Accident teribil pe Lacul Snagov! Doua barci s-au ciocnit, iar cinci persoane au fost ranite in urma impactului! PRIMELE POZE

Publicat: 14/06/2015 | 10:40
Accident teribil pe Lacul Snagov! Doua barci s-au ciocnit, iar cinci persoane au fost ranite in urma impactului! PRIMELE POZE

Un teribil accident intre doua ambarcatiuni s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica, pe Lacul Snagov. Cinci persoane sunt ranite in urma impactului puternic dintre cele doua barci.

UPDATE: 11:30 Sscafandrii au gasit in urma cu putin timp trupul neinsufletit al celei de a sasea victime.

Se pare că ar fi existat şi a şasea victimă, care ar fi căzut în apă şi nu a fost găsită până acum. Scafandrii o caută acum în lac.

Accident

Victimele accidentului au fost transportate la Sptalele Elias şi Floreasca, din Capitală. Ambarcaţiunile implicate în accident sunt o barcă particulară şi una aparţinând unui restaurant de pe malul lacului.

În total, patru persoane au fost transportate la spital, în Capitală, una a refuzat transportul.

Accident

În urma impactului au rezultat cinci victime, existând declaraţii că ar fi o a şasea persoană care nu a fost gasită. Din cele cinci victime una dintre ele a refuzat transportul la spital, două au fost transportate la Spitalul Elias, două la Spitalul Floreasca. La Spitalul Elias au ajuns o femeie şi bărbat care au suferit traumatrisme minore craniene si fracturi la membrele inferioare. La Floreasca au ajuns un bărbat răni grave, cu fracturi deschise, şi o femeie care se află în stare gravă, având leziuni multiple, traumatism sever cranio-cerebral şi mai multe fracturi deschise.

Echipele de scafandri o caută şi pe cea de-a şase, în lac.

Accident

„Incidentul a avut loc în cursul noptii târziu, am fost informat de către ISU Bucuresti. A fost deplasat echipajul de scafandri având în vedere că, pe langă alte echipaje medicale de urgenţă şi de prim ajutor, din pacate mai avem o persoană disparută pe care echipajele de scafandri ale pompierilor Bucureşti o caută. Bănuim ca va fi declarata decedata la scoaterea din apă”, a spus Raed Arafat.

G.C.