă la 3 luni de la naştere, în ipostaze de familie!

Primele fotografii cu băieţelul lui Ellie White! Uite-o pe artistă la 3 luni de la naştere, în ipostaze emoţionante

La trei luni de când a devenit pentru prima dată mamă, Ellie White a realizat prima şedinţă foto alături de băieţelul ei, pentru revista Viva!.
 

Uite cum se menţine în formă Ellie White după naştere! Artista aplică metoda Victoriei Beckham:b ea sucuri de broccoli şi ţelina

Vrei să devii vegetarian? Ellie White te învaţă cum să renunţi la carne!

Ellie White este în plină formă şi, chiar dacă nu a născut de multă vreme, şi-a revenit rapid, ba chiar a adoptat un nou regim de viaţă.

Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj