Acasă » Știri » Știri interne » Prima declaratie a lui George Copos dupa ce a auzit de condamnare! Care a fost reactia lui Vasile Turcu

Prima declaratie a lui George Copos dupa ce a auzit de condamnare! Care a fost reactia lui Vasile Turcu

De: Cancan 04/03/2014 | 16:26
Prima declaratie a lui George Copos dupa ce a auzit de condamnare! Care a fost reactia lui Vasile Turcu
George Copos are afaceri in domeniul hotelier

Opt dintre cei mai influenti oameni din acest sport, judecati de aproape sase ani pentru efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate, au fost condamnati astazi, definitiv, la inchisoare cu executare!

Cutremur fara precedent in fotbalul romanesc. Cei opt sint Gica Popescu, Gigi Netoiu, Jean Padureanu, Mihai Stoica, George Copos, Victor si Ioan Becali si Cristi Borcea si au fost condamnati astazi pentru inselaciune, evaziune fiscala si alte infractiuni de natura financiara, prin care au a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.

_____

CITESTE SI:

Sentintele FINALE in Dosarul Transferurilor! Copos, 3 ani si 8 luni de inchisoare cu executare! Meme Stoica, 3 ani si 6 luni

Se intampla acum in puscarie! Ce a facut Gigi Becali cand a vazut la televizor ca verii lui sunt condamnati la inchisoare!

_____

Cea mai mica pedeapsa – 3 ani si o luna – a primit-o fostul capitan al nationalei, Gica Popescu, cu doar o zi inainte de amicalul Romania – Argentina, meci care ar fi trebuit sa-i sarbatoreasca eventuala victorie in alegerile pentru fotoliul de presedinte al Federatiei romane de fotbal.

Asa cum era de asteptat, condamnarile definitive la inchisoare a opt dintre oamenii importanti care au tinut friiele fotbalului romanesc in ultimii 20 de ani pe unii i-au bucurat, pe altii i-au facut sa plinga in hohote.

„Deja am lacrimi în ochi….Sunt aşa de turmentat, conduc acum şi nu ştiu cum conduc. Intrebat ce parere are despre acuzatiile aduse l;ui Borcea, Vasile Turcu a declarat Ştiu tot! Sunt informat din secundă în secundă. O distrugere a fotbalului românesc şi a oamenilor din fotbal, aşa văd eu”, a declarat Vasile Turcu.

„Suntem suprinşi de ceea ce se întâmplă.Nu pot să vă spun că suntem surprinşi plăcut sau neplăcut. Este o lovitură pentru tot fotbalul românesc. Nu doar pentru noi suporterii. Este ceva fără precedent în România şi în fotbalul românesc. Familiile dânşilor sunt singurele care suferă”, a marturist Liviu Ungureanu, sef galerie Rapid.

„Nu vreau să fac politică, nu sunt nici justiţiar, dar eu stiu ce au făcut oamenii ăştia. Sunt dezamăgit că nu se merită. Lăsând la o parte orice, băieţii ăştia nu au dusun ban în familiile lor sau să profite de un ban în casele lor. Asta e mai dureros. În momentul în care iţi rămân familiile pe drumuri şi familia nu a beneficiat de niciun leu, de niciun bănuţ din aşa-zisă pagubă pe care au creat-o aceşti oameni, mi se pare strigător la cer, la bunul Dumnezeu!” sustine Vasile Turcu.

Vasile Turcu
Vasile Turcu

Ravasit peste masura de pedepsele primite de fostii sai prieteni ori colaboratori, fostul dinamovist Vasile Turcu crede ca sentintele sint extrem de dure si ca instanta de judecata putea fi mai ingaduitoare cu cei opt condamnati.

„Era o suspendare, suma respectivă pe care au constatat-o instanţele, puneau banii oamenii era cu totul altceva. Nu au omorât oameni! Alţii au jefuit ţara asta în lung şi în lat şi nu au nicio treabă! Dar asta este hotărâre, nu punem să ne punem în faţa legii. Legea este asta! Din cauza asta se spune că se judecă în spiritul legii. Sprititul ăsta poate să fie de multe ori negru sau să fie alb”, a mai spus Vasile Turcu.

Cristi Borcea s-a intors de la Miami, acolo unde locuieste cu tinara sotie Alina, in urma cu aproape trei saptamani. Ca de fiecare data, a vrut sa fie alaturi de copiii lui din prima casnicie si, impreuna si cu Alina, i-a scos pe toti la mall. Imaginile de atunci ne aratau ca fostul actionar al clubului Dinamo era cit se poate de relaxat, fara sa-i treaca prin cap ca in mai putin de o luna va fi condamnat la peste sase ani de inchisoare.

Nici fratii Ioan si Victor Becali nu au scapat de sentinta judecatoreasca. In scurt timp, cei doi isi vor ocupa locul in celulele rezervate, posibil chiar alaturi de celebrul lor var, Gigi Becali, aflat si el in inchisoare pentru trei ani de zile.

George Becali
George Becali

„Mă gândesc acum şi la fraţii Becali, care au trecut
prin multe, familiile lor…Ce să vă spun, greu pentru toată lumea. Este o veste incredibilă! Este incredibil! Mai rău de atât să fie… Parcă s-a rupt ceva din mine! Erau prietenii mei şi mi-au fost ca nişte fraţi simt că se rupe ceva din mine şi nu mă gândesc decât la familiile lor, la copii lor şi la viaţa lor de familie. La altceva nu mă gâmdesc. Nici nu ştiu ce decizie să iau. Să sun, să nu sun, nu ştiu voi vedea. Pana in acest mom, Cristi Borcea este cel care a luat cea mai mare pedeapsa. Nu mă gândesc. Şi o zi este o pedeapsă mare şi o săptămână şi nu mai zic, atâţia ani, asemenea pedeapsă. Exagerat de mare!”
, a mai spus Vasile Turcu.

De mult timp George Copos era vizibil afectat de toate problemele sale cu justitia. Fara sa aminteasca de suferinta celorlalti contribuabili romani pe care i-a pagubit incalcind legea, acesta a incercat sa explice de mai multe ori cit de mult sufera familia sa din cauza anchetelor finalizate astazi.

Traiesc o adevarata drama, o imensa drama atat eu cat si familia mea. Alexandra fata mea care este la Harvard, mi-a dat mesaj din ora n ora . Sunt un om care am creat 4500 de locuri de munca in Romania. Sunt un om care a platit zeci de milioane de euro pe an impozite si taxe la bugetele statului, 

„Suntem haituiti , suntem oameni care traim drame imense in aceasta perioada si nu stiu dece pentru ca nu am facut nimic altceva. Inclusiv cererea institutiei DNA de astazi care spune , sa ne interzica sa parasim tara . Este nedreapta. In primul rand eu nu voi pleca niciodata din tara mea si nu ma voi sustrage niciodata justitiei”, a declarat George Copos.

George Copos
George Copos

Desi multi l-au acuzat ca ar fi un om zgircit, George Copos a incercat sa demonstreze contrariul implicandu-se in evenimente caritabile.

A.P

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...