A murit in urma cu putin timp! Familia Hilton este în DOLIU!

Publicat: 07/01/2015 | 11:41
A murit in urma cu putin timp! Familia Hilton este în DOLIU!

Francesca Hilton, fiica actriţei Zsa Zsa Gabor şi a fondatorului imperiului hotelier Hilton, a murit luni, la vârsta de 67 de ani, la Los Angeles, a anunţat agentul său.

Francesca Hilton, singura fiică a celebrei Zsa Zsa Gabor din toate cele nouă căsnicii ale acesteia, a murit luni seară, la spitalul Cedar Sinai, iar cauza morţii ar putea fi un infarct sau un atac vascular cerebral, a precizat agentul său, Edward Lozzi.

Francesca Hilton se afla într-un conflict deschis în ultimii ani cu actualul soţ al mamei sale, în vârstă de 97 de ani, Frederik von Anhalt, care a împiedicat-o să o vadă pe Zsa Zsa Gabor. „Hilton este sub o mare presiune în ultima vreme, după ce a câştigat în justiţie, împotriva tatălui său vitreg, dreptul de a-şi vedea mama şi interdicţia ca acesta să-i cheltuie banii”, a declarat Lozzi. Potrivit lui Lozzi, Frederik von Anhalt nu respecta „aparent” decizia justiţiei prin care Francesca îşi putea vizita mama, Zsa Zsa Gabor, o actriţă şi persoană publică de origine maghiară, care în prezent suferă de demenţă şi nu mai poate vorbi.

hilton

Francesca Hilton „şi-a sunat avocatul, Ken Kossoff, pentru a lua măsuri în acest sens, cu câteva ore înainte de a muri. Relaţiile proaste dintre domnul von Anhalt şi doamna Hilton nu sunt un secret”, a mai spus agentul fostei actriţe. Potrivit lui Lozzi, actualul soţ al actriţei Zsa Zsa Gabor a fost şocat de decesul fiicei sale vitrege. „Am vorbit la telefon cu câteva minute înainte să moară. Am discutat despre cartea pe care o scria şi despre un posibil contract. A avut nevoie să meargă până la toaletă şi nu a mai revenit”, a declarat agentul Edward Lozzi.

L.L