A izbucnit in plans IN DIRECT! O prezentatoare TV, coplesita de durere din cauza tragediei in care a murit Iovan

Publicat: 23/01/2014 | 18:36
A izbucnit in plans IN DIRECT! O prezentatoare TV, coplesita de durere din cauza tragediei in care a murit Iovan

Tragedia in care doi oameni au murit in cuplitul accident de accident din Muntii Apuseni a indurerat o tara intreaga. Astazi, coplesita de emotii, Mirela Boureanu Vaida a izbucnit in plans in direct, in timp ce vorbea cu salvatorii supravietuitorilor.

Invitata in platoul emisiunii „Acces Direct”, Mirela Boureanu Vaida a povestit, cu lacrimi in ochi, ca oamenii simpli, cum sunt padurarii si localnicii care au dat o mana de ajutor in cazul cumplitul accident de avion, sunt cei mai defavorizati in Romania.

„Eu vreau sa traiesc in tara asta, dar se pare ca tara nu vrea ca eu sa traiesc in ea. Tara asta ne impinge sa plecam, o spun cu durere. Ma uit la acesti oameni, dintre ei venim si noi. Parintii mei, bunicii mei sunt oameni la fel de simpli. Vor sa munceasca, dar tara nu le da. Cu o lanterna si o vesta pe care le-ati folosit ca sa faceti foc, ati salvat niste oameni”, a spus prezentatorea TV, cu lacrimi in ochi.

Au murit in chinuri cumplite

Pilotul Adrian Iovan a murit pe data de 21 ianuarie, dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. In acelasi accident a decedat si Aura Ion, in varsta de 23 ani, stundeta la Medicina.

mirela boureanu vaida

Citeste si:

O armata de oameni i-a spus adio studentei care a murit zdrobita si degerata in munti! Care a fost MARELE ABSENT?

Controversa scandaloasa intre jandarmi si localnici in cazul Iovan. “Localnicii ne-au incurcat, ne-au trimis pe un drum mai greu”

C.V.

 

 

Citește și...