Acasă » Galerie foto » DECLARAŢII EXCLUSIVE. Dragoş Săvulescu s-a căsătorit cu iubita Miss, în Las Vegas! Dar cum au hotărât cei doi să facă pasul este ULUITOR: ”Eram în pat, dimineaţa…”

DECLARAŢII EXCLUSIVE. Dragoş Săvulescu s-a căsătorit cu iubita Miss, în Las Vegas! Dar cum au hotărât cei doi să facă pasul este ULUITOR: ”Eram în pat, dimineaţa…”

De: Cancan 13/12/2017 | 01:39

Vestea anului în România vine tocmai din Las Vegas! Da, cunoscutul om de afaceri, producător de filme şi actor s-a căsătorit cu Angela Martini, un fost Miss Universe! Iar felul în care cei doi au spus ”hai s-o facem” este, de-a dreptul, uluitor! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat detalii despre relaţia spectaculoasă a celor doi, despre prima întâlnire, cum a cucerit-o, ce a văzut Dragoş Săvulescu la femeia care i-a cucerit, definitiv, inima.

Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au spus ”Da” în faţa pastorului de la o capelă din Las Vegas. S-a întâmplat în urmă cu două nopţi! Nimic neobişnuit… Doar că decizia celor doi a venit neaşteptat! Chiar pentru ei! Totul, într-o dimineaţă, în casa lui Dragoş, dintr-un cartier exclusivist din Los Angeles.

Cei doi îşi programaseră o vizită în Las Vegas, pentru două zile. Urma şi o întâlnire cu o prietenă bună a celei care acum are pe deget verigheta pusă de Dragoş. ”Eram în pat, dimineaţa, urma să plecăm în acea zi la Las Vegas. Nu mai contează cine a zis, dar s-a zis: , a dezvăluit, încântat de alegere, dar şi de felul în care a fost luată decizia, Dragoş Săvulescu, pentru CANCAN.RO.

Au plecat, grăbiţi şi cu sufletul la gură, către ”capitala mondială a căsătoriilor la minut”. Au ajuns, şi-au anunţat prietena: a rămas mască. Dar şi încântată a fost, fiind martora unei astfel de decizii care-ţi umple sufletul de emoţie. Dragoş şi-a sunat un prieten, pentru a le fi celor doi cavaler de onoare, martor al evenimentului decis ad-hoc.

”Am rezolvat totul în câteva ore. Verighete, am găsit capela unde urma ceremonie, pastor… Formularele au durat 15 minute, la un birou de acolo. Ne-am căsătorit fix la miezul nopţii”, a mai povestit Dragoş Săvulescu.

”Toată lumea a rămas şocată! De regulă, oamenii se logodesc, se cer în căsătorie… Detalii… Noi le-am făcut în câteva ore! Sunt foarte fericit! Este o femeie pe care nu ai cum să nu o iubeşti! Este frumoasă şi în interior. De când o cunosc, mergem peste tot împreună, suntem nedespărţiţi. Oricum, urma la un moment dat să ne căsătorim, dar a fost s-o facem, aşa…să trecem peste convenţional. Am zis doar atât, A avut rochie neagră, în loc de albă, ţinută provocatoare, se vede, nu? Neconvenţional, asta am vrut”, a mai spus Dragoş.

A cunoscut-o la petrecerea lui!

Dragoş Săvulescu a cunoscut-o pe Angela în urmă cu un an şi jumătate, iar de atunci sunt nedespărţiţi. Cum s-a întâmplat? Povesteşte cel care este acum în culmea fericirii: ”Prietenul meu, cel care ne-a fost şi cavaler de onoare şi care-mi e partener de afaceri este vinovat, ca să spun aşa. S-a întâmplat la mine, în Los Angeles. După ce semnasem un deal cu o casă de producţii, am zis să dau o petrecere. A dat el câteva telefoane şi au venit vreo 30-40 de oameni. Invitase o prietenă a lui, care a apărut cu Angela. Mi-au rămas ochii la ea. A fost dragoste la prima vedere, sincer! Ne-am plăcut reciproc.

