Stefan Banica Jr. si fiul lui au iesit noaptea la cumparaturi

m.cancan.ro

Dupa ce Andreea Marin a plecat in Africa, Stefan Banica Jr. a avut parte de un program de-a dreptul haotic. A umblat, miercuri, prin spitale cu fetita sa, pentru care a si chemat ambulanta a doua zi, vineri a fost la un concert, iar sambata, in jurul orei 22.00, a realizat ca a uitat sa cumpere ceva si a plecat la hipermarket cu fiul sau de mana. Absenta Andreei Marin de acasa l-a pus la grea incercare pe Stefan Banica Jr. In lipsa sotiei sale, plecata in Africa Centrala cu proiectele UNICEF, cantaretul s-a confruntat cu niste situatii destul de dificile. Coplesit de grijile de parinte si de angajamentele pe care le avea ca artist, Banica a fost, timp de patru zile, protagonistul unui maraton istovitor. Mai exact, miercuri, acesta si-a dus fetita la spital, care nu se simtea deloc bine, judecand dupa starea de nervozitate pe care o afisa tatal ei. Asa cum a publicat cotidianul Cancan, joi noaptea, acesta a chemat si ambulanta acasa, tot pentru problemele micutei Violeta. Dupa momentele delicate cu copilul, cantaretul a fost nevoit sa mearga a doua zi la Buzau, unde a trebuit sa concerteze la inaugurarea unui mall. Evident, sambata seara, oboseala si agitatia si-au spus cuvantul asupra lui Banica Jr., astfel ca acesta si-a adus aminte abia spre miezul noptii ca trebuie sa faca niste cumparaturi. Paparazzii Cancan l-au surprins pe cantaret si pe fiul sau, Radu, iesind dintr-un hipermarket din zona in care locuieste, mult dupa ce se innoptase. Grijuliu, Banica Jr. a realizat ca este destul de frig afara si si-a imbracat gros baietelul. (C.C.) Ocupat. De cand a ramas singur acasa, artistul nu-si mai vede capul de treburi

A injurat de mama focului la repetitii

Obosit si nemultumit de calitatea sunetului, Stefan Banica Jr. a tipat si a vorbit urat cu instrumentistii sai, care dadeau rateuri la repetitiile dinaintea recitalului pe care l-au sustinut, vineri, la Buzau. Nervos, acesta nu s-a sfiit in a-si exprima dispretul si indignarea cum i-a venit la gura. Dupa sperietura pe care a tras-o cu fetita sa, joi noaptea, cand a chemat salvarea acasa, cantaretul Stefan Banica Jr. nu a fost in apele lui nici a doua zi, cand a trebuit sa sustina un concert la Buzau. Pe fondul grijilor si a unei nopti nedormite, acesta a avut o izbucnire nervoasa la repetitii, varsandu-si amarul pe instrumentistii sai pe care i-a certat pentru ca nu cantau cum trebuie. "Aia e chitara sau ce? Se aude ca dintr-o cutie de chibrituri. Parca se aude din mormant", le-a spus Banica Jr. componentilor band-ului sau, dupa care a inceput sa injure cu sete. Se pare ca nici conditiile in care s-au desfasurat atat repetitiile, cat si spectacolul propriu-zis nu erau deloc grozave. Organizatorii i-au pus artistului la dispozitie, ca spatiu de desfasurare, nici mai mult, nici mai putin decat parcarea mallului a carui inaugurare se sarbatorea vineri, asta desi afara era un frig ingrozitor. (S.O.)
vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
Bianca Dragusanu
razvan simion Socrul nu-l are deloc la suflet! Am aflat dedesubturile relatiei cantaretei cu Razvan Simion!
Paula Iacob Primele imagini de la inmormantare! Ziua in care familia si apropiatii isi iau adio de la Paula Iacob
Top articole
Citite
Comentate
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj