Acasă » Știri » Știri interne » Horoscop 4 iunie! Fecioarele trebuie sa aiba grija cu persoana iubita! „Se poate profita din plin”

Horoscop 4 iunie! Fecioarele trebuie sa aiba grija cu persoana iubita! „Se poate profita din plin”

De: Cancan 04/06/2015 | 07:40
Horoscop 4 iunie! Fecioarele trebuie sa aiba grija cu persoana iubita! Se poate profita din plin

Fii pregatit din timp pentru o noua zi! Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de 4 iunie, fecioarele trebuie sa fie atente la persoana iubita, iar berbecii vor avea o zi plina din punct de vedere profesional.

Berbec

Se intrezareste multa animatie la serviciu. Atat colegii, cat si sefii au multe pretentii de la tine. Sigur ca te vei descurca onorabil cu tot se se iveste in segmentul profesional, dar nemultumirile tale profunde sunt legate de plata aferenta serviciilor pe care le prestezi tu. Provocarea zilei consta in a gasi un echilibru just intre eforturile pe care le depui la locul de munca si ceea ce obtii in urma acestor eforturi. Spre seara, rezerva-ti momente pentru a conversa cu membrii familiei.

Taur

Demersurile intelectuale si calatoriile sunt teme importante astazi. Este posibil sa calatoresti in scop profesional sau pentru a ajuta o ruda indepartata. Toate acestea pot implica cheltuieli neprevazute. Ar fi bine sa iti selectezi prioritatile si sa te pregatesti serios pentru ceea ce ai de facut astazi. Pe de alta parte, deschide-ti mentalul spre a accepta si alte variante de desfasurare a activitatilor planificate. Spre seara, o carte buna ti-ar aduce buna dispozitie.

Gemeni

Discutiile legate de bani te pot pune pe ganduri. Poate fi vorba, fie despre plati comune cu partenerul de viata sau rudele, fie despre chestiuni profesionale care implica a cheltui tu ceva bani. Bine este sa stai deoparte, in liniste, sa iti planifici pe indelete bugetul disponibil si prioritatile. Ceea ce vei cheltui pentru bunastarea ta sau a celor dragi iti va aduce benficii in viitor, cand te astepti mai putin si sub forme diverse.

horoscop

 

Rac

Priveste atent la relatiile parteneriale in care esti implicat. In primul rand este vorba despre relatiile profesionale, cele care iti aduc beneficii materiale. Ai putea constata ca in ultima vreme depui eforturi mari, iar plata aferenta sau recunoasterea meritelor tale din partea colegilor lasa mult de dorit. Astazi ai sanse sa vezi obiectiv cine te apreciaza cu adevarat si cine doar profita de pe urma muncii si ideilor tale. Fii vigilent si, la nevoie, schimba lucrurile in favoarea ta!

Leu

La serviciu ai multe lucru, insa sporul lasa mult de dorit. Se pare ca exista o discrepanta intre ceea ce si cum doresti tu sa faci si ceea ce iti ofera contextul acestei zile. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile pentru ca organsimul tau are nevoie de odihna. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului osos si articular. Evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista riscul aparitiei erorilor de tot soiul.

Fecioara

Pentru cei dragi manifesti astazi slabiciuni de care se poate profita din plin. Tot ce tine de segmentul sentimental are nevoie sa fie restructurat, reconstruit, revigorat. Hiba este la tine si anume la felul in care iti manifesti iubirea fata de cei dragi si la felul in care relationezi cu generatiile mai tinere decat tine. Daca te necajesc cheltuielile comune cu aceste persoane, analizeaza starea lucrurilor si schimba ceea ce crezi de cuviinta.

Balanta

In relatiile familiale, astazi exista tensiuni accentuate si discutii pe tonuri ridicate. Totul porneste de la bugetul disponibil pentru reparatii, pentru imbunatatirea conditiilor in spatiul de locuit sau pentru achizitionarea unor bunuri patrimoniale. Tu ai anumite planuri domestice, in schimb membrii familiei tale vor cu totul altceva decat propui tu. Ar fi bine sa asculti si ceea ce au de zis ceilalti. Poti afla solutii bune si ajutor in treburile gospodaresti.

horoscop

Scorpion

Posibil sa iti schimbi parerea vizavi de unele rude sau prieteni din anturajul apropiat. Interesant ar fi sa urmaresti de pe margine, in tacere, ceea ce spun sau fac cei din preajma ta. Vei descoperi multe detalii ale caracterului lor. Chiar daca iti displace ceea ce vezi sau auzi evita sa formulezi concluzii, decizii sau sa iti expui parerile in public. Esti mai castigat adunand acum informatii si le lasi undeva in sufletul tau sa se sedimenteze pentru a le folosi la momentul potrivit.

Sagetator

Gandurile iti vor zbura la capitolul financiar intreaga zi. Posibil sa primesti ceva bani, bunuri sau favoruri din activitatea profesionala desfasurata la serviciu, dar sunt nesatisfacatoare. Este nevoie sa iti reformulezi felul de a fi, de a te raporta la munca si implicatiile ei. Temerile legate de veniturile tale sunt nefondate. Daca ai sa-ti dezvolti increderea ca universul iti ofera tot ce ai nevoie la momentul potrivit, te vei simti mult mai bine si lucrurile se vor desfasura mai usor.

Capricorn

Controleaza-ti reactiile, pentru ca este o zi in care foarte usor oscilezi in ganduri, decizii, vorbe. Esti tentat sa te implici in tot soiul de treburi, dar in special in treburile altora. Ocupa-te pe indelete de tine. Energia ta vitala este la cote joase si risti sa obosesti. Rasfata-te cu o sedinta de masaj, cu lecturi amuzante sau cu dialoguri interesante cu un prieten de nadejde. Spre seara pot interveni aspecte financiare, de genul cumparaturi sau plata unor facturi.

Horoscop

Varsator

Este o zi in care ar fi bine sa te ocupi numai de treburi usoare, de rutina. Discretia, evitarea spatiilor aglomerate si discutiile de taina cu cei dragi si de incredere iti aduc multa alinare, dar si informatii pretioase. Poti afla lucruri interesante despre segmentul profesional in care activezi sau despre colegi si sefi. Totusi exista posibilitatea sa se strecoare printre randurile discutiilor de astazi si subiecte care au rolul de a-ti deturna planurile. Odihneste-te mai mult!

Pesti

Relatiile cu prietenii te pun pe ganduri, dar si relatiile cu persoanele care te sustin in plan socio-profesional. Posibil sa constati ca cei care te sprijineau neconditionat pana nu demult, acum fie isi retrag sprijinul, fie te dojenesc pentru ca ar trebui sa faci lucrurile altfel. Fii prudent si tine cont de sfaturile celorlalti! Chiar daca, discutiile de astazi iti displac pe alocuri, ele contin multi samburi de adevar si optiuni profesionale potrivite tie in aceasta etapa de viata.

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile lor de băieți”
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în ţară şi a deschis o afacere de familie:
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ce trebuie să le pui castraveților din grădină ca să fie roditori. Nu ai nevoie de chimicale, iar legumele vor fi foarte gustoase
Ce trebuie să le pui castraveților din grădină ca să fie roditori. Nu ai nevoie...
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se trăiește simplu aici, iar locuitorii sunt fericiți
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se...
SUA, în stare de șoc. A MURIT la Casa Albă. Medicii au privit neputincioși
SUA, în stare de șoc. A MURIT la Casa Albă. Medicii au privit neputincioși
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Exclusiv: Fosta iubită a lui Philipp Plein explodează. Ce acuzații îi aduce româncei Andreea Sasu
Exclusiv: Fosta iubită a lui Philipp Plein explodează. Ce acuzații îi aduce româncei Andreea Sasu
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Adriana Iliescu, strictă cu Eliza în preajma Paștelui. Ce trebuie să facă tânăra în Săptămâna Mare
Adriana Iliescu, strictă cu Eliza în preajma Paștelui. Ce trebuie să facă tânăra în Săptămâna...
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune pentru Berbeci și Raci
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune...
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de Paște. Dacă-l împarți și cu alții, vei avea mare noroc
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de...