Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 2 – 8 noiembrie 2020. Gemenii au parte de revelații sentimentale

Horoscop săptămânal 2 – 8 noiembrie 2020. Gemenii au parte de revelații sentimentale

De: Alice ZottaMadalina Manole 01/11/2020 | 23:50
Horoscop săptămânal 2 – 8 noiembrie 2020. Gemenii au parte de revelații sentimentale

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 noiembrie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 2 – 8 noiembrie 2020 se numără și cea a Gemenilor care au parte de revelații la capitolul sentimental. Nativii înțeleg dintr-o altă perspectivă un astfel de context.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020 se remarcă prin ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării și a comerțului și rațiunii, care pe data de 3 noiembrie își reia mersul direct prin zodia Balanță. Mercur a avut o scurtă reîntoarcere aici, semn că a avut nevoie să clarifice niște situații relaționale, fie cu partenerul de viață, fie cu partenerii de afaceri, iar dacă s-au iscat tensiuni și conflicte, săptămâna aceasta sunt șanse mari ca lucrurile să se rezolve și să se îndrepte, dar mai ales să se ajungă la concluzii solide. În plus, se vor lua decizii mai ușor și acestea se vor dovedi de lungă durată, mai ales că Mercur reface careul cu Saturn, planeta înțelepciunii, dar și a limitărilor.

Citește și: Horoscop 2020 – cea mai amănunțită analiză pentru fiecare zodie în parte

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Află și: Zodii compatibile. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu

Horoscop săptămânal Berbec: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să vadă cu alți ochi o situație partenerială. În cuplu, aceștia reușesc să ajungă la o viziune comuncă cu partenerul, să rezolve un conflict serios și să pune bazele unei comunicări solide. În plan profesional, vor avea mai mult curaj să renegocieze un contract și șansele de a se asocia pe termen lung sunt foarte mari. Nativii vor fi foarte agili și vor avea idei bune legate de ascensiunea lor profesionbală, iar dacă cineva va dori să-i sprijine nu ar trebui să refuze.

Horoscop săptămânal Taur: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână bună la locul de muncă. Nativii vor reuși să clarifice situații legate de modul în care-și desfășoară activitatea, își pot renegocia unele activități și chiar programul de lucru astfel încât să fie pe deplin mulțumiți. Taurii își îmbunătățesc comunicarea cu colegii și reușesc să ajungă la viziuni comune care se vor dovedi de viitor, dar și eficiente pentru randamentul colectiv. Pe de altă parte, va fi nevoie de o mai mare atenție pe care să o acorde sănătății, în special stilului de viață. În prima parte a săptămânii pot fi mai stresați și asta îi poate stimula să aducă unele îmbunătățiri.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură din plin de faptul că Mercur, care le este guvernator, își revine în mers direct pentru că nativii vor privi cu mai mult optimism ce se petrece în jurul lor și dintr-o nouă perspectivă. În plus, pot să se reapuce de un hobby sau de o activitate artistică sau care le face plăcere și pe care o puseseră în stand-by. Săptămâna aceasta este foarte bună pentru Gemenii care-și doresc să rezolve o situație sentimentală pentru că pot găsi soluții bune și de viitor și pot clarifica multe neînțelegeri în cuplu. Nativii singuri vor flirta mai mult și vor fi mai dornici să trăiască o pasiune, de aceea aventurile pot fi pe tema de zi, dar pot aduce și multe semne de întrebare nativilor, mai ales celor care cred că nu se mai pot îndrăgosti. Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți.

Horoscop săptămânal Rac: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Rac reușesc săptămâna aceasta să rezolve un conflict cu familia care până acum părea că nu-și găsește răspunsul. Pentru unii nativi va fi o perioadă a soluționărilor legate de o casă, de un credit imobiliar, de o mutare. Posibil ca un obstacol legat de acte să fie acum rezolvat. În cuplu reușesc să ajungă la înțelegeri cu partenerul de viață, chiar dacă va fi nevoie și de unele compromisuri. Dorința de a așterne liniștea și pacea în cămin va fi mai mare decât orice compromis pe care ar simți să-l facă.

Vezi și: Astrologul CANCAN.ro a dezvăluit ce probleme medicale vom întâmpina în funcție de zodie. Cel mai detaliat horoscop al sănătății pentru 2020

Horoscop săptămânal Leu: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Leu se vor bucura de o comunicare exepțională întreaga săptămână, dar asta ăi poate stimula și să spună mai mult decât trebuie, să fie indiscreți și să deranjeze în jurul lor cu atotudinea. Dacă vedem partea cu plus, nativii pot veni cu idei bune la locul de muncă, care se vor dovedi adevărate soluții și-și pot face o imagine solidă printre colegi. Rațiunile nativilor pot de multe ori să nu empatizeze cu cele ale celorlalți, dar cel mai probabil Leii nu vor da înapoi din a-și spune punctul de vedere. Sunt susținuți dina  doua parte a săptămânii toți cei care au de dat examene, interviuri, care au de susținut ședințe și discursuri publice.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor resimți din plin revenirea în mers direct a lui Mercur, guvernatorul lor, pentru că li se vor limpezi multe viziuni, idei și vor reuși să ia mult mai ușor decizii, mai ales că ceea ce vor decide acum se va dovedi serios și de viitor. Sunt foarte maturi în raționament și foarte prudenți în investițiile financiare. Sectorul banilor va fi bine aspectat și vor reuși să negocieze contracte, să facă analize financiare cu înțelepciune și se pot pregăti pentru că încep să vină fel și fel de oportunități de creștere a veniturilor. Comunicarea cu persoana iubită se va îmbunătăți și au șanse să ia decizii împreună privind viitorul relației.

Horoscop săptămânal Balanță: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de revenirea în mers direct a lui Mercur prin zodia lor pentru că multe dileme avute, multe confuzii se vor clarifica. În plus, emoțiile nativilor vor fi mai ușor înțelese și este momentul să lase în spate ceva din trecut, poate o relație, o dezamăgire. Balanțele vor avea parte de idei bune, de sclipiri de moment care să le trezească noi viziuni. Unii nativi discută despre cămin, despre familie și reușesc să clarifice o situație care vizează traiul în doi, poate o mutare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor vedea mult mai clar o situație cu care s-au confruntat în trecut, fie ea sentimentală, fie ea legată de sănătate sau orice alt context care le-a creat anxietăți și frici. Nativii pot căpăta multă înțelepciune și pot jongla cu idei noi despre cum să-și depășească frustrările și nemulțumirile avute. Posibil ca niște regrete să pună stăpânire pe ei și să profite de context pentru a le discuta cu cineva. Dacă niște analize nu au ieșit pe placul lor, săptămâna aceasta pot merge din nou la control. S-ar putea să aibă surpriza ca rezultatul, diagnosticul să fie cu totul altul.

Te-ar putea interesa: Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi Anul Șobolanului de Metal

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia săptămâna aceasta să se bucure de roadele și succesul unui proiect de grup. Nativii pot resuscita ceea ce nu a funcționat până acum și chiar se pot bucura de sprijinul și ajutorul unei persoane din anturaj sau al unui prieten. Mulți Săgetători vor apela la noi strategii de promovare, mai ales că acum au idei mult mai clare despre ceea ce trebuie să facă. Viața socială se va anima și pot reuși să lege noi relații de lungă durată sau să-și consolideze o relație de prietenie.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn sunt foarte determinați să se exprime profesional. După o perioadă în care au analizat un context profesional, acum nativii au idei mult mai bune și mai mature, mai responsabile despre ceea ce trebuie să facă pentru a-și atinge obiectivele. Cariera și afirmarea profesională le ocupă toată atenția și dacă până acum nu au știut ce decizie să ia sau în ce direcție să se îndrepte, acum vor ști. Va fi o perioadă în care se vor face auziți, însă important este să nu facă abuz de autoritate pentru că imaginea lor ar avea de suferit. Pot ajunge la viziuni comune cu partenerii și asociații se pot îndrepta către același ideal.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia săptămâna aceasta să vadă mult mai limpede un context de viață. Nativii își pot clarifica viziunile de viitor în urma stabilizării unor principii și mentalități. De altfel, vor lăsa în spate acele prejudecăți care le inhibă evoluția și-i țin pe loc, chiar dacă acestea sunt legate de călătorii, un subiect fierbinte al perioadei. Unii Vărsători simt că este momentul să mai învețe ceva, să se dezvolte profesional și astfel pot căuta să se înscrie la cursuri și seminarii de perfecționare sau pot da un examen amânat pentru a obține o diplomă, un atestat. Inclusiv viața sentimentală se va îmbunătăți în urma concluziilor pe care le vor trage săptămâna aceasta.

Horoscop săptămânal Pești: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să vadă dintr-o altă persectivă o situație financiară sau legată de viața intimă. Astfel, nativii care au fost atașați de bunuri materiale, de obiecte, valoroase sau nu, au șansa acum să le scoată din viața lor și să se elibereze de povara unor amintiri. Pe de altă parte, frica de a pierde ceva sau pe cineva se va dizolva dacă nativii dau dovadă de maturitate și înțelepciune. Pot veni cu idei bune despre cum să scape de o datorie, cum să-și achite un credit, cum să câștige un proces sau ce să facă cu o moștenire avută. Viața intimă se vede acum într-o nouă lumină, sub o altă perspectivă, iar acest aspect poate aduce în discuție o infidelitate sau o aventură, o relație secretă, ascunsă. Fiind vorba de implicarea lui Saturn, fie este o lecție de viață dureroasă, au parte de o pierdere pentru că nu au valorificat pe cineva, fie este corectitudinea și decența saturniană care cere oficializarea relației sau, după caz, recunoașterea infidelității și a greșelii. Se pot dezvălui secrete care nu mai pot fi ascunse.

Descoperă și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă nici măcar un leu
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă...
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Ce pește e indicat în ziua de Florii. Recomandare pentru cei care au postit
Ce pește e indicat în ziua de Florii. Recomandare pentru cei care au postit
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru 2024
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația acestui gest
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația...