Acasă » LIFE STYLE » Eveniment » Nu ti-ai luat deja cazare pentru 1 mai? Afla aici care sunt preturile pentru o camera pe litoral de Ziua Internationala a Muncii

Nu ti-ai luat deja cazare pentru 1 mai? Afla aici care sunt preturile pentru o camera pe litoral de Ziua Internationala a Muncii

De: Cancan 01/05/2014 | 07:44
Nu ti-ai luat deja cazare pentru 1 mai? Afla aici care sunt preturile pentru o camera pe litoral de Ziua Internationala a Muncii

Aproximativ 25.000 de turisti sunt asteptati in minivacanta de 1 Mai la Mamaia, unde vor fi organizate concerte, o parada cu masini, petreceri in cluburi, dar si un show de lasere si lansarea a sute de lampioane.

Presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovala, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca primii turisti au inceput sa vina deja in statiune, iar hotelierii sunt pregatiti sa-i primeasca.

„Din punct de vedere al hotelierilor, suntem pregatiti, de astazi primim deja turisti. Din punct de vedere al investitiilor s-au cam terminat in zona hoteliera, s-au facut de catre colegii mei investitii masive si anul acesta. Vom lucra la capacitate maxima de mâine (n.r. – joi), iar vârful de lance va fi vineri, sâmbata, când in Mamaia vor fi 25.000 de turisti”, a afirmat Nicolae Bucovala.

___
CITESTE SI:

Instabilitatea atmosferica se va mentine in toata tara! Afla cum va fi vremea de 1 Mai la mare!

De 1 Mai va plimbati gratuit cu linia turistica prin Bucuresti!

___

De asemenea, Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, a afirmat, in aceeasi conferinta de presa, ca multi dintre turistii care vor veni pe litoral in minivacanta de 1 Mai se vor afla la Mamaia.

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Razvan Filipescu, a spus, in conferinta de presa de miercuri, ca litoralul românesc incepe sa prezinte interes pentru turistii din strainatate, dând ca exemplu Germania, Israel si Republica Moldova.

 

„Litoralul românesc incepe sa prezinte interes asa cum am vazut la târgurile internationale. Pot sa va zic ca pentru prima oara in ultimii ani am inceput promovarea României pe piata din Germania, prin intermediul marilor tur-operatori germani, exista interes si vor veni in România. Am redescoperit si am redeschis piata din Israel, o piata pierduta, o piata prioritara pentru România la ora actuala, litoralul s-a bucurat de succes la târgurile de turism si ca dovada se vor lansa primele chartere din Tel Aviv catre Constanta, catre Aeroportul Mihail Kogalniceanu, din 9 iunie. De asemenea, o alta piata o reprezinta Republica Moldova. Nu trebuie sa uitam ca pâna in 2007 litoralul românesc era una din destinatiile preferate ale moldovenilor. Este o piata pe care vrem sa o recâstigam cu atât mai mult cu cât de la 28 aprilie s-au ridicat vizele si ei sunt extrem de interesati de litoralul românesc cu precadere in perioada de extrasezon ceea ce ne ofera un mare avantaj noua pentru ca putem extinde sezonul estival”, a afirmat Razvan Filipescu.

El a mentionat ca va propune patronatelor ca programele „O saptamâna la munte”, „O saptamâna la mare” sa fie personalizate si pentru piata din Republica Moldova pentru atragerea cât mai multor turisti din aceasta tara.

1 mai

Presedintele ANT a mai spus ca, in perioada 1-4 mai, este insotit de trei jurnalisti de la The Guardian, care vor fi prezenti la toate evenimentele organizate pe litoral in 1 si 2 mai, urmând ca sâmbata si duminica sa mearga in Delta Dunarii.

Printre evenimentele care vor fi organizate pe litoral de 1 Mai se numara o parada a masinilor de epoca. Startul acesteia se va da la ora 10.30, in parcarea Aqua Magic, apoi parada se va indrepta catre Navodari, unde se va opri o jumatate de ora la Tabara Delfinul, dupa care va reveni la Constanta, urmând sa ajunga la Eforie Sud. Intoarcerea in Mamaia ar urma sa aiba loc la ora 14.30.

