A treia oara spera sa fie cu noroc! Britney Spears a ales o locatie inedita pentru nunta sa cu David Lucado!

Publicat: 12/03/2014 | 17:02
A treia oara spera sa fie cu noroc! Britney Spears a ales o locatie inedita pentru nunta sa cu David Lucado!

Chiar daca mai are de asteptat pana cand iubitul ei sa o ceara "ca la carte", Britney Spears se pare ca a ales deja locatia pentru nunta sa cu David Lucado.

Faimoasa blonda isi doreste sa uimeasca pe toata lumea cu cea de-a treia nunta. Astfel, Britney a ales si un loc special, cu o poveste aparte, pentru ceremonia in urma careia va deveni sotia lui David Lucado. Casa in care Elvis Presley a locuit impreuna cu Priscilla, dar si in care marele star s-a stins din viata, este optiunea vedetei pentru marea petrecere.

Britney Spears si David Lucado

Cantareata are o relatie de un an de zile cu David si este foarte sigura ca acesta este barbatul alaturi de care vrea sa paseasca spre altar pentru cea de-a treia oara. Drept urmare, evenimentul nu trebuie sa treaca neobservat, asa ca locatia din Graceland este ideala pentru o astfel de ocazie.

Britney Spears si David Lucado

Fosta casa a lui Elvis Presley serveste in prezent drept muzeu, insa Britney a fost atrasa de aceasta proprietate impresionanta, care o va ajuta sa isi rotunjeasca veniturile la nunta.

_____

CITESTE SI:

Britney Spears se logodeste? Cum a fost vedeta surprinsa de paparazzi

Britney Spears, in culmea fericirii! Cantareata a primit inelul de logodna de la iubitul ei, David Lucado

____

„Britney vrea toata atentia din lume si cat mai multi bani pentru fotografiile de la nunta, motiv pentru care a apelat la fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley, intreband-o daca se poate marita pe proprietatea Graceland din Memphis, Tennesse. O nunta acolo va fi, fara indoiala, una spectaculoasa, cu fotografii unice, iar Brit deja se vede pe copertele celor mai importante reviste din lume”, a dezvaluit un apropiat al cuplului pentru presa internationala.

Britney Spears si David Lucado

Tot ce mai are de facut acum Britney Spears este sa astepte aprobarea fiicei lui Elvis Presley. „Nu doar ca Graceland, un adevarat punct de atractie pentru turisti, ar fi un loc incredibil din punct de vedere vizual in care Brit si Dave sa se casatoreasca, dar ar fi si o locatie convenabila pentru familiile lor, care locuiesc in sud. Daca Lisa Marie, care are controlul asupra proprietatii, le va da ok-ul, Britney va incepe imediat planificarea evenimentului”, a adaugat aceeasi sursa.

Nu a fost o casa cu noroc pentru Elvis si Priscilla

Locuinta din Graceland este considerata o locatie foarte importanta pentru istoria muzicala a Americii. In aceasta casa, Elvis Presley s-a stins din viata in anul 1977, la varsta de 42 de ani.

Graceland

De asemenea, Elvis si Priscilla au divortat dupa numai 6 ani de casatorie, asa ca nu se poate spune ca acest loc este tocmai unul de bun augur.

R.O.