Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 octombrie 2020. Lună Plină în zodia Taur

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 octombrie 2020. Lună Plină în zodia Taur

De: Alice ZottaMadalina Manole 30/10/2020 | 23:17
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 octombrie 2020. Lună Plină în zodia Taur

Horoscopul zilei de 31 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Taur au parte de formarea evenimentului de Lună Plină întocmai în zodia lor, cu impact puternic asupra vieții personale și asupra relațiilor.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Luna Plină din Taur este a doua lună plină din octombrie, prin urmare are o însemnătate deosebită și capătă denumirea de Lună Plină Albastră sau Lună Plină în afara timpului. Dat fiind că Luna se află în Taur, iar Soarele în Scorpion are o componentă mistică accentuată. Se întâmplă ceva ce trebuie să se întâmple pentru a ne pune pe calea evoluției noastre și acest aspect este întărit de conjuncția pe care Luna Plină din Taur o face cu Luna Neagră, punct karmic aflat în zodia Taur, de asemenea.

Luna Neagră din Taur se petrece în conjuncție perfectă cu Uranus retrograd din zodia Taur, planeta responsabilă cu schimbările bruște și neașteptate, prin urmare la această lunație deosebită vom avea parte de evenimente de-a dreptul surprinzătoare, menite să ne desprindă de vechi tipare și să ne pună pe calea evoluției.

Luna Plină din zodia Taur este momentul în care se culeg roadele, deci recolta depinde de ceea ce am plantat în ultima jumătate de an din viața noastră, de la Luna Nouă care s-a petrecut în zodia Taur în luna aprilie 2020. Un context început atunci se încheie sau ajunge la apogeu și trece într-o nouă etapă.

Luna Plină din zodia Taur ne cere să ne desprindem de material pentru a trăi mai spiritual, să ne desprindem de atașamente financiare sau sentimentale care ne împiedică să evoluăm, ne cere să ne folosim talentele și propriile resurse pentru a obține stabilitatea financiară, să ne schimbăm modul în care ne raportăm la bani și bunuri. De exemplu, dacă stăm în grija altora, fie partener, fie părinți, aceia s-ar putea să închidă robinetul (voit sau nu) sau dacă ne preocupăm doar să facem bani și să acumulăm valori materiale s-ar putea să trăim un eveniment neașteptat care să ne întoarcă către nevoile spirituale ale sufletului. Uranus retrograd nu va forța să ne desprindem de acel context în care suntem blocați și rigizi și dacă nu facem de bunăvoie schimbarea vom fi forțați de destin să o facem.

Luna Plină din zodia Taur se petrece întocmai pe ascendent Taur, deci și relațiile noastre vor fi puse în lumină acum, mai ales că guvernatoarea acestei lunații este planeta iubirii, Venus, aflată în tranzit prin Balanță, zodia relațiilor. Deci pot apărea schimbări neașteptate, evenimente care să ne zdruncine și să ne desprindă total de ceea ce credeam noi că este o relație, însă toate aceste schimbări și noutăți care apar în viața noastră sunt, de fapt, benefice, dat fiind că Pasul Fortuna, norocul, este conjunct cu Soarele.

