Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Incredibil! Un solist celebru a scapat de trei ori din ghearele mortii si si-a spus povestea pe versuri! Cum l-a salvat destinul

Incredibil! Un solist celebru a scapat de trei ori din ghearele mortii si si-a spus povestea pe versuri! Cum l-a salvat destinul

De: Cancan 01/03/2014 | 20:02
Incredibil! Un solist celebru a scapat de trei ori din ghearele mortii si si-a spus povestea pe versuri! Cum l-a salvat destinul
Razvan nu va uita prea curand experientele grele prin care a trecut foto: Facebook

Despre oamenii care scapa ca prin minune din ghearele mortii se spune fie ca au un noroc chior, fie ca au vieti ca o pisica. In oricare dintre aceste situatii, Krem se poate incadra cu usurinta oricand. Artistul era sa moara de trei ori pana acum.

Desi are doar 24 de ani, Krem, pe numele lui real Razvan Alexe, poate spune ca a trait cat altii intr-o viata. Indragitul cantaret care si-a facut debutul la „Romanii au Talent” a vazut moartea cu ochii de trei ori, insa a reusit sa o fenteze de fiecare data.

A cazut de pe balustrada de la etajul al treilea

Prima experienta de acest gen a fost in liceu, atunci cand Krem a incercat sa impresioneze audienta si sa coboare pe bara scarilor, de la etajul al treilea. Nu a reusit sa treaca decat de un nivel, cand s-a dezechilibrat si a cazut in gol. Din fericire pentru el, balustrada avea niste „decoruri”, iar siretul pantofului sau s-a agatat in el, tanarul ramanand, astfel, suspendat.

Razvan este un tip care zambeste mereu, insa in sufletul lui ascunde si cateva amintiri triste foto: Facebook
Razvan este un tip care zambeste mereu, insa in sufletul lui ascunde si cateva amintiri triste foto: Facebook

Un prieten de-al sau a murit, iar el a fost la un pas de inec

Asta nu a fost, insa, de ajuns. Dupa ce a implinit varsta majoratului, Razvan a dat ochii cu moartea si a doua oara. Aceasta s-a alaturat unor prieteni de-ai sai, la o petrecere improvizata pe malul Bistritei, iar acolo s-a produs tragedia. Tinerii s-au distrat pe cinste si au consumat si ceva alcool, asa ca nu au mai tinut cont de siguranta lor. La un moment dat, unul dintre prietenii sai a intrat in apa sa se racoreasca, insa, nu a reusit sa mai iasa la suprafata.

Razvan, alaturi de colegul sau Smokey si de Daniel, managerul sau (de la stanga la dreapta) foto: Facebook
Razvan, alaturi de colegul sau Smokey si de Daniel, managerul sau (de la stanga la dreapta) foto: Facebook

CITESTE SI:

Ce show-uri nebune fac Ana Maria de la „Vocea Romaniei” si Krem de la „Romanii au talent”! Uite ce partenera de scena dezgolita au

Dezavantajele celebritatii! Krem a fost la un pas sa fie stalcit in bataie, dar si-a „furat-o” impresarul in locul lui

Cum s-a transformat viata lui Krem dupa Romanii au Talent: „Primesc multe priviri urate pe strada, oamenii vor sa ma bata! Multumesc fetelor de 12 ani de pe Facebook!” Vezi ce spune despre iubita lui

Krem a sarit imediat dupa el, sa il ajute, dar nu a putut sa mai faca nimic. Tanarul nu mai era de gasit, iar situatia devenea complicata si pentru el. Abia-abia a reusit sa iasa la mal si sa se salveze, insa nu va uita niciodata aceasta experienta.

Razvan nu va uita prea curand experientele grele prin care a trecut foto: Facebook
Razvan nu va uita prea curand experientele grele prin care a trecut foto: Facebook

A fost protagonistul unui accident auto

La cativa ani dupa acest incident, Razvan s-a intalnit din nou cu moartea. Se afla in masina alaturi de colegul sau de scena, Smokey, si de managerul sau, Daniel si se indreptau catre un concert. La un moment dat, intr-o curba, soferul a pierdut controlul volanului si acesta a ajuns in sant. Smokey a fost ranit usor, dar, spre norocul sau, Krem a scapat fara nicio urma, ci doar cu o sperietura zdravana.

Atunci cand a inteles cat de norocos este, Razvan Alexe a decis sa le spuna si altora povestea lui. Astfel, Krem a compus o piesa care poarta un titlu foarte sugestiv si pe care a lansat-o chiar zilele trecute. „La un pas de moarte” face parte de pe primul sau album.

A primit primul sau job adevarat

Dupa ani buni de cand incearca sa isi faca un rost in Capitala, Razvan a reusit sa isi atinga obiectivul. Tanarul originar din Bacau se bucura acum de primul sau loc de munca adevarat, fiind angajat ca VJ la un post TV muzical. In plus, se pregateste pentru un nou pas in cariera sa artistica, o colaborare cu o renumita casa de productie de la noi.

Krem si-a facut debutul pe scena de la
Krem si-a facut debutul pe scena de la „Romanii au Talent”, in urma cu aproape doi ani foto: Facebook

Versurile melodiei „La un pas de moarte”

Urcam la etajul 3, pe scara principala/ Modelata in spirala, avea imediat sub bara/ Un rand de tepi de fier, un fel de ornament/ Moment ideal sa demonstrez iar ca am talent.

