Acasă » Vedete » Antonia » Oglinda, oglinjoara, cine va avea cele mai multe riduri din tara? Uite cum ar arata vedetele la batranete

Oglinda, oglinjoara, cine va avea cele mai multe riduri din tara? Uite cum ar arata vedetele la batranete

De: Cancan 23/04/2014 | 00:16

Ca nu exista tinerete fara batranete o vor afla pe pielea lor si cele mai operate sau botoxate vedete. Desi mondenii de azi mai au pana sa ajunga in baston, noi am dat timpul inainte cu vreo 30 de ani si am aruncat o scurta privire in viitor.

Elena Basescu, Oana Roman, Antonia, Victor Slav, Bianca Dragusanu sau Alex Velea se vor alege cu riduri sau pete pe fata mai repede decat ar vrea natura, daca nu adopta un stil de viata cat mai sanatos. Medicul estetician Kasem Abu Bakr le vinde si cateva ponturi ca sa nu se… stafideasca inainte de vreme.

Vedete imbatranite

Vedete imbatranite

Antonia este unanim recunoscuta drept una dintre cele mai frumoase cantarete. La cei 25 de ani, inca nu-si face griji in privinta ridurilor. Insa daca-i mai adaugam inca vreo 25, Antonia aduce cu o bunicuta care si-a cam pierdut noptile pe la concerte.

“Eu nu cred ca o sa ajunga asa, desi ridurile care sunt exprimate aici sunt riduri reale. Acum nu putem sti cum va evolua dansa ca si aspect in viitor, dar cu singuranta, cu cat este mai putin stresata, cu cat este mai stabila personal si profesional, cu cat se hidrateaza foarte mult … pentru ca programul ei este foarte incarcat … cu atat are mai putine sanse sa ajunga asa ridata … sper ca nu patata. Sfatul meu, daca pierdem noptile macar sa compensam prin apa. Deci, Antonia, bea apa, te rog eu mult, hidrateaza-te, ca sa poti sa ramai asa frumoasa cum esti si invidiata de toata lumea!”, a sfatuit-o medicul estetician Kasem Abu Bakr, in cadrul emisiunii Cancan.ro de la Acasa tv.

Vedete imbatranite

Vedete imbatranite

Despre Elena Basescu, presa a scris ca a experimentat efectele operatiilor estetice in repetate randuri. A inceput cu injectarea colagenului in buze, si-ar fi retusat coapsele si nasul si ar fi scapat de acnee cu ajutorul unui peeling chimic. Mezina presedintelui nu s-ar fi multumit doar cu atat, si-ar mai fi tatuat sprancenele si buzele. Chiar si cu interventiile chirurgicale, batranetea tot se va arata la un moment dat pe chipul Elenei.

“Cred ca aici este o imagine extrema, undeva la 90 de ani, sau cum? Nu cred ca va ajunge asa decat daca isi doreste. Are acces la orice fel de tratament si tehnica de ingrijire. Pana acum am vazut ca este atenta cu imaginea ei, sper sa fie si in continuare, sa nu se lase stresata de ambientul politic. Are toate sansele sa ramana o femeie frumoasa” , a spus medicul despre Eba.

Vedete imbatranite

Vedete imbatranite

La 34 de ani si proaspat divortat, Victor Slav ramane unul dintre cei mai ravniti barbati. Aspectul fizic si grija pentru o alimentatie sanatoasa sunt preocupari serioase ale prezentatorului, care ar avea toate sansele sa imbatraneasca frumos daca si-ar mentine obiceiurile.

“Sper ca, in continuare, sa se mentina la fel si sa nu fie afectat de stresul monden pe care-l parcurge in zilele acestea si sa nu ajunga asa niciodata. El are si un stil de viata foarte sanatos … face foarte mult sport! Sportul este una dintre cauzele tineretii fara batranete. Asta nu este un mit, este o realitate … atata timp cat ne tinem de ea. Sa continue acelasi stil de viata pe care l-a adoptat pana acum … mai putin cel monden”, a declarat medicul estetician Kasem Abu Bakr.

Vedete imbatranite

Vedete imbatranite

Si mondena Bianca Dragusanu are sanse sa simta mai putin efectele imbatranirii, cred medicii. Daca in doar cativa ani a reusit sa se transforme intr-o Barbie girl, peste cateva decenii ar putea sa bata recordul operatiilor estetice.

“Nu cred ca ajunge aici din simplul motiv ca este foarte atenta, poate obsedata putin cu imaginea ei. Atentia nu este rea pentru ca face ca omul sa previna problema, iar ea este intotdeauna pe cale de prevenire, niciodata pe tratament. Interventiile chirurgicale niciodata nu dauneaza atata timp cat sunt facute cu cap. Tot ce are facut sau ce-si face in mod regulat o va ajuta sa se mentina cat mai mult pe calea tineretii”, spune Kasem Abu Bakr.

Vedete imbatranite
Vedete imbatranite

Timpul insa ar putea s-o transforme pe Oana in… coana Roman. Mai sunt multi ani pana cand ridurile ii vor brazda fata, insa altele par sa fie problemele. Medicul avertizeaza ca ar trebui sa faca ceva cu surplusul de kilograme acum, cat mai este tanara.

“Dupa imaginile acestea nu putem judeca decat o ingrijire asupra fetei. Daca apare un rid pe ici, pe colo sa-l tratam, sa injectam daca este nevoie undeva si atat. Ar trebui sa aiba un regim pe masura, sa dea cel putin kilogramele pe care le-a pus in timpul sarcinii pentru ca asta ajuta pielea sa se mentina, sa nu fie suprastresata prin acest surplus de grasime. Sfatul este sa adopte o scadere treptata, nu brusca, nu prin diete drastice, ci prin diete echilibrate.”, recomanda medicul estetician.

Vedete imbatranite
Vedete imbatranite

Si fratziwearu’ Alex Velea se va transforma candva intr-un batraweare! Momentan, isi intretine tineretea cu vizite dese la sala.

“In cazul dansului cred ca atentia ar trebui sa fie mai mare pentru ca ridurile apar mai des, muschii fetei sunt mai puternici, ridurile pot aparea mult mai repede si mult mai accentuate. Si atunci, Alex, cred ca ar trebui sa te relaxezi mai mult sau sportul pe care sper ca-l faci de intretinere si nu doar de imagine sa-l mentii si inca o data multa apa, multa hidratare”, avertizeaza medicul estetician al vedetelor.

Marius Dan
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...