Acasă » Trending » Horoscop zilnic 8 august 2021. Lună Nouă în zodia Leu

Horoscop zilnic 8 august 2021. Lună Nouă în zodia Leu

De: Elena NicaMadalina Manole 08/08/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 8 august 2021. Lună Nouă în zodia Leu
Cu ce surprize vine Noul An pentru fiecare zodie

Horoscopul zilei de 8 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu au parte de o Lună Nouă în zodia lor, care e deschide o nouă direcție în viață.

Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Leu, eveniment astrologic care aduce noi începuturi pentru toate zodiile, însă fiind vorba de o lunație în careu cu Uranus, oportunitățile vor fi neașteptate și vor produce schimbări bruște în viața noastră. Este o perioadă care poate aduce noi începuturi în viața sentimentală, o nouă poveste de iubire sau încheierea uneia, dar și ocazia, pentru unii, de a deveni părinți. Putem descoperi noi pasiuni, noi surse de exprimare a creativității, însă trebuie să avem grijă pentru că poate activa mândria, orgoliul, lauda de sine, egoismul și dorința de a domina.

Impactul acestei lunații se va resimți o lună de acum înainte, însă foarte puternic în următoarele aproximativ două săptămâni și va impacta în mod deosebit nativii din zodia Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, dar și pe cei care au ascendentul sau alte planete importante din astrograma natală în aceste semne.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de această lunație chiar în sectorul iubirii și al copiilor, prin urmare nativii au parte de noi începuturi în dragoste, se pot îndrăgosti și pot începe o nouă poveste de iubire. În unele cazuri poate fi vorba de o schimbare majoră în plan sentimental și chiar de venirea pe lume a unui copil. Este o perioadă în care nativii își pot pune în valoarea creativitatea și talentele artistice și se pot afirma prin ceea ce fac, însă totul trtebuie făcut diferit de cum au făcut până acum pentru a avea succes.

Horoscop Taur

Taurii au parte de Luna Nouă din Leu în sectorul familiei și al locuinței. Nativii pot intra într-o nouă etapă în viața personală, una total diferită, dat fiind că Uranus este în zodia lor. Taurii pot fi mai sensibili, mai întorși către copilărie, mai dornici de dialog cu cei dragi și pot începe un nou capitol în relația cu părinții. De asemenea, o mutare, o schimbare de domiciliu nu este exclusă. Totodată, pot face schimbări în casă, reamenajări sau renovări.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de discuții importante, de negocieri care să le deschidă un nou drum în viață. Unii nativi chiar pot pleca într-o deplasare, în timp ce alții pot învăța lucruri noi, pot susține interviuri, discursuri, ședințe în urma cărora ceva să se schimbe în viața lor. Horoscopul de azi le cere să-și asculte ideile pentru că pot avea parte de adevărate revelații despre direcția de viitor pe care trebuie să se încadreze și ce trebuie să facă pentru asta.

Horoscop Rac

Cum Luna le este guvernatoare, Racii vor simți și ei din plin acest moment. Nativii pot avea parte de schimbări în sectorul financiar, de ocazii pentru a-și îmbunătăți veniturile. Se întrevăd noi proiecte, poate chiar o nouă sursă de venit. Mulți nativi pot investi într-un talent pe care-l au și-l pot monetiza. Crește nevoia de siguranță materială, dar și nevoia de a fi apreciați și validați.

Horoscop Leu

Luna Nouă se petrece chiar în zodia lor, iar Leii pornesc pe un nou drum în viață, fie că își doresc asta, fie că destinul îi forțează. S-ar putea ca nativii să se simtă constrânși să ia o decizie, să facă o schimbare, însă totul va fi spre binele lor și pentru evoluția lor. Poate fi vorba de un nou început în plan personal, relațional, profesional sau în acel sector de viață care este extrem de important pentru nativi. Este momentul să se reinventeze de la zero.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară resimt această Lună Nouă din Leu într-un mod profund, la nivel interior, psihic. Mulți nativi se vor cufunda într-o stare de meditație, dar vor fi mai dornici să spună ce simt și ce gândesc în dorința de a-și găsi liniștea și pacea emoțională. Este o perioadă bună să se detașeze de trecut, să ierte pe cineva și să se împace cu propriile lor decizii, indiferent dacă au fost bue sau rele.

Horoscop Balanță

Balanțele au ocazia să socializeze mai mult în această perioadă și să cunoască oameni noi cu care să lege prietenii de durată sau de care să se ajute în afirmarea propriilor talente. Unele nativi pot începe noi proiecte acum, pot intra în noi anturaje și se pot implica în noi activități de grup. Horoscopul zilei le poate aduce reconectarea cu un prieten vechi sau cu partenerul de viață. Nu sunt excluse prieteniile cu aer romantic.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Nouă din Leu chiar în sectorul carierei și nativii vor intra într-o perioadă de afirmare profesională. Pot ieși în față și se pot face remarcați, pot începe noi proiecte și pot avea parte de ascensiune și faimă. Este nevoie să vină cu ceva nou în strategiile pe care le au pentru a-și atinge scopurile, să aibă curaj să ia decizii importante și nu este exclus ca unii nativi să schimbe complet direcția.

Horoscop Săgetător

Luna Nouă din Leu le oferă ocazia Săgetătorilor să-și deschidă noi orizonturi, să evolueze spiritual, sp-și schimbe sistemul de valori, de principii și mentalități. Este o perioadă de cunoaștere și explorare și mulți nativi se pot înscrie la cursuri noi, la seminarii de dezvoltare personală sau profesională, pot pleca în călătorii sau pot învăța o limbă străină. În unele cazuri, stimulul vine chiar de la locul de muncă.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot trece printr-o etapă de transformări profunde. Pot fi mai interesați de misterele vieții, dar și de latura financiară, de ideea de a face bani cu ajutorul altora. Pot intra în noi afaceri, pot începe un partaj, pot obține un credit. Pe de altă parte, o relație intimă se poate transforma în ceva mai serios sau în cuplu pot da un refresh laturii sexuale. Cei singuri pot intra în aventuri pasionale cu rol transformator.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Nouă din Leu întocmai în sectorul relațiilor, iar contextul poate aduce schimbări importante în viața de cuplu, dar și în cea profesională. Nativii pot să se mute cu partenerul, să-și ia angajamente importante de viitor, să vină cu noi reguuli ale traiului în doi. Cei care sunt singuri pot simți nevoia unui partener și pot fi mai deschiși în legarea unei noi relații. Profesional, lunația le poate aduce posibilitatea unor noi contracte, noi asocieri care să le pună în evidență mai mult niște talente.

Horoscop Pești

Luna Nouă din Leu le aduce Peștilor ocazia de a intra într-o nouă etapă profesională. Mulți nativi vor face schimbări la locul de muncă, legate de sarcini, de atribuții, de modul de lucru, de program. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum. De asemenea, este o perioadă în care resimt puternic nevoia de a-și schimba stilul de viață și rutina zilnică și de a se preocupa de starea lor de sănătate, poate de a căuta un tratament nou, dacă s-au confruntat cu o afecțiune.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Elena Nica
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Experiențe în trecut: news editor Observator, Antena 1 și Antena Stars
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi, aș petrece timp cu părinții mei”
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...