Mi-am pus curu’ pe bara, mi-am dat drumu’ la vale/ Cad peste balustrada la dreapta urmatoarea/ Si ma duc tinta, cu capu-n jos, parca/ Inca vad marmura gata sa mi-l sparga/ Dar siretul de la adidasi, ca sa pricepi/ Fiind in forma de funda, s-a prins intr-unu din tepi/ Si-am ramas atarnat, fata-spate, balansat.

Krem isi dedica foarte mult timp muzicii, marea sa dragoste foto: Facebook
Krem isi dedica foarte mult timp muzicii, marea sa dragoste foto: Facebook

Acum ceva vreme eram cu oamenii mei/ Smoc si Daniel intr-un BMW, seria 3/ Grasu nebun la volan, slalom printre oameni/ Un CD cu rocareala in masina, il dam blana/ Si la prima curba intreaga trupa intra fix in sant/ Dauna totala masinii, iar ca bilant/ Uman: Smoke avariat, Daniel agitat/ Io suparat, socat, ca CD-ul mi s-a spart.

Krem este cel mai fericit atunci cand se afla pe scena foto: Junkysize
Krem este cel mai fericit atunci cand se afla pe scena foto: Junkysize

Era ziua lui Dutu si ne-am pus pe baut/ Da’ n-a fost cea mai grea betie prin care noi am trecut (in Subway)/ Dupa care am luat Insula ca spatiu/ Eu, Dutu, Tibi, Horatiu/ Am ascultat doar glasul intuitiei/ Ca nu se va-ntampla nimic rau pe malul Bistritei/ Voiam sa ne distram, sa ne cinstim/ Nu sa-ncercam sa-l salvam si sa nu reusim/ Si orele treceau lent, le savuram/ Era atat de frig, noi de-abia ne-ncalzeam/ O rima, o bere, noi 4, pustiu/ Dupa o clipa de tacere m-am trezit prea tarziu/ Ca-l vad cum se duce inspre apa dezbracat/ Din partea mea nicio reactie, trupul mi-a-nghetat/ Dutu dupa el, iar prin aburi de alcool/ Intreb un singur lucru: “Ai nevoie de ajutor?”/ Cand primim o confirmare, intram fara ezitare/ Ne bagam sub apa tare, dam din maini si din picioare/ Sperand sa-l gasim, nu reusim, iar apoi/ Iesim terifiati, “Tibi, 112!”

Aiana Dinu

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
WOW! NIMENI nu se aștepta s-o vadă așa pe Mădălina Ghenea! Imagini INCREDIBILE cu cea mai fierbinte româncă! În ce fel a fost pozată de Paști
WOW! NIMENI nu se aștepta s-o vadă așa pe Mădălina Ghenea! Imagini INCREDIBILE cu cea...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Dialog halucinant între judecătoarea Popoviciu și tatăl lui Sebi! Bărbatul a fost devastat după întrebarea despre costurile înmormântării: „A fost rupt în două”
Dialog halucinant între judecătoarea Popoviciu și tatăl lui Sebi! Bărbatul a fost devastat după întrebarea...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu stafilococ. Actorul a suferit o nouă intervenţie complicată
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are și multe beneficii pentru organism
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are...
Putin a dat ORDIN. Militarii ruşi se RETRAG. Decizia zilei de 9 mai
Putin a dat ORDIN. Militarii ruşi se RETRAG. Decizia zilei de 9 mai
Monica Pop spune adevărul crunt în cazul lui Florin Piersic: Nimeni nu recunoaşte asta!
Monica Pop spune adevărul crunt în cazul lui Florin Piersic: Nimeni nu recunoaşte asta!
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Halep nu scapă de ITIA. Anunțul agenției aruncă în aer circuitul WTA
Halep nu scapă de ITIA. Anunțul agenției aruncă în aer circuitul WTA
Netflix a dat lovitura cu acest serial. Abonații devin dependenți
Netflix a dat lovitura cu acest serial. Abonații devin dependenți
Cum ar fi dispărut un Ferrari, un Maybach și barca pentru care Reghecampf a făcut plângere penală. ”Au fost trecute de pe firmă pe persoană fizică”
Cum ar fi dispărut un Ferrari, un Maybach și barca pentru care Reghecampf a făcut...
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi dinţi. Nu îşi poate vedea nici propria fiică
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică de Paște
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică...
Andreea Ibacka, anunț după 13 ani de căsnicie cu Cabral: „Cred că este important să avem libertate”
Andreea Ibacka, anunț după 13 ani de căsnicie cu Cabral: „Cred că este important să...
Medicul Pompiliu Popescu, detalii despre infecția lui Florin Piersic: “Așa a intrat în organism și a făcut această septicemie”
Medicul Pompiliu Popescu, detalii despre infecția lui Florin Piersic: “Așa a intrat în organism și...
Ce este septicemia, afecțiunea de care suferă Florin Piersic. Care sunt simptomele și cauzele ei
Ce este septicemia, afecțiunea de care suferă Florin Piersic. Care sunt simptomele și cauzele ei
×