Acasă » Trending » Horoscop zilnic 8 august 2021. Lună Nouă în zodia Leu

Horoscop zilnic 8 august 2021. Lună Nouă în zodia Leu

De: Elena NicaMadalina Manole 08/08/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 8 august 2021. Lună Nouă în zodia Leu
Cu ce surprize vine Noul An pentru fiecare zodie

Horoscopul zilei de 8 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu au parte de o Lună Nouă în zodia lor, care e deschide o nouă direcție în viață.

Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Leu, eveniment astrologic care aduce noi începuturi pentru toate zodiile, însă fiind vorba de o lunație în careu cu Uranus, oportunitățile vor fi neașteptate și vor produce schimbări bruște în viața noastră. Este o perioadă care poate aduce noi începuturi în viața sentimentală, o nouă poveste de iubire sau încheierea uneia, dar și ocazia, pentru unii, de a deveni părinți. Putem descoperi noi pasiuni, noi surse de exprimare a creativității, însă trebuie să avem grijă pentru că poate activa mândria, orgoliul, lauda de sine, egoismul și dorința de a domina.

Impactul acestei lunații se va resimți o lună de acum înainte, însă foarte puternic în următoarele aproximativ două săptămâni și va impacta în mod deosebit nativii din zodia Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, dar și pe cei care au ascendentul sau alte planete importante din astrograma natală în aceste semne.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de această lunație chiar în sectorul iubirii și al copiilor, prin urmare nativii au parte de noi începuturi în dragoste, se pot îndrăgosti și pot începe o nouă poveste de iubire. În unele cazuri poate fi vorba de o schimbare majoră în plan sentimental și chiar de venirea pe lume a unui copil. Este o perioadă în care nativii își pot pune în valoarea creativitatea și talentele artistice și se pot afirma prin ceea ce fac, însă totul trtebuie făcut diferit de cum au făcut până acum pentru a avea succes.

Horoscop Taur

Taurii au parte de Luna Nouă din Leu în sectorul familiei și al locuinței. Nativii pot intra într-o nouă etapă în viața personală, una total diferită, dat fiind că Uranus este în zodia lor. Taurii pot fi mai sensibili, mai întorși către copilărie, mai dornici de dialog cu cei dragi și pot începe un nou capitol în relația cu părinții. De asemenea, o mutare, o schimbare de domiciliu nu este exclusă. Totodată, pot face schimbări în casă, reamenajări sau renovări.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de discuții importante, de negocieri care să le deschidă un nou drum în viață. Unii nativi chiar pot pleca într-o deplasare, în timp ce alții pot învăța lucruri noi, pot susține interviuri, discursuri, ședințe în urma cărora ceva să se schimbe în viața lor. Horoscopul de azi le cere să-și asculte ideile pentru că pot avea parte de adevărate revelații despre direcția de viitor pe care trebuie să se încadreze și ce trebuie să facă pentru asta.

Horoscop Rac

Cum Luna le este guvernatoare, Racii vor simți și ei din plin acest moment. Nativii pot avea parte de schimbări în sectorul financiar, de ocazii pentru a-și îmbunătăți veniturile. Se întrevăd noi proiecte, poate chiar o nouă sursă de venit. Mulți nativi pot investi într-un talent pe care-l au și-l pot monetiza. Crește nevoia de siguranță materială, dar și nevoia de a fi apreciați și validați.

Horoscop Leu

Luna Nouă se petrece chiar în zodia lor, iar Leii pornesc pe un nou drum în viață, fie că își doresc asta, fie că destinul îi forțează. S-ar putea ca nativii să se simtă constrânși să ia o decizie, să facă o schimbare, însă totul va fi spre binele lor și pentru evoluția lor. Poate fi vorba de un nou început în plan personal, relațional, profesional sau în acel sector de viață care este extrem de important pentru nativi. Este momentul să se reinventeze de la zero.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară resimt această Lună Nouă din Leu într-un mod profund, la nivel interior, psihic. Mulți nativi se vor cufunda într-o stare de meditație, dar vor fi mai dornici să spună ce simt și ce gândesc în dorința de a-și găsi liniștea și pacea emoțională. Este o perioadă bună să se detașeze de trecut, să ierte pe cineva și să se împace cu propriile lor decizii, indiferent dacă au fost bue sau rele.

Horoscop Balanță

Balanțele au ocazia să socializeze mai mult în această perioadă și să cunoască oameni noi cu care să lege prietenii de durată sau de care să se ajute în afirmarea propriilor talente. Unele nativi pot începe noi proiecte acum, pot intra în noi anturaje și se pot implica în noi activități de grup. Horoscopul zilei le poate aduce reconectarea cu un prieten vechi sau cu partenerul de viață. Nu sunt excluse prieteniile cu aer romantic.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Nouă din Leu chiar în sectorul carierei și nativii vor intra într-o perioadă de afirmare profesională. Pot ieși în față și se pot face remarcați, pot începe noi proiecte și pot avea parte de ascensiune și faimă. Este nevoie să vină cu ceva nou în strategiile pe care le au pentru a-și atinge scopurile, să aibă curaj să ia decizii importante și nu este exclus ca unii nativi să schimbe complet direcția.

Horoscop Săgetător

Luna Nouă din Leu le oferă ocazia Săgetătorilor să-și deschidă noi orizonturi, să evolueze spiritual, sp-și schimbe sistemul de valori, de principii și mentalități. Este o perioadă de cunoaștere și explorare și mulți nativi se pot înscrie la cursuri noi, la seminarii de dezvoltare personală sau profesională, pot pleca în călătorii sau pot învăța o limbă străină. În unele cazuri, stimulul vine chiar de la locul de muncă.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot trece printr-o etapă de transformări profunde. Pot fi mai interesați de misterele vieții, dar și de latura financiară, de ideea de a face bani cu ajutorul altora. Pot intra în noi afaceri, pot începe un partaj, pot obține un credit. Pe de altă parte, o relație intimă se poate transforma în ceva mai serios sau în cuplu pot da un refresh laturii sexuale. Cei singuri pot intra în aventuri pasionale cu rol transformator.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Nouă din Leu întocmai în sectorul relațiilor, iar contextul poate aduce schimbări importante în viața de cuplu, dar și în cea profesională. Nativii pot să se mute cu partenerul, să-și ia angajamente importante de viitor, să vină cu noi reguuli ale traiului în doi. Cei care sunt singuri pot simți nevoia unui partener și pot fi mai deschiși în legarea unei noi relații. Profesional, lunația le poate aduce posibilitatea unor noi contracte, noi asocieri care să le pună în evidență mai mult niște talente.

Horoscop Pești

Luna Nouă din Leu le aduce Peștilor ocazia de a intra într-o nouă etapă profesională. Mulți nativi vor face schimbări la locul de muncă, legate de sarcini, de atribuții, de modul de lucru, de program. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum. De asemenea, este o perioadă în care resimt puternic nevoia de a-și schimba stilul de viață și rutina zilnică și de a se preocupa de starea lor de sănătate, poate de a căuta un tratament nou, dacă s-au confruntat cu o afecțiune.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Elena Nica
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Experiențe în trecut: news editor Observator, Antena 1 și Antena Stars
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...