Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Revista Spy detonează ”bomba” toamnei! Oana Cuzino & ”Regele medicamentelor”, întâlniri incognito la o adresă secretă! Vedeta PRO TV este divorţată de doi ani de milionarul Yoav Stern, iar lobbyistul Nic Voiculescu este însurat cu Gabriela, una dintre fiicele celebrului Triţă Făniţă

Revista Spy detonează ”bomba” toamnei! Oana Cuzino & ”Regele medicamentelor”, întâlniri incognito la o adresă secretă! Vedeta PRO TV este divorţată de doi ani de milionarul Yoav Stern, iar lobbyistul Nic Voiculescu este însurat cu Gabriela, una dintre fiicele celebrului Triţă Făniţă

De: Cancan 20/09/2016 | 00:00
Revista Spy detonează ”bomba” toamnei! Oana Cuzino & ”Regele medicamentelor”, întâlniri incognito la o adresă secretă! Vedeta PRO TV este divorţată de doi ani de milionarul Yoav Stern, iar lobbyistul Nic Voiculescu este însurat cu Gabriela, una dintre fiicele celebrului Triţă Făniţă

Vedeta PROTV Oana Cuzino, care prezintă emisiunea ”Ce se întâmplă doctore”, este una din figurile emblematice ale postului din Pache Protopopescu. Este medic geriatru la bază, aşa că vorbeşte în cunoştinţă de cauză. A divorţat de ceva vreme iar acum este oficial o femeie singură, cu o fiică de crescut. Iată însă că...are o relaţie apropiată, mai ales de colaborare pe plan medical, cu nimeni altul de cât Don Nic, Nicolae Voiculescu, ”eminenţa cenuşie” din Guvern şi Ministerul Sănătăţii. Dovezile au fost publicate deja de Revista Spy, pe care o puteţi găsi de marţi la chioşcuri!

Viaţa doamnei doctor Cuzino (45 de ani) e un roman în sine. Şi nu întreaga ei viaţă, căci nu la întregul ei vrem să ne referim în cele ce urmează, ci la ultimii ani, la viaţa de după divorţul de milionarul israelian Yoav Stern.

Pe 4 august 2014, o veste şocantă se răspândea halucinant în România Vedeta PRO-ului anunţa divorţul amiabil de soţul ei. Ulterior însă, cei doi soţi care anunţau public că divorţează ”de comun acord” şi că ”vor rămâne prieteni, confidenţi”, aveau să-şi declare război complet pe faţă, în instanţă. Miza era o avere ce cuprindea o vilă de aproape 3 milioane de euro, ceasuri de un alt milion, terenuri de 8 milioane şi maşini (multe rău!) de multe sute de mii: un Porsche, un McLaren, un Rolls-Royce, etc.

Mai mult, nici nu se uscase bine cerneala pe actul de divorţ, căci milionarul a şi fost fotografiat într-o altă companie feminină. Nu mai insistăm acum, căci tot de la noi aţi aflat atunci în exclusivitate că, între două înfăţişări la procesul de partaj, Yoav se întâlnise cu un personaj faimos odinioară în lumea bună: Cătălina Popescu. Mai apoi, la trei luni de la anunţul divorţului, a început partajul!

Yoav Stern se afişa la scurt timp după divorţ alături de Cătălina
Yoav Stern se afişa la scurt timp după divorţ alături de Cătălina

S-au intersectat…cu bărcile pe Snagov

În altă ordine de idei, acum, în septembrie 2016, site-ul nr. 1 din România, CANCAN.ro, a arătat cine conduce destinele românilor în materie de medicamente, şi anume un personaj aproape necunoscut până atunci, dar în realitate ”eminenţa cenuşie” a Ministerului Sănătăţii. Este vorba de Nicolae Voiculescu, poreclit ”Don Nic”, a cărui poveste o vezi AICI. E, poate, cel mai cunoscut consultant în domeniul medicamentelor şi are clienţi marii producători din industria pharma. Don Nic este şi unchiul lui Vlad Voiculescu, actualul ministru al Sănătăţii, şi soţul Gabrielei Andra Voiculescu (una dintre fetele ”biblicului” personaj post-decembrist Triţă Făniţă). Omul care prin nepotul său este cel mai influent factor dintr-o piaţă de miliarde de euro. Piaţa farma.

Ca toţi băieţii deştepţi, fie ei din Sănătate sau din orice alt domeniu, Don Nic are la rândul său o vilă impresionantă la Snagov, cu ponton la lac, unde este ancorată o şalupă. Cam prin vara lui 2013, şalupa lui Don Nic şi a soţiei lui, Gabriela ( un superb Criss Craft 25 ), s-ar fi intersectat accidental, de mai multe ori, cu Yoav Stern şi cu Oana Cuzino. Întâlnirea s-a mutat pe mal, în materie de business, pentru că în noiembrie 2013, Nic şi doamna Oana Stern, actualmente Cuzino au început să colaboreze la proiectul ”Fabrica de Frumuseţe” pentru prestarea de servicii de cercetare clinică.

Oana Cuzino şi soţul ei, Yoav Stern, s-au intersectat pe lacul Snagov cu şalupa lui Don Nic, şi el cu soţia.
Oana Cuzino şi soţul ei, Yoav Stern, s-au intersectat pe lacul Snagov cu şalupa lui Don Nic, şi el cu soţia.

În aprilie 2014, colaborarea lor s-a extins: firma Oanei (Innova SBG Concept SRL) a ”prins” un contract de consultanţă cu policlinica CCBR SRL, unitate medicală reprezentată de o anume Diana Dafincescu. Aceaşi persoană care este şi manager financiar la ”Link Resource SRL”, firma lui Nic Voiculescu. Erau doar primii paşi făcuţi împreună de Oana şi Don Nic direct sau prin intermediari. Au urmat apoi proiectul ”Doc.ro”, institutul Aspen (unde Nic e membru-fondator, iar Oana ambasador), campanii peste campanii (ultima dintre acestea ”Stop Hepatita C”, unde Nic ca să-şi arate forţa a făcut o schemă şi l-a implicat şi pe ambasadorul al SUA la Bucureşti, Excelenţa Sa Hans Klemm) şi multe, multe altele. O încrengătură vastă de colaborări profesionale!

Nic Voiculescu ştie tot ce mişcă în Ministerul Sănătăţii
Nic Voiculescu ştie tot ce mişcă în Ministerul Sănătăţii

Intâlnirile din vila ”conspirativă”

Legăturile de business i-au apropiat însă destul de mult pe Don Nic şi Oana Cuzino, asta pentru că din 2015 încoace (de atunci exisă probe, nu este exclus să fi fost de mai demult), Oana şi Nic s-au întâlnit frecvent, la o adresă conspirativă, pe o stradă X să-i zicem la nr. 41A. Frecvent, adică numai noi am numărat de vreo cinci ori. Acolo se află un imobil, unde, cu precădere în miezul zilei, Oana şi Don Nic s-au văzut şi se văd încă, la un interval regulat de câteva zile distanţă. Niciodată, vizitele lor nu durează mai mult de două ore şi au loc dimineaţa.

Vedeta ProTV işi face timp pentru intâlniri regulate cu ”Regele Medicamentelor”
Vedeta ProTV işi face timp pentru intâlniri regulate cu ”Regele Medicamentelor”

De fiecare dată când ajung acolo, fie Oana, fie Don Nic, intră direct cu maşinile lor în garajul subteran al imobilului folosind fiecare câte o telecomandă. Ca să deţii însă o telecomandă trebuie să fii proprietar al unui apartament acolo sau măcar chiriaş. Ca să ajungi în această clădire şi să intri ferit şi discret în subsol, trebuie să o iei pe nişte străduţe extrem de întortocheate. Adică e genul de adresă-ascunzătoare în care eşti sigur că nu te poate poza nimeni fără să vezi. O adresă ideală pentru o vedetă de televiziune care fuge de paparazzi! 

Mai multe detalii în Revista Spy, aflată de azi la toate punctele de difuzare a presei! ORICE INFORMAŢIE PE ACEASTĂ TEMĂ O AŞTEPTĂM LA [email protected]!

(Răzvan Sava)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...