Cei mai impactați de Luna Plină din Taur sunt nativii Taur, Scorpion, Leu, Vărsător, în special cei care sunt născuți în prima parte a zodiilor, dar și cei care au ascendentul aici sau au planete importante în aceste zodii în astrograma natală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi puternic impactați de această lunație în sectorul financiar. Nativii pot culege roadele muncii depuse (mărire de salariu, recunoașterea valorii) sau pot avea parte de schimbări menite să-i pună pe drumul cel bun, acel drum care le cere să-și valorifice talentele și să aibă mai multă încredere în propria persoană, în abilitățile cu care au fost înzestrați. Nu este exclus ca mulți nativi să-și descopere o pasiune pe care să o transforme în sursă de venit pe viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să evite cheltuielile impulsive, majore, iraționale sau acele investiții care promit cu bani puțini prea multe beneficii.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt direct impactați de această Lună Plină și s-ar putea să aibă parte de evenimente neprevăzute care să le aducă o nouă viziune despre ei înșiși, despre imaginea lor, despre relațiile lor. Oportunitățile de dezvoltare personală vor fi puternic resimțite în funcție de semințele plantate la Luna Nouă din Taur din aprilie 2020. De asemenea, Uranus este guvernator al carierei nativilor și poate aduce acum o situație care să schimbe un context profesionale pentru a repune nativii pe direcția înainte. Totodată, în plan relațional se va pune mult accentul pe nevoia de independență, iar nativii care aleg să rămână prinși într-o relație nefuncțională pot fi cu forța despărțiți de destin. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a-și schimba complet stilul de viață. Mai multă atenție la sănătate și la modul în care nativii își folosesc resursele pentru a câștiga bani în defavoarea odihnei. Suprasolicitarea poate fi taxată.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni resimt această Lună Plină ca pe o ancoră a trecutului care se cere ridicată. Nativii vor fi mai închiși în propriile lor gânduri, mai introspecți și vor contempla la valorile vieții și la iubire. S-ar putea ca relațiile ascunse să iasă la lumină acum, să se dezvăluie secrete și chiar o afecțiune să-și facă simțită prezența, de aceea nevoia de odihnă este mai mare și ar trebui să nu fie ignorată. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să renunțe la vicii, să se desprindă de amintiri, tipare toxice de gândire și orice altă dependență care nu-i lasă să evolueze.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac resimt Luna Plină din Taur în sectorul prietenilor și al planurilor și asocierilor profesionale. Nativii vor avea ocazia de a culege roadele unor relații, roadele unor proiecte de grup, acțiuni caritabile în care s-au implicat, în special din luna aprilie și până în prezent. Dacă anumite relații se vor destrăma acum, horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se bucure pentru că acele persoane nu aveau ce căuta în anturajul nativilor deoarece le inhibau evoluția.

Citește și:Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu resimt puternic și intens această Lună Plină din Taur întocmai în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, dar și al imaginii profesionale. Dincolo de tensiunile pe care le pot resimți la acest capitol, nativii au ocazia să facă schimbări, vrute sau nu, legate de direcția în carieră. Se pot schimba aspirații profesionale, se pot culege roadele unor acțiuni întreprinse începând cu luna mai și până în prezent sau se aduc îmbunătățiri reputației. Nativii se pot expune mai mult, pot ieși în față și se pot afirma întocmai prin talentele lor. Este esențial să găsească echilibrul între carieră și cămin, între vița profesională și cea personală pentru a nu risca conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Leu punctează că orice schimbare apărută acum în viața profesională se va dovedi benefică mai târziu.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară resimt această Lună Plină în sectorul dezvoltării personale sau profesionale. Nativii pot culege roadele unor acțiuni întreprinse din aprilie și până acum și pot obține o diplomă, un atestat, pot avea momente de conștientizare puternice cu privire la modul în care iubesc sau îți câștigă existența. Posibile surprinze venite din străinătate sau legate de străinătate, de o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că este necesar să ia în considerare ideile care le trec prin minte acum chiar dacă par imposibil de atins. O serie de convingeri și mentalități se pot schimba în următoarele două săptămâni.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de această lunație în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, al creditelor, al angajamentelor financiare, al moștenirilor, impozitelor și taxelor, litigiilor și poate aduce niște surprize în aceste zone care să contribuie la o schimbare de persoectivă sau de situație. Nativii trebuie să vadă ce valoare dau bunurilor materiale din viața lor și să aducă îmbunătățiri în acest sens pentru că nu este exclus să apară pierderi care apoi să-i întoarcă către esența vieții. De asemenea, este momentul desprinderii de frici, temeri, obsesii și o relație ascunsă se poate încheia. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a depăși o durere sentimentală, o deziluzie și dezamăgire trăită în trecut și care nu-i lasă se evolueze către altă iubire.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt și ei impactați puternic de această Lună Plină din Taur dat fiind faptul că Soarele se află în zodia lor. Nativii pot culege roadele unor relații profesionale, unor colaborări și asocieri începute din aprilie și până în prezent. Pe de altă parte, este vorba de schimbări inevitabile care apar în relația cu partenerul de viață. Nativii trebuie să învețe lecția manipulării versus libertății, iar cei care au exagerat cu controlul în cuplu să renunțe la atitudine pentru a nu se despărți.  Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrahe atenția că acele relații care se încheie acum sunt spre binele lor, pentru propria lor evoluție spirituală.

