Presa internaţională: ce motive de divorţ au Angelina Jolie şi Brad Pitt!

Publicat: 22/05/2016 | 20:15
Presa internaţională: ce motive de divorţ au Angelina Jolie şi Brad Pitt!

Zvonurile despre divorţul unuia din cele mai iubite cupluri de la Hollywood, Angelia Joile şi Brad Pitt au cuprins lumea mondenă internaţională. Există chiar voci care susţin că au aflat care este motivul pentru care cele două vedetet îşi doresc separarea legală, ba chiar au început deja pregătirile de divorţ!

Motivul separării lor ar fi, de altfel….carierele amândorura, care au trecut pe primul plan, înaintea familiei şi a copiilor. Potrivit ”Daily Mail”, Bradd Pitt a acordat atenţie maximă ultimului episod din Top Gear, unde şi-a adus contribuţia, şi, mai mult, el şi Angelina se ceartă asupra responsabilităţilor din casă, mai ales privind îngrijirea copiilor. ”Se ceartă rau care dintre ei să aibă grijă de copii de când înţelegerea dintre ei, ca ea să stea acasă, a picat datorită dorinţei Angelinei de a-şi impulsiona cariera după câteva eşecuri” aratau jurnaliştii de la Radar Online Report. ”Asta îi afectează profund, dar Brad nu are de ales. El a facut chiar mai mult decât era necesar să o ajute în carieră, riscându-şi chiar propria lui reputaţie în eşecul ei cu povestea siropoasă din pelicula ”By the Sea”, şi acum este timpul să se întoarcă la muncă”, preciza aceeaşi sursă.

Angelina ajunsese sa cântărească numai 36 de kilograme!
Angelina ajunsese sa cântărească numai 36 de kilograme!

În timp ce presupusa aventură a lui Brad Pitt cu actriţa Marion Cotillard este considerată principala cauză a divorţului, sunt voci care pun despărţirea pe seama ”secretelor” şi personalităţii dificile ale Angelinei. ”Mariajul Angelinei cu Brad pare să fie afectat de personalitatea dificilă şi secretele ei întunecate din trecut. Tensiunile sunt din ce în ce mai mari in cuplu, pe măsură ce Pitt descoperă latura ei întunecată.” arată cei de la revista ”Hall of Fame”. În ultimele luni, o altă parte a presei punea separarea pe seama problemelor serioase de sănătate ale actriţei de 40 de ani, care ajunsese să cântărească 36 de kilograme! (Gabriel Niculescu)

 

Citește și...