A pozat goala in Playboy, iar acum o face pe mironosita! Prezentatorea TV care a interzis „Nymphomaniac” in Romania, DESFIINTATA!!

Publicat: 30/01/2014 | 19:48
A pozat goala in Playboy, iar acum o face pe mironosita! Prezentatorea TV care a interzis „Nymphomaniac” in Romania, DESFIINTATA!!

Florin Chilian a sarit la gatul Cristinei Dochianu. Motivul? Prezentatoarea TV face parte din comisia care a interzis difuzarea in Romania a filmului "Nymphomaniac Vol II", controversata pelicula regizata de Lars Von Trier.

Miercuri, comisia de rating a CNC – Centrul National al Cinematografiei – a luat o hotarare extrem de ciudata, aceea de a interzice filmul „Nymphomaniac Vol II” in tara noastra, din cauza continutului sexual explicit.

florin chilian

Curios este faptul ca din aceasta comisie de etica face parte si Cristina Dochianu, prezentatoarea TV care, in urma cu opt ani, a pozat complet goala in Playboy!

Filmul

Filmul „Nymphomaniac Vol II” al lui Lars Von Trier trebuia sa aiba premiera pe 7 februarie in Romania

Imediat cum a aflat acest lucru, Florin Chilian a luat foc. Cantaretul a postat o fotografie nud de-a Cristinei si a postat un comentariu acid la adresa sexoasei blonde.

Chilian a turbat cand a aflat ca CNC - din care face parte si Cristina Dochianu - a interzis difuzarea filmului

Chilian a turbat cand a aflat ca CNC – din care face parte si Cristina Dochianu – a interzis difuzarea filmului „Nymphomaniac Vol II” in Romania

Ba esti prost?!!!:))))Romania, prima tara care interzice filmul ‘Nymphomaniac Vol II’ în cinematografe. Cristina Dochianu – fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1, care, dupa ce a fost concediata de Andreea Banica din trupa de dansatoare deoarece a pozat in Playboy pe un tarif foarte mic, numai 1.000 de euro, s-a reprofilat si a ajuns la Antena 1 la horoscopul matinalului ‘Dimineata devreme’, pe vremea lui Dan Capatos si a Cristinei Cioran, trecand apoi la stirile sportive„, a scris Florin Chilian pe Facebook.

__________________________________________________

CITITI SI:

Ce actor celebru de la Hollywood a trebuit sa trimita poze cu penisul sau pentru a juca in „Nymphomaniac”

Trista si distanta, Cristina Dochianu si-a ingrijorat apropiatii, dar acum si-a revenit! Vezi ce a scos-o din depresie
__________________________________________________

A pozat goala in 2006!

In 2006, pe cand avea doar 22 de ani, Cristina Dochianu a pozat goala in Playboy. Acest lucru s-a intamplat pe vremea cand blonda era una dintre dansatoarele trupei personale a Andreei Banica, motiv pentru care a fost concediata de cantareata deoarece a pozat fara sa o anunte. Si a facut-o pe un tarif destul de mic, de numai 1.000 de euro.

Cristina a primit 1.000 de euro pentru aparitia in Playboy

Cristina a primit 1.000 de euro pentru aparitia in Playboy

Imediat, Cristina s-a reprofilat. Dupa terminarea studiilor din cadrul ASE Bucuresti, a aparut pentru prima data in televiziune ca prezentatoare a rubricii meteo in matinalul prezentat de Dan Capatos si de Cristina Cioran, dupa care a trecut la pupitrul stirilor sportive.

J.D