Află și: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător su parte de Luna Plină din Taur în sectorul muncii și al sănătății. Nativii sunt sfătuiți să-și revizuiască modul în care se raportează la muncă prin prisma câștigurilor pentru că pot trăi evenimente care să le atragă atenția asupra valorii pe care trebuie să o dea sănătății. Sunt necesare schimbări în stilul de viață, legate de obiceiuri, inclusiv de dietă pentru a nu fi forțați de o problemă de sănătate să o facă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poateaduce ocazia să vadă valoarea adevărată a unor colegi.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Plină în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților distractive și (re)creative. Nativii pot culege roadele unor proiecte artistice în care s-au implicat din aprilie și până acum sau pot fi forțați de un context să devină mai creativi. Activitățile de relaxare sau sportive au și ele ocazia să ajungă la apogeu. În plan sentimental, ceva început în ultima jumătate de an se poate încheia sau pot apărea fel și fel de surprize sentimentale care să repună nativii pe linia de evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce noi situații, schimbări legate de relația pe care o au cu copiii.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de această lunație în sectorul familiei și al carierei. Nativii pot culege roadele acțiunilor întreprinse în ultima jumătate de an legate de aceste domenii, dar și legate de o situație care viz\ează trecutul, emoțiile copilăria. Posibil ca unii nativi să se mute, să-și cumpere o casă, să renoveze o casă sau să aibă parte de ajutor din partea părinților. Poate chiar ei vor fi cei care-și vor ajuta familia. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot avea parte de situații neașteptate care vizeazp casa sau familia, fie cea de origine, fie cea nou construită.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Plină în sectorul comunicării, al deplasărilor și al relației cu rudele. Nativii pot da un examen, pot susține un interviu important care le va schimba viața sau pot auzi o veste, știre, informație, pot primi un răspuns care le va schimba vizuinea. De asemenea, ceea ce au negociat, discutat din aprilie până acum, în plan profesional sau sentimental, poate ajunge la apogeu, se dă examenul și se culeg roadele. Nativii au șansa majoră să-și schimbe viziuni, raționamente, tipare de gândire învechite și dacă nu o vor face de bună voie, vor fi forțați de destin. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă atenție la deplasări pentru că pot avea surprize.

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel, de fapt
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel,...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar a fost întrebată imediat: „Ești bolnavă?”
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
Imagini INCENDIARE cu fosta lui Ronaldo care-și caută IUBIT! Vrea bărbat celebru, arătos și plin de BANI
Imagini INCENDIARE cu fosta lui Ronaldo care-și caută IUBIT! Vrea bărbat celebru, arătos și plin...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Irinel Columbenau, resemnat pe destin! Fostul milionar ne-a spus cum petrece Sărbătorile Pascale
Irinel Columbenau, resemnat pe destin! Fostul milionar ne-a spus cum petrece Sărbătorile Pascale
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Maria Cârneci, dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Cum a reușit Romulus Petrescu să o cucerească pe îndrăgita artistă: „Cam așa a început povestea noastră”
Maria Cârneci, dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Cum a reușit Romulus Petrescu să o cucerească...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la energie electrică. Toți clienții trebuie să știe
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
INTERZIS pe tot teritoriul României. Legea pe care niciun român nu o va încălca
INTERZIS pe tot teritoriul României. Legea pe care niciun român nu o va încălca
Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză colosală, nimeni n-ar fi pariat pe el!
Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză colosală, nimeni n-ar fi pariat pe el!
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Noile
Noile "linii roşii" ale NATO: în ce situaţie ar fi trimise trupe occidentale în Ucraina...
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Buletinele vor fi înlocuite de noua carte de identitate pe model european
Buletinele vor fi înlocuite de noua carte de identitate pe model european
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza unui alt bărbat”
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza...
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Lavinia Pîrva a recunoscut care este secretul relației cu Ștefan Bănică Jr. De ce nu apar des împreună
Lavinia Pîrva a recunoscut care este secretul relației cu Ștefan Bănică Jr. De ce nu...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...