A implinit 45 de ani si isi doreste din tot sufletul un singur cadou! Am aflat la cea mai mare neimplinire a Ramonei Badescu!

Publicat: 29/11/2013 | 16:44

Multi ar putea crede ca pentru ea nu mai exista cadou pe care sa si-l doreasca si sa nu-l fi primit. Lucrurile nu stau chiar asa pentru Ramona Badescu.Artista in varsta de 45 de ani are o mare neimplinire.

Frumoasa prezentatoare TV a implinit 45 de ani si si-a serbat ziua alaturi de rude si prieteni dragi, de la care a primit nenumarate daruri si buchete de flori.

“Este una dintre putinele dati in care imi petrec ziua de nastere in Romania si sunt fericita. Este o zi importanta pentru mine, implinesc 45 de ani. Va fi cea mai lunga zi de nastere pentru mine, pentru ca incep de astazi si voi termina maine seara (n.r. asta seara) la Miami”, a declarat Ramona, pentru CANCAN.ro.

Ramona Badescu a implinit 45 de ani
Ramona Badescu a implinit 45 de ani

Desi toate ii merg struna, e inconjurata de prieteni, de familie, are resurse financiare, iar emisiunea “Duminica in familie”, de la TVR 1, face audiente bune, Ramona are, totusi, un regret. Exista un lucru la care bruneta viseaza, dar de care nu s-a putut bucura pana acum. Ramona a marturisit in exclusivitate pentru CANCAN.ro ca darul pe care si-l doreste din toata inima ei este un.. mostenitor:

“Mi-as dori foarte mult un copil. Acesta ar fi cadoul lui Dumnezeu, dar nu poate sa vina oricum. E un cadou pe care trebuie sa il gandesti si sa il faci in momentul in care e cel mai bine si ai persoana alaturi de tine. Mi-as dori o fata. O voi invata sa gateasca si sa cante. As invata-o sa spuna ‘bunicul’, ‘bunica’ si ‘ tata’. As invata-o trei limbi”, a spus vedeta.

Ramona Badescu, alaturi de parintii sai
Ramona Badescu, alaturi de parintii sai

Prezentatoarea TV a facut si o dezvaluire de natura intima. Aceasta a declarat ca nu a fost niciodata insarcinata pana acum si ca oricand va afla ca urmeaza sa aiba un copil, il va pastra, fiind impotriva avortului.

Aceasta este rochia pe care a ales-o Ramona pentru ziua ei
Aceasta este rochia pe care a ales-o Ramona pentru ziua ei

“Daca as ramane insarcinata, oricand, as pastra copilul. Sunt impotriva avortului, absolut. Prefer sa previn, decat sa rezolv o problema. Nici nu m-as gandi la lucrul acesta. Cred ca a adduce pe lume un copil e o datorie atat de importanta incat nu te poti juca cu acest vis”, a declarat Ramona.

Aiana Dinu
 

Citește și...