Seara de 1 Mai este destinata concertelor. Astfel, in zona Hotelului Tomis, intre orele 19.30 – 21.00, vor avea spectacole sustinute de Ansamblul Folcloric „Brâuletul Dobrogean”, Ansamblul „Fluria” al Comunitatii Armâne din Constanta, Ansamblul „Elpis” al Comunitatii Elene din Constanta si de Andreea Olariu.

Acest spectacol va fi urmat de lansarea filmului oficial al statiunii Mamaia si spotului „Descopera România: priveste cu sufletul si asculta cu inima”. Seara se va incheia cu un show de lasere si lansarea a sute de lampioane pe cerul statiunii Mamaia, deasupra marii.

Cluburile din Mamaia vor fi special deschise in aceasta perioada, fiind organizate petreceri tematice.

De asemenea, autobuzele etajate vor circula intre 30 aprilie si 4 mai, intre orele 10.00-20.00, cu plecare din zona Garii Constanta. Traseul este Gara Constanta – bulevardul Ferdinand – strada Mircea cel Batrân – bulevardul Mamaia pâna la capatul statiunii, la Hotel Caraiman, si retur pe bulevardul Mamaia – bulevardul Tomis – bulevardul Ferdinand – Gara Constanta. Lungimea unei curse Gara – Mamaia – Gara este de aproape 30 de kilometri si este parcursa in aproximativ o ora si jumatate, pe traseu fiind 14 statii. Biletul costa 5 lei.

1 mai

Si Telegondola va fi deschisa intre 1 si 4 mai, urmând sa functioneze intre orele 10.00-20.00. Tariful este de 15 de lei de persoana.

Totodata, in sudul litoralului va fi organizat show-ul auto 1 Mai Tunning Fest 2014. Evenimentul, aflat la prima editie, organizat de S.C. Capitol Denny SRL, in colaborare cu Asociatia Autocustoms si Primaria Mangalia, va reuni pasionatii de drift si drag, la malul marii, intr-o demonstratie de indemânare si viteza. Deschiderea evenimentului va avea loc, joi, de la ora 12.00, in statiunea Venus. Intrecerile de drift si drag vor avea loc in spatiile special amenajate din zona cordonului rutier Saturn-Venus. In acelasi loc va fi organizata o expozitie de masini. Manifestarea automobilistica se va incheia duminica, 4 mai, cu o festivitate de premiere a celor mai buni automobilisti.

Tot in perioada 1 – 4 mai, la Neptun, va avea loc cea de-a cincea editie a Crazy Salsa Fest, pentru pasionati de muzica si dansuri latino-americane.

Pentru minivacanta de 1 Mai, tarifele pornesc, in statiunea Mamaia, de la 56 de lei de persoana pe noapte la un hotel de doua stele, 90 de lei de persoana pe noapte la un hotel de trei stele si de la 105 lei de persoana pe noapte la hotel de patru stele, in pret fiind inclus micul dejun.

La Eforie, turistii pot alege un hotel de trei stele, unde tarifele sunt de la 35 de lei de persoana pe noapte, fara mic dejun, sau 69 de lei de persoana pe noapte cu mic dejun. Cei care aleg un hotel de patru stele vor avea de platit 47 de lei de persoana pe noapte, fara mic dejun.

Tarifele sunt usor mai mari in statiunile Neptun – Olimp si Venus, unde pot depasi 200 de lei de persoana pentru o noapte de cazare.

Astfel, pentru un hotel de doua stele, turistii vor trebui sa scoata din buzunar de la 30 de lei de persoana pentru o noapte, fara mic dejun, pentru minimum patru nopti de cazare, insa pot opta si pentru un hotel de trei stele, unde, pentru cel putin trei nopti de cazare, dar cu mic dejun inclus, vor trebui sa achite de la 50 de lei de persoana pe noapte.

A.P
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru 2024
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru...
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă nici măcar un leu
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...