Ea se mutase în Los Angeles de un an şi jumătate, iar eu tot de puţin timp. Am întrebat-o ce vrea de la Los Angeles! Mi-a zis:

”Şi eu mi-am zis mereu: !”, s-a amuzat proaspătul însurăţel.

Tot el a mai dezvăluit că prima întâlnire în doi cu Angela s-a petrecut la o săptămână după petrecerea pe care o dăduse şi unde o văzuse pentru prima data. ”Am avut nişte treburi, am fost plecat, aşa că după vreo săptămână ne-am văzut. Ştii despre ce am discutat toată seara? Despre filosofie, despre univers, despre kabala, Rudolf Steiner, despre marile întrebări existenţiale…”, a spus Dragoş, pentru CANCAN.RO.

În final, Dragoş Săvulescu a ţinut să precizeze că Angela, femeia care i-a devenit soţie la Las Vegas, are o educaţie aleasă, primită de la părinţii ei. ”Mama ei este profesoară universitară la Zurich şi câştigat un premiu UNESCO, pentru un proiect umanitar. Iar tatăl ei este inginer şi arhitect, la Zurich şi la Miami”, a încheiat omul de afaceri.

Cine este Angela Martini

Angela Martini s-a născut în 1986, la Shkoder, Albania. Când a împlinit 10 ani, familia ei s-a mutat în Elveţia. Ulterior, aceştia s-au mutat definitiv în Statele Unite ale Americii.

Angela a început cu adevărat cariera de model la 18 ani. A semnat, ulterior, cu NEXT Model Management, în Miami, Florida, şi cu Elite Model Management, din New York City. A apărut în săptămâna de modă Mercedes-Benz şi în săptămâna de modă Mercedes-Benz Miami.

În anul 2010, Angela a fost desemnată câştigătoare a concursului Miss Universe Albania.

Cine este Dragoş Săvulescu

Dragoş Săvulescu a fost, pentru o scurtă perioadă, acţionar principal şi preşedinte la clubul Dinamo Bucureşti. A ieşit, în cele din urmă din peisajul fotbalistic, pentru că hobb-ul său însemna cu totul altceva. L-a pasionat filmul, iar partea financiară de care dispunea, plus relaţiile pe care şi le-a consolidat de-a lungul timpului au condus către mirajul hollywoodian.

Astfel, Săvulescu s-a asociat cu cea mai în în vogă casă de producţie de la Hollywood, Cross Creek Pictures, pentru producerea câtorva filme pe an: Science-Fiction, acţiune, dramă, aventură, etc. cu bugete între 20-65 milioane dolari, având ca protagonişti actori de renume mondial. Brad Pitt va avea rolul principal în “He Wanted The Moon”, primul film produs de Săvulescu şi Cross Creek Pictures.

Hobby-ul a devenit afacere!

Dragoş Săvulescu nu este străin de arta actoricească! A debutat în 2014 cu un rol în filmul “Love by Design”, în regia lui Michael Damian, unde a ucat alături de celebra Jane Seymour. A avut apoi apariţii din ce în ce mai consistente în filmele “Palatul Pionierilor” (2015: regia Bobby Păunescu), “High Strung” (2016: regia Michael Damian) şi “Limani” (2016: regia Viorel Sergovici). Thrillerul “Criminal”, film care a avut cel mai mare buget dintre toate filmele la care a participat, 30 de milioane de dolari, a fost filmul în care Săvulescu a jucat alături de Kevin Costner, Gal Godot, Ryan Reynolds, Gary Oldman şi Tommy Lee Jones.  

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
BALERINA de care trebuie să te ferești! De ce sport s-a apucat această tânără după ce a vrut să facă dansuri
BALERINA de care trebuie să te ferești! De ce sport s-a apucat această tânără după...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște. Mărturia emoționantă a duhovnicului: „Se ruga tot timpul”
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște....
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat ordin definitiv
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat...
Friptură de miel cu sos de portocale și rozmarin. Deliciul ideal pentru masa de Paști
Friptură de miel cu sos de portocale și rozmarin. Deliciul ideal pentru masa de Paști
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă ai mâncat prea mult de Paște
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...