A castigat procesul cu fortele de ordine. „Tanta” i-a pus la respect pe jandarmi!

Publicat: 18/12/2011 | 00:00
A castigat procesul cu fortele de ordine. „Tanta” i-a pus la respect pe jandarmi!
Dupa ce in luna mai a participat la un flash mob in fata cladirii Guvernului, cerand alaturi de alte cateva sute de persoane salvarea cailor salbatici din Padurea Letea, actrita Nuami Dinescu ("Tanta") a fost legitimata si amendata de jandarmi cu 500 de lei.

Pentru ca s-a considerat pacalita de fortele de ordine, care nu i-au comunicat scopul legitimarii, trezindu-se brusc cu o amenda, „Tanta” a contestat masura contraventionala in instanta. „Nu este vorba de bani neaparat, ci de felul in care jandarmii au procedat atunci. Efectiv m-au luat de pe strada si m-au legitimat. M-am trezit cu o amenda, fara sa stiu macar ce mi se intampla. Era firesc sa nu las lucrurile asa”, ne-a declarat actrita, care are „la activ” si un curs de mediere. In urma cu o saptamana instanta i-a dat dreptate si a anulat procesul verbal de contraventie, exonerand-o de plata amenzii. „S-a facut dreptate si cred ca toti cei care au fost in Piata Victoriei atunci ar trebui sa procedeze la fel ca mine. Este un lucru normal si ma bucur ca Justitia si-a spus cuvantul de aceasta data!”, a declarat „Tanta” pentru CANCAN.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020