Acasă » Vedete » Monica Gabor » La 9 ani de la publicarea celebrelor imagini, CANCAN.ro descretizează ”dosarul monden” care a înnebunit întreaga Românie! Adevărul despre faimoasa filmare deocheată cu MONI şi IRI! Vă dezvăluim cine a făcut înregistrarea şi cum a ajuns în redacţia noastră

La 9 ani de la publicarea celebrelor imagini, CANCAN.ro descretizează ”dosarul monden” care a înnebunit întreaga Românie! Adevărul despre faimoasa filmare deocheată cu MONI şi IRI! Vă dezvăluim cine a făcut înregistrarea şi cum a ajuns în redacţia noastră

De: Cancan 17/10/2016 | 00:23

Anul 2007 venea cu o adevărată bombă mediatică: Irinel Columbeanu, încins de farmecele soţiei sale de la acea vreme, Monica Gabor, nu a mai ţinut cont că se afla într-un restaurant şi a fost filmat de un chelner, prin gaura cheii, în timp ce era satisfăcut oral, lângă masa plină de mâncare cu specific chinezesc.

S-au scris valuri de comentarii la acea vreme, după ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, publica filmarea incendiară. Nimeni nu a reuşit să înţeleagă gestul excentric al lui Irinel Columbeanu, care a riscat enorm expunându-se în acest fel. La nouă ani de la ineditul eveniment, reporterul nostru special de la acea vreme, cel care a reuşit cu eforturi considerabile să obţină înregistrarea după o desfăşurare de forţe pe care o vezi doar în filme, desecretizează „dosarul” pentru cititorii CANCAN.ro. Ionuţ Popescu-Sineşti dezvăluie adevărul din spatele poveştii care a stârnit o adevărată tornadă de reacţii, şocând întreaga Românie.

Am primit un mail pe [email protected] în care cineva oferea la vânzare un sex tape cu Moni şi Iri. La momentul respectiv ei făceau rating. Am stabilit o întâlnire şi s-a prezentat, la birourile CANCAN, un tânăr care ne-a spus că are o înregistrare la el cu soţii Columbeanu în timpul unei partide de sex oral pe care vrea s-o vândă . Tânărul părea uşor paranoic, misterios şi într-o nevoie de bani. Nu am discutat suma de la început, era clar că voia o sumă mare. Dar ca procedură mai întâi trebuia văzută „marfa”.

Era dificil căci vroia să stabilim o sumă înainte, lucru imposibil nevăzând despre ce ceste vorba. A fost, însă, de acord într-un final să ne arate înregistrarea. O avea pe un CD. A durat până s-au pus la punct nişte detalii tehnice. Noi eram suspicioşi, am văzut multe şi mulţi zicând fel de fel de trăsnăi, dar până la urmă curioşi să vedem despre ce este vorba. El la rândul lui era suspicios. A deconectat computerul nostru de la reţea, se tot uita pe pereţi, pe sub birouri şi pe sub scaune. Era nervos. Suspecta că i se filmează filmul sau cel puţin aşa ni s-a părut. Până la urmă am văzut filmul. Irinel stătea in picioare, într-un restaurant. Monica în genunchi şi …… .

Se filmase prin gaura cheii. Foarte încet se auzea o muzică pe fundal. Cei care filmau şuşoteau. Nu se vedea nuditate de nici un fel şi nici faţa ei foarte bine pentru că în cadru era un pahar care obtura vizibilitatea.  Am realizat destul de repede că în imagine era chiar Monica cu Iri. Era clar. Tânărul misterios dorea 3.000 de euro pentru filmarea făcută, zicea el, chiar de unul din chelnerii care lucrau la restaurantul chinezesc. Nici mai mult, nici mai puţin. Fără să primească aceşti bani ne-a avertizat că nu ne va spune şi nu ne va da nimic.

Negocierile au fost dure, pentru că suma era totuşi una deosebit de mare, chiar şi pentru un asemenea video de rating. După mai multe întâlniri şi negocieri, am reuşit să cumpărăm filmarea care a făcut deliciul mediei în acea perioadă. Mulţi au spus că filmarea a fost regizată, însă, adevărul este că totul a fost doar o şansă care apare rar, uneori niciodată, pentru un site”, îşi aminteşte Ionuţ Popescu-Sineşti, colegul nostru care gestionează [email protected].

Momentul verificării a fost unul mult mai temeinic ca în alte cazuri însă. Suspectam că jucăuşul Irinel şi Monica ar putea să ne întindă chiar ei o cursă, trimiţându-ne un video scurt iar ei să aibă varianta lungă în care nu se întâmpla nimic, fiind de fapt o regie pentru a ne discredita. Sau şi pentru a câştiga daune. Altă variantă pe care o suspectam era trucarea, tot de către ei. Pe vremea respectivă, pentru a înţelege şi cei care nu ştiu, ei era avizi după publicitate şi erau peste tot.

Am constituit aşadar o echipă formată din cei mai buni trei reporteri de teren pe care îi aveam pentru a merge şi a face reconstituirea: să vedem cu ochii noştri restaurantul, camera aceea. Ce ne-a zis vânzătorul se verifica: exista acel separeu la etajul unu al clădirii respective. Am filmat chiar de probă cu un telefon să vedem cum se vede. Aşa ieşea, cum se vedea pe înregistrare. A doua zi am fost la poate cel mai cunoscut expert de filmări video şi am lăsat la anliză videoul. În câteva zile ne-a venit răspunsul: înregistrarea era „neumblată”, era un video cât se poate de original. 

O a treia verificare am făcut-o, dar aceasta este singura acţiune a acestui celebru dosar monden pe care nu o putem desecretiza. Şi nu o putem face căci în continuare folosim această metodă în cadrul verificărilor pe care le facem înainte de publicare.

Din păcate însă pentru proprietarii restaurantului chinezesc de la acea vreme, acest incident nu le-a adus o faimă care să-i ajute să dea lovitura pe plan financiar, ba chiar dimpotrivă, aşa cum v-a povestit AICI CANCAN.ro.

Clădirea-monument mai există şi acum, în apropiere de Piaţa Amzei din Capitală. Este cunoscută ca şi „Casa Radu Arion”, fosta reşedinţă a diplomatului român Radu Arion. Imobilul a fost construit la finele secolului XIX, in stilul arhitectural neogotic. Casa formată din trei corpuri este o adevarată bijuterie arhitectonică. De la scandalul sexual cu Irinel si Monica, petrecut intr-un separeu de la etajul 1 al casei, starea imobilului s-a deteriorat considerabil. De asemenea, ca o coincidenţă stranie, Monica şi-a refăcut viaţa alături de Mister Pink, care este cetăţean… chinez!

(Georgiana Laciu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Vești bune despre Florin Piersic. Medicii de la Spitalul ”Foișor” au facut anunțul: ”Se alimentează și bea lichide singur”
Vești bune despre Florin Piersic. Medicii de la Spitalul ”Foișor” au facut anunțul: ”Se alimentează...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta telefoanele mobile şi dispozitivele GPS
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de lei
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de...
De ce e bine să pui mălai și zahăr în grădină. Soluția naturală și ieftină care te scapă de un mare dăunător și îți salvează recolta
De ce e bine să pui mălai și zahăr în grădină. Soluția naturală și ieftină...
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Jigniri aspre între Nicolae Guță și fosta soție. Narcisa îl acuză că nu se mai satură de bani
Jigniri aspre între Nicolae Guță și fosta soție. Narcisa îl acuză că nu se mai...
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV,...
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
Florin Piersic deține o mulțime de titluri de cetățean de onoare. Orașele care i-au oferit această distincție
Florin Piersic deține o mulțime de titluri de cetățean de onoare. Orașele care i-au oferit...
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a ajuns o ruină, iar turiștii au ajuns să evite locul
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a...
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul- Update
